Hasňa Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) V mládí se ještě sjezdovky moc neupravovaly, tak jsem toho v boulích najezdil docela dost, ale nebaví mě to. Carving je droga a neskutečnej požitek z jízdy, škoda každýho oblouku, který se musí smýknout. Není nad tvrdou až ledovatou rovnou sjezdovku bez lidí a vyblbrout se při fun carvingu na slalomkách nebo race carvingu na obřačkách.Ano. Vnímám to stejně. Chápu, že někdo boule může milovat, ale na to je v dobrých střediscích upravený boulařský svah. To co je na neupravených sjezdovkách nejsou boule, ale plotny a měkké náhrny, kterých jsem si za komárů užil dost až do konce života. Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Protože moje slalomky od Elanu se brzo odeberou do lyžařského nebe, koukal jsem co bych místo nich pořídil. Náhodou jsem narazil na Stockli. Pán je prodával, protože se mu na těhle FISových blbě zatáčí, stál na nich jenom párkrát a radši pořídil nějaký měkčí. Vyšli mě asi na čtvrtinu nových.Oproti Elánkám jsou tužší v torzi, podélná tuhost je skoro stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Mé Rossignol odešli do lyžařského nebe minulej rok po třech sezónách a už nic drahého nechci. Dnes jsem si udělal radost a objednal Atomic Nomad, na mé blbnutí ideální a za sedmičku nakupte to :-) teď ještě aby včas přišli, odjezd se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Mé Rossignol odešli do lyžařského nebe minulej rok po třech sezónách a už nic drahého nechci. Dnes jsem si udělal radost a objednal Atomic Nomad, na mé blbnutí ideální a za sedmičku nakupte to :-) teď ještě aby včas přišli, odjezd se blíží...No pockej az to uvidi Slava Kelly, ten ti da do budky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 No pockej az to uvidi Slava Kelly, ten ti da do budky.Mimochodem, vcera jsem si precet Slavovy sentence a vyslo mi jedine mozne: Je to Pavel Ploc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Protože moje slalomky od Elanu se brzo odeberou do lyžařského nebe, koukal jsem co bych místo nich pořídil. Náhodou jsem narazil na Stockli. Pán je prodával, protože se mu na těhle FISových blbě zatáčí, stál na nich jenom párkrát a radši pořídil nějaký měkčí. Vyšli mě asi na čtvrtinu nových.Oproti Elánkám jsou tužší v torzi, podélná tuhost je skoro stejná. DSC01498.JPG DSC01500.JPGSprávný tah, firma Stokl je super a kdo na nich stál, je s nimi spokojený Mimochodem, vcera jsem si precet Slavovy sentence a vyslo mi jedine mozne: Je to Pavel Ploc.Milý Zmizíku ano s Pavlem se znám, další dotaz ? No pockej az to uvidi Slava Kelly, ten ti da do budky.Nevidím důvod, jen prostě mám jiné Atomiky.Tyhle mu postačí( nestál jsem na nich Držme palce Šárce, moc bych jí přál úspěch. http://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/632452-strachova-blizko-senzaci-po-prvnim-kole-slalomu-v-kuhtai-je-treti.html#hp-sezStála na bedně a to je snad už obrat k lepšímu .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Milý Zmizíku ano s Pavlem se znám, další dotaz ? Nazdar Slavo, a znas Eddieho Orla? Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 No pockej az to uvidi Slava Kelly, ten ti da do budky.Já myslel, že má Atomic rád, ono je to tak nějak jedno, co si koupím, stejně je zlomím :-) zbylo mě tady z těch původních zlomených Rossignol vázání, nějaký axium 100, myslíte, že je to prodejné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Napadlo mě, jestli někdo nechcete Fis slalomky Elan, už jsou těsně před umřením na hrany. Nechal bych je zadarmo i s deskou a s vázáním do DIN 17. Jenom se mi je nechce balit a posílat, takže k vyzvednutí u Kladna nebo na Klínovci. Mělo by to smysl pro někoho, kdo si není jistej jesli Fis slalomky zvládne a potřeboval by si je odzkoušet, než je koupí.Pokud vím, tak na testování Fis lyže nebývají. Asi se ještě tak 2x nechají nabrousit. Jsou to tyhle, ty napravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Já myslel, že má Atomic rád, ono je to tak nějak jedno, co si koupím, stejně je