Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 ... jestli by nešlo udělat nějaké pozvánky...Co vizitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Fííha Kamile, ta vypadá ale mooc pěkně ! To by bylo dobrý rozdávat to lidem, co za to stojí Třeba to byly fungl nový fejky z Řecka a nechtěl se v tom dál párat... Hele to asi ne, letěl i s dětma v business class... Upraveno 11. července 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Dnes rano mezi 7 a 7:15 v autobuse 67 mezi zastavkami Vozovna Komin a Zahrebska jsem sedel naproti starsimu panovi (50+) s vintage bicolor Datejustama. Nenapadne jsem mu ocumoval zapesti a myslim, ze i on se na moje podival. Bylo to vubec poprve, co jsem na nekom v CR potkal vintage rolady (treba to ani nebyl cech). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2010 Včera kolem poledne - kolona Korunovační - Letná - řidič Opel Monterey (pseudoteréňák) - Seiko Pepsi (Pepsi varianta SKX007) na gumě. Strašný horko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Včera v Krakowě, OC Galeria Krakowska, pár tak cca 55 let a chlapík si kupoval Baume & Mercier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 vcera - Zilina - OC-duben - Omega PO ( v casti s restauraciami ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 Včera kolem 17 hodiny pod mezi Smíchovem a Letnou pán s pilotkama (krapet mi připomínaly limitku CH LE) nastupoval do auta kde bylo napsáno www.jan.cerny.com bo tak a asi 30 minut na to další pán v parku dto, tuším v zelené košili taky pilotky, které vypadaly chronografovitě. V Praze je ot asi samej pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 V pondělí na pracovní schůzce mladinká slečinka, Češka, tak do 30 let, Tissot chrono quartz a dáma kolem 50let, Francouzska drobounký Cartier.Jo a vzpoměl jsem si ještě na jednu paní v práci, taky z Francie, asi před měsícem, černé Nomos Tangente... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Vcera v Kosiciach na Hlavnej ul. v restauracii, chlapik asi 35r. nejake Panerai na ciernej kozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Včera v Mariánských Lázních zralý padesátník v bílem tričku a černých šortkách, krásné, legendární Zenithy Rainbow. Nedalo mi, dodal jsem si odvahy, oslovil ho, zavlekl na lavičku a dali jsme řeč. Hodinky si přivezl z Velké Británie, kde byl několik let jako zástupce nějaké firmy. Musím se přiznat, že jsem mu je záviděl a nemohl jsem od nich odtrhnout zrak, neviděl jsem je totiž nikdy ve skutečnosti. Nový model si k nim nemůže ani čuchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 vcera vecer - Rajecke Teplice - park pri rybarskej baste - starsi pan s fotakom a rolex daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2010 Dneska v Ústí v OC Forum, pizzeria Michelangelo, dva páry, jeden z týpků v modrém triku měl na ruce Omegy "bondovky" v černém provedení - moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 Dnes zákazník - Cartier Santos 100 watch, large model. Pořád jsem po nich pošilhával... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny63 Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2010 (upraveno) Nazdar lidičky, já tedy i když jsem v tomto amatér tak hodinky se mne moooc zamlouvají a proto se hodně zaměřuji lidem na zápěstí,mám v oblibě velké, težké hodinky.Nicméně právě jsem přiletěl s ČSA a jelikož jsem v tomto oboru amatér, tak bych se rád i tímto zeptal na jedny hodinky.Letuška nabízela pár věcí okolo sedícím ze shopu a já tam zahlédl hodinky Avator viz odkaz http://www.czechairlines.com/portal/online_services/new_skyshop_1/sky_catalogs/sky_cat_jewels.pdf jenže je už ale neměla, tak jsem se na ně nemohl ani podívat.Cena byla bezpředmětná, ale mne šlo jen zda nevíte, co to je za hodinky jako takové, jelikož na stránkách Aviator jsem je nikde nenašel.Jaká je velikost,zda jsou na baterky atd,atd...JEDNÁ SE O TY ČERNÉ,PÁNSKÉ.Za info nezkonale děkujI. VĚŘÍM,ŽE ZA MÉ OTÁZKY SE MOC ZA PUPKY NEBUDETE POPADAT. Upraveno 28. července 2010 uživatelem kenny63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 jelikož na stránkách Aviator jsem je nikde nenašel.Jaká je velikost,zda jsou na baterky atd,atd... Za info nezkonale děkujI. TADY na chronomagu nějaké povídání a TADY prodej v Rusku a TADY prodej v Anglii.. 100 m WR, 45 mm průměr, 92 g, quartzový strojek....dej do googlu toto a uvidíš co Ti všechno vyjede.. AVIATOR AVW7770G59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Dneska jsem v metru viděl tohle. Strašně podivná věc. Oproti těm na obrázku byly z klasické oceli, nečerněné. Display byl v normálním stavu leskle černý a čas sešel vidět, chlápek musel něco zmáčknout, aby se rozsvítil. Ví o těchto hodinkách někdo něco bližšího? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 znám je jen v TOMTO( KLIK )provedení. Mimochodem,už se to i fejkuje(odkaz z pochopitelných důvodů nedám). EDIT - u LED digitálek to tak je,že se musí zmáčknout,aby byl vidět čas. Takové retro..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny63 Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 TADY na chronomagu nějaké povídání a TADY prodej v Rusku a TADY prodej v Anglii.. 100 m WR, 45 mm průměr, 92 g, quartzový strojek....dej do googlu toto a uvidíš co Ti všechno vyjede.. AVIATOR AVW7770G59 děkuji Ti kamaráde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 znám je jen v TOMTO( KLIK )provedení. Mimochodem,už se to i fejkuje(odkaz z pochopitelných důvodů nedám). EDIT - u LED digitálek to tak je,že se musí zmáčknout,aby byl vidět čas. Takové retro..... Jo, ty z odkazu jsou přesně ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 ve čtvrtek v Agia Marina na Krétě to byly IWC Aquatimer místního člena, nějak ale nebyl čas na pořádný pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se