Přejít na obsah

KALENDÁŘ 2010 - OBÁLKA

Baker

Titulní strana  

185 hlasů

1. 1. Vyberte

• Varianta A
      161
    • Varianta B
      24

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

A co kdyby to "B" bylo na poslední straně kalendáře s tím, že tam bude celej rok 2011?

Ja myslism, ze se to zbytecne prodrazi, uz tak jsem uvazoval, ze bych to udelal bez obalky, ale par lidi tady psalo, ze by si tech kalendaru vzalo do firmy vice jako reklamni predmet, tak nakonec obalka zvitezila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Ja myslism, ze se to zbytecne prodrazi, uz tak jsem uvazoval, ze bych to udelal bez obalky, ale par lidi tady psalo, ze by si tech kalendaru vzalo do firmy vice jako reklamni predmet, tak nakonec obalka zvitezila.

Kurwa Bakere. Jak se říká u nás " či nas neni?" to snad zaplatíme, tady se honíme za hodinkama apoložka v řádu desetikorun nás položí? A jak píše Ricous, byl by tam rok 2011... pro ty co dožijou... Klidně to přidej do ankety...

Odkaz ke komentáři

"A", protože... PROČ do kalendáře míchat ZASE nějakou část ženského těla s kýčovitým umístěním v pláži jako je to v mnoha jiných kalendářích? Na můj vkus je tato scenérie maximálně "ohraná" a laciná. V celém kalendáři by potom hodinky mohly být umístěny (na každé fotce) na jiném místě ženského těla. A ptám se tedy... Kdo by případně poskytl partnerku jako hodinkovnici? Atd, atd...

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...