cody Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 4 Gilius: dobra prace tyhle reklamni tiskoviny miluju
bandicoot Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 nějaký ty žégry a jedny vulkány pro tádu
lub Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 NIGHTinGALE napsal: Nejhezčí Rolex reklama byla tahle. A vlastně nejen Rolex - ona je nejhezčí tak nějak celkově Akorát nechápu ten slogan: "Go diving for a SUB" - jak je to přesně (doslovně) myšleno? Mně by se líbil výklad "Běž se potápět a vylov si nějakou hezkou SUBinku", ale tak to asi Rolex nemyslel i když se v těchto chronovodách nepohybuji, tak mi to ale nedá - ta dívka je fakt nádherná . nevím jak je ta reklama stará, ale takovouhle krásku jsem v moderních reklamách teda neviděl.
Gilius Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Jeden zasloužilý člen mi poslal parádní odkaz. Myslím,že by byla škoda se nepodělit...... Kochejte se
klopy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Škoda, že v této době se takové obrázky už jen tak nevidí :-(
wolfesh Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 (upraveno) V 20. 3. 2010 v 11:06, 'Gilius' napsal: Jeden zasloužilý člen mi poslal parádní odkaz. Myslím,že by byla škoda se nepodělit...... Skvělý odkaz. Také něco přidám: http://www.vintagezodiacs.com/advertisements.php Upraveno 15. července 2010 uživatelem wolfesh
honza080 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Tohle jsou úplně nejhezší artworky. Já bych si to teda umněl predstavit na nejakým kvalitně vytisknutým letáku. Skuste tisk letáků u společnosti Print24. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se