Přejít na obsah

KALENDÁŘ 2010 - LISTY

Baker

Finalni hlasovani  

242 hlasů

1. 1. Vyberte 12 nejlepsich snimku

• Foto ?. 01
      197
    • Foto ?. 02
      150
    • Foto ?. 03
      148
    • Foto ?. 04
      106
    • Foto ?. 05
      171
    • Foto ?. 06
      114
    • Foto ?. 07
      151
    • Foto ?. 08
      106
    • Foto ?. 09
      145
    • Foto ?. 10
      86
    • Foto ?. 11
      146
    • Foto ?. 12
      77
    • Foto ?. 13
      88
    • Foto ?. 14
      141
    • Foto ?. 15
      105
    • Foto ?. 16
      100
    • Foto ?. 17
      65
    • Foto ?. 18
      169
    • Foto ?. 19
      170
    • Foto ?. 20
      174

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno

Co mi vadí je, že některé značky jsou 2x. Asi bych v kalendáři chtěl mít na každý měsíc jinou.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Kamil napsal:
Co mi vadí je, že některé značky jsou 2x. Asi bych v kalendáři chtěl mít na každý měsíc jinou.

jak je to možný ? já myslel, že jsi v komisi :D

Odesláno
  Kamil napsal:

Myslel jsem, ze jde o kvalitu fotky a ne o znacku, dat tam za kazdou cenu neco jineho, je trochu divny, ne ?

Byl jsi jediny, kdo se snazil do sveho vyberu zahrnout vsechny znacky.

Jakubisko napsal:
Bakere, jsi si jisty, ze jsi hlasy spocital spravne? :D

Ano, mate kazdy bohuzel zcela jiny pohled. Jeste jsem si prizval na pomoc Kubsona, jinak bych to snad ani nevybral.

Návštěvník YPO
Odesláno

pokud tomu dobře rozumím a chtěl jsi od každého člena 12 hlasů tak už teď je to o ničem

Odesláno

YPO: proč, zahlasuje 100 lidí a prvních 12 je v kalendáři, to samý platí, když zahlasuje 1000 lidí

edit: součet všech hlasů je dělitelný dvanácti, takže všech 32 lidí zatím hlasovalo správně

Návštěvník YPO
Odesláno
  bandicoot napsal:
YPO: proč, zahlasuje 100 lidí a prvních 12 je v kalendáři, to samý platí, když zahlasuje 1000 lidí

no já sem trošku v arielu, ale 35x12 = 420 a pokud mě šedý zákal neklame tak je tam celkem 384 hlasů to je o 36 méně, ale je možný že jsem úplně blbej tak sry :D

Odesláno

Zajímavé mi přijde, že zatím hlasovalo 36 členů a ani jedna fotka nebyla ve výběru všech hlasujících (?) Nejvíce hlasů je zatím 26.

EDIT: A víc už se tomu divit nebudu ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  bandicoot napsal:
YPO: hele bůhví jak se to hejbe, jak si to ten soft počítá, i těch 36 je dělitelnejch dvanácti, podezřelá pravidelnost.

teď už je rozdíl - 43 - he he

Návštěvník Snow
Odesláno

Taky jste mohli fotky očíslovat, nechce mi to pořád odpočítávat.

Odesláno
  Snow napsal:
Taky jste mohli fotky očíslovat, nechce mi to pořád odpočítávat.

Taky jsem s tím měl problém a až po hlasování mi došlo, že máš čísla příspěvků totožná s číslem obrázku, takže čísla tam jsou, sice trochu skrytá, ale jsou!:)

Odesláno

Na příští rok navrhuju týdenní kalendář!!!

vybrat 52 fotek už snad bude jednodušší!!!

.

.

.

.edit:

počítáte teda s tím, že se bude kalendář dělat každý rok, ne?

Odesláno
  Radimk napsal:
počítáte teda s tím, že se bude kalendář dělat každý rok, ne?

jj, ale příští rok už bude jen jednostránkový plánovací bez fotek, aby to bylo jednodušší :thumbsup_anim:

já třeba dal jen 5 hlasů, víc fotek se mi nelíbí. No a je to fuk, kolik kdo dá hlasů, pokud neoznačí všechny fotky.

Odesláno

tarmi: Fuk to sice je, ale pravidla zněla jasně, můžem o tom tady kecat, ale dokud je nezmění Baker, vysrat se na ně samovolně nemůžem. Pravidla ani neříkají, že máš vybrat co se ti líbí, ale 12 fotek. Komu jsou pravidla úzká, tak ať nehraje nebo se je pokusí změnit.

Kurva proč si všichni dělaj všechno podle sebe?. Počínaje čoklem co mi chčije na branku a konče Paroubkem kterej mi sere na hlavu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...