zlomím :-) zbylo mě tady z těch původních zlomených Rossignol vázání, nějaký axium 100, myslíte, že je to prodejné ?No to von je ma rad, ale jen zavodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Napadlo mě, jestli někdo nechcete Fis slalomky Elan, už jsou těsně před umřením na hrany. Nechal bych je zadarmo i s deskou a s vázáním do DIN 17. Jenom se mi je nechce balit a posílat, takže k vyzvednutí u Kladna nebo na Klínovci. Mělo by to smysl pro někoho, kdo si není jistej jesli Fis slalomky zvládne a potřeboval by si je odzkoušet, než je koupí.Pokud vím, tak na testování Fis lyže nebývají. Asi se ještě tak 2x nechají nabrousit. Jsou to tyhle, ty napravo. post-64-0-69653500-1374413050.jpgTak nevim ,jestli je to jen u me,ale nevidim foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Tak uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 tak ještě jednou - ty napravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Tak to je nádhera, ty bych měl navěky. Škoda že to mám tak daleko........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 vyblbnout se při fun carvingu na slalomkách nebo race carvingu na obřačkách. Race carving na obřačkách, krása. Škoda, že na to už nemám sílu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 tak ještě jednou - ty napravo. Hmmm, vypadají krásně, ovšem ty obřačkové Stöckli ještě líp. Ten,kdo moc nelyžuje, by si mohl s Elany ještě užít spoustu srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Odjedu na několik dní na lyžovat a koukám jak to tady žilo. Strejda v čelence nahání francouzský reprezentanty. To Snow : helma výborná, já mám už dlouho helmy s pevnýma ušima Scott. Jde o zvyk a dobře mi sedí na šišce. Ovšem hůlky jsou špička, ty bych si taky nechal líbit. Helma je fakt výborná, chtěl jsem tu, která má ochranu MIPS. S přílbamí jsem laboroval dlouho, jen co jsem jich prodal. Salomon, Bollé, Alpina (té mě bylo hodně líto), Smith Optics (ta byla taky moc dobrá), Carrera, naposledy tady na fóru pěknou Uvex Honzovi Mantovi, který ji ani jednou nepoužil. Hazardér. S hůlkami mě překvapili rodiče, kteří je přivezli ze Švýcarska. Měl jsem ohromnou radost, protože jsem myslel, že se k nim snad už nedostanu. Loni jsme je sháněli po všech čertech s little_w a neuspěli jsme.Však oni mi je zase ukradnou , protože jsem vůl a zase je někam zapíchnu. Ono do hospody chodit s hůlkami vypadá dost podivně, ale asi to budu muset dělat. Edit - chybná citace Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Hmmm, vypadají krásně, ovšem ty obřačkové Stöckli ještě líp. Ten,kdo moc nelyžuje, by si mohl s Elany ještě užít spoustu srandy.Ty Stockli jsou echt závodní lyže na skicross kluci na nich jezdí i Světovej pohár. Vlastně jsou stejné jako závodní obřačky podle starších FIS pravidel. 190 cm R 27m. Jsou to mý miláčkové, škoda, že ty starší, (bez plastového krytu na špičce )už mají taky skoro odsloužíno. Už tam moc hrany nezbývá tak si je šetřím na závody. Ty levé Elanky na GS už jsou v lyžařském nebi. Místo nich teď mám Head GS pro FIS páprdy, tedy Masters. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Slalomky už jsou zamluvené, pokud by to nevyšlo, beru pořadí podle došlých SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Helma je fakt výborná, chtěl jsem tu, která má ochranu MIPS. S přílbamí jsem laboroval dlouho, jen co jsem jich prodal. Salomon, Bollé, Alpina (té mě bylo hodně líto), Smith Optics (ta byla taky moc dobrá), Carrera, naposledy tady na fóru pěknou Uvex Honzovi Mantovi, který ji ani jednou nepoužil. Hazardér. S hůlkami mě překvapili rodiče, kteří je přivezli ze Švýcarska. Měl jsem ohromnou radost, protože jsem myslel, že se k nim snad už nedostanu. Loni jsme je sháněli po všech čertech s little_w a neuspěli jsme.Však oni mi je zase ukradnou , protože jsem vůl a zase je někam zapíchnu. Ono do hospody chodit s hůlkami vypadá dost podivně, ale asi to budu muset dělat. Edit - chybná citaceCo je to ochrana MIPS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se