Cova Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Doufám, že na té pánvičce nemá prsty, co mu na noze chybí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 no minuly tyzden som na ruke jedneho znameho zbadal Pattek Philipe Nautilus Aquanaut na tahu... ked som ich zbadal,prestal som vnimat co hovori Neodvazil som sa ani na slovo, na buduce skusim nabrat odvahy a popozerat sa lepsie Boli uzasne, nenapadne a zaroven nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Já jsem dneska viděl úžasnou ženskou s nádhernejma nohama. Byla to moje manželka. Ale nenosí hodinky, vadí to moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Já jsem dneska viděl úžasnou ženskou s nádhernejma nohama. Byla to moje manželka. Ale nenosí hodinky, vadí to moc? Pokaždé, když potkám tvou ženu, tak na její přednosti koukám docela pečlivě, ale že nenosí hodinky jsem si nějak nevšim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Ruksak? To byl Onion. @Onion tak bol si to ty? tak to si prvy clovek z chronomagu, ktoreho som kedy nazivo videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Já jsem dneska viděl úžasnou ženskou s nádhernejma nohama. Byla to moje manželka. Ale nenosí hodinky, vadí to moc? Tak to ona způsobila, že náčelníka dostihla trudnomyslnost, pocit marnosti a beznaděje? http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=414299 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Tak to ona způsobila, že náčelníka dostihla trudnomyslnost, pocit marnosti a beznaděje? http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=414299 Ne, na to jsem přišel sám Ona je absolutně nehodinkovej tvor, v tom se doplňujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egze Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Minule som sedel na pive s brachom a jeho expoluziakom a ten mal na rukach brajtle pre bentleyho. Hned som mu ich odzbrojil a boli prave. Darcek k promociam od tatka. Bentley nema, jazdi na niecom v cene tych hodiniek . Som sa ho pytal ci sa neboji s tym behat vecer opity po meste, kedze ja uz mam aky taky problem s mojimi x-windami ... ze nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Minule som sedel na pive s brachom a jeho expoluziakom a ten mal na rukach brajtle pre bentleyho. Hned som mu ich odzbrojil a boli prave. Darcek k promociam od tatka. Bentley nema, jazdi na niecom v cene tych hodiniek . Som sa ho pytal ci sa neboji s tym behat vecer opity po meste, kedze ja uz mam aky taky problem s mojimi x-windami ... ze nema ako si zistil ze boli prave? ja som sa takto dostal ku jednym B-ckam a teda nevedel som ci su originali alebo nie.. mozno keby som mal vybrat z 2 ktore su origo.. ale takto, ze len vidim hodinky, bez otvorenia to nemam sancu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egze Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 ako si zistil ze boli prave? ja som sa takto dostal ku jednym B-ckam a teda nevedel som ci su originali alebo nie.. mozno keby som mal vybrat z 2 ktore su origo.. ale takto, ze len vidim hodinky, bez otvorenia to nemam sancu.. Cumel som na to hodnu chvilu a vnutri boli paradne detaily co som neskor porovnal s webom. Mali AR, aj stopky a scitace fungovali ako mali (teda aspon minutovy). Celkovo v ruke solidne sedeli ci uz puzdro, remen alebo spona. Ano mohol to byt nejaky AAA grade fake ale prihliadnuc na to ake zviera je jeho fotrik tak myslim ze sa na promocie plesol po vrecku ... ked tak nad tym rozmyslam tak ten model na hnedej kozi s bielym cifernikom je vlastne jediny model beciek co sa mi paci. skoda toho napisu BENTLEY ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 No konecne mam taky poctivej ulovek... Zasel jsem si k videnskymu plachuttovi na tafelspitz a asi padesatiletej frajer ocividne zavodou s mladou bondynou vedle u stolku mel na ruce explorery. Ja s defy jsem ho mel na haku a lechtalo mi ego, kdyz mi cumel na ruku (aspon si nevsim, ze mu cumim na blondynu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) Včera měl klient na ruce rolex nejspíš datejusty s nějakým lehce růžovým ciferníkem. Pak máme jednoho klienta, který jezdí v F612 a na ruce mívá glashutte original černo-červené s černým řemenem. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 V neděli na Praze 4, tatínek, černé kalhoty, bílá košile s malým Adámkem měl na ruce Brajtle Navitimer, nebyl to někdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) v patek jsem mel jednani v londyne. po ceste jsem taky vyhlizel kdo co ma. jeden kolega na jednani mel Tissot PRC 200. v metru mel jeden tricatnik Omega Speedmaster. byl jsem velmi prekvapeny, jak se hodily k riflim, kosili a trendy sandalum... proste k totalne lezernimu obleceni. a po ceste zpatky mel chlapek na ruce Montblanc TimeWalker Chronograph, moc pekne. na jeden den docela dost. napadlo me ale, ze jednak tady maji lide vice volneho obeziva, a taky to, ze na takove drobnosti vice dbaji. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) v patek jsem mel jednani v londyne. po ceste jsem taky vyhlizel kdo co ma. jeden kolega na jednani mel Tissot PRC 200. v metru mel jeden tricatnik Omega Speedmaster. byl jsem velmi prekvapeny, jak se hodily k riflim, kosili a trendy sandalum... proste k totalne lezernimu obleceni. a po ceste zpatky mel chlapek na ruce Montblanc TimeWalker Chronograph, moc pekne. na jeden den docela dost. napadlo me ale, ze jednak tady maji lide vice volneho obeziva, a taky to, ze na takove drobnosti vice dbaji. no tu v irsku je tiez viacej obeziva ale je to tu len nudny kvarc.... raz som videl jednemu speedmastery aj to zase len kvarc... tu na to nedba nikto Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Já se přidávám s úlovkem Speedmasterů. Před chvílí v Arkádách- strašně vysokej chlap v tričku Lacoste, jeansy, hnědý pásek. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Já se přidávám s úlovkem Speedmasterů. Před chvílí v Arkádách- strašně vysokej chlap v tričku Lacoste, jeansy, hnědý pásek. Někdo odsud? Jedinej strašně vysokej, kterého tady znám, je Suchoj, ale že by měl Omegy? Jestli to byl vyloženej fešák a sympaťák, tak by to sedělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Jedinej strašně vysokej, kterého tady znám, je Suchoj, ale že by měl Omegy? Jestli to byl vyloženej fešák a sympaťák, tak by to sedělo. všechno sedí, akorát jsem měl mondaine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 všechno sedí, akorát jsem měl mondaine chudak chlapec, prispejte mu, ved nema ani na nove nohavice!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 chudak chlapec, prispejte mu, ved nema ani na nove nohavice!!!! správně SBÍRKA NA NOHAVICE PRO SUKHOIE *pokud částka přesáhne nové Štrausky tak jí věnuji na nový server chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se