JoyStick Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Bych se skoro vsadil ze to je fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ano, veskery chronosenzory rikaj, ze je to fejk, ale mozna sem uz jen pretazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Dokonce jsem i našel zdroj Pátek za $650, no neber to http://www.glasses79.ru/Patek-Philippe-Chronograph-Moonphase-Lemania-Handwind-Leather-60142.html Upraveno 18. května 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 (upraveno) Nejlepsi pomsta je obrovsky uspech. Zarazejici, ze te humus likuje chronoshop:( Upraveno 18. května 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ty jeho ?AP? vypadaj na tohlehttp://www.glasses79.ru/Audemars-Piguet-Royal-Oak-Offshore-Asian-Valjoux-7750-57653.html S ?Hublotem? se obtěžovat už ani nebudu. Tahle sorta lidí je ?all show?. FF ani Bentley taky neni jeho, všecko líznutý nebo pučený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Nemam tucha, zda jsou ty PP levy, nebo ne,ale jsou to jine hodinky nez ty z odkazu na fejky (viz. napr. subdialy) Upraveno 19. května 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Spis to budou jeste levnejsi potvory. Ne za 600 ale jenom za 300 $ nebo spis http://www.watches-replica.info/patek-philippe-classic-chronograph-lemania-movement-moonphase-with-white-dial_27738.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Podle ceho jsou to fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Nejsem expert na Pateky, ale hledal jsem fakt dlouho a nenasel jsem zadnou referenci, ktera by mela stejny subdialy, stejny pushery (vetsina ma plochy a podlouhly) a ty co maji stejny pushery, tak to ma jinou sroubovaci korunku a vsechny chrono moonphasy co jsem od Pateku objevil maji jeste Month Date komplikaci na 12h. Plus ty subdialy by mely byt trochu zapusteny a vyska pouzdra se mi taky nezda.No a finalne, tyhle hodinky stoji original pres $160k. Ale samozrejme muzu byt uplne vedle. Upraveno 19. května 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Nejlepší pomsta je obrovský úspěch...kristepane... Hned se mi vybavil mistr Casanova z First Class a jeho Brajtlingeny, jak se tu předloni vesele řešily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpic11 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Jsem mu to okomentoval, ze na takovy fake clovek moc dric nemusi.. si me zablokoval a komentar vymazal... Takze myslim ze je to jasne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Nejsem expert na Pateky, ale hledal jsem fakt dlouho a nenasel jsem zadnou referenci, ktera by mela stejny subdialy, stejny pushery (vetsina ma plochy a podlouhly) a ty co maji stejny pushery, tak to ma jinou sroubovaci korunku a vsechny chrono moonphasy co jsem od Pateku objevil maji jeste Month Date komplikaci na 12h. Plus ty subdialy by mely byt trochu zapusteny a vyska pouzdra se mi taky nezda.No a finalne, tyhle hodinky stoji original pres $160k. Ale samozrejme muzu byt uplne vedle. ona je podezrela i size pouzdra (42mm? 44mm?) a uchyceni remenu do stezejek pomoci vnejsich sroubu. Dolni moonphase s stupnici bez indikatoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 A fotka uz zahadne zmizla.. Hm to je ten uspech asi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Už mě také bloknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Autocenzura, skoda slov. Upraveno 19. května 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Ale bavi me ta barbie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Je to bizar. O pravosti tech AP a Hublotu si myslim svy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nozzz Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Co to je za klauni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Já bych něco napsal. Ale po tom story s Casanovou si dám jen panáka a toho novýho borce komentovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Ten rokokový malíček k těm SMP docela sedí :-D super koment:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se