Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Fííha Kamile, ta vypadá ale mooc pěkně Posted Image !

To by bylo dobrý rozdávat to lidem, co za to stojí

Třeba to byly fungl nový fejky z Řecka a nechtěl se v tom dál párat... Posted Image

Hele to asi ne, letěl i s dětma v business class... Upraveno uživatelem Jay Doll
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes rano mezi 7 a 7:15 v autobuse 67 mezi zastavkami Vozovna Komin a Zahrebska jsem sedel naproti starsimu panovi (50+) s vintage bicolor Datejustama. Nenapadne jsem mu ocumoval zapesti a myslim, ze i on se na moje podival. Bylo to vubec poprve, co jsem na nekom v CR potkal vintage rolady (treba to ani nebyl cech).

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Včera kolem 17 hodiny pod mezi Smíchovem a Letnou pán s pilotkama (krapet mi připomínaly limitku CH LE) nastupoval do auta kde bylo napsáno www.jan.cerny.com bo tak a asi 30 minut na to další pán v parku dto, tuším v zelené košili taky pilotky, které vypadaly chronografovitě. V Praze je ot asi samej pilot :)

Odkaz ke komentáři

Včera v Mariánských Lázních zralý padesátník v bílem tričku a černých šortkách, krásné, legendární Zenithy Rainbow. Nedalo mi, dodal jsem si odvahy, oslovil ho, zavlekl na lavičku a dali jsme řeč. Hodinky si přivezl z Velké Británie, kde byl několik let jako zástupce nějaké firmy. Musím se přiznat, že jsem mu je záviděl a nemohl jsem od nich odtrhnout zrak, neviděl jsem je totiž nikdy ve skutečnosti. Nový model si k nim nemůže ani čuchnout.

Odkaz ke komentáři

Nazdar lidičky,

já tedy i když jsem v tomto amatér tak hodinky se mne moooc zamlouvají a proto se hodně zaměřuji lidem na zápěstí,mám v oblibě velké, težké hodinky.

Nicméně právě jsem přiletěl s ČSA a jelikož jsem v tomto oboru amatér, tak bych se rád i tímto zeptal na jedny hodinky.

Letuška nabízela pár věcí okolo sedícím ze shopu a já tam zahlédl hodinky Avator viz odkaz http://www.czechairlines.com/portal/online_services/new_skyshop_1/sky_catalogs/sky_cat_jewels.pdf jenže je už ale neměla, tak jsem se na ně nemohl ani podívat.Cena byla bezpředmětná, ale mne šlo jen zda nevíte, co to je za hodinky jako takové, jelikož na stránkách Aviator jsem je nikde nenašel.Jaká je velikost,zda jsou na baterky atd,atd...JEDNÁ SE O TY ČERNÉ,PÁNSKÉ.

Za info nezkonale děkujI. VĚŘÍM,ŽE ZA MÉ OTÁZKY SE MOC ZA PUPKY NEBUDETE POPADAT. :notworthy:

Upraveno uživatelem kenny63
Odkaz ke komentáři

jelikož na stránkách Aviator jsem je nikde nenašel.Jaká je velikost,zda jsou na baterky atd,atd...

Za info nezkonale děkujI.

TADY na chronomagu nějaké povídání a TADY prodej v Rusku a TADY prodej v Anglii.. 100 m WR, 45 mm průměr, 92 g, quartzový strojek....dej do googlu toto a uvidíš co Ti všechno vyjede.. AVIATOR AVW7770G59 :)
Odkaz ke komentáři

Dneska jsem v metru viděl tohle. Strašně podivná věc. Oproti těm na obrázku byly z klasické oceli, nečerněné. Display byl v normálním stavu leskle černý a čas sešel vidět, chlápek musel něco zmáčknout, aby se rozsvítil.

Posted Image

Ví o těchto hodinkách někdo něco bližšího?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

TADY na chronomagu nějaké povídání a TADY prodej v Rusku a TADY prodej v Anglii.. 100 m WR, 45 mm průměr, 92 g, quartzový strojek....dej do googlu toto a uvidíš co Ti všechno vyjede.. AVIATOR AVW7770G59 :)

děkuji Ti kamaráde..... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...