Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

V mládí se ještě sjezdovky moc neupravovaly, tak jsem toho v boulích najezdil docela dost, ale nebaví mě to. Carving je droga a neskutečnej požitek z jízdy, škoda každýho oblouku, který se musí smýknout. Není nad tvrdou až ledovatou rovnou sjezdovku bez lidí a vyblbrout se při fun carvingu na slalomkách nebo race carvingu na obřačkách.

Ano. Vnímám to stejně. Chápu, že někdo boule může milovat, ale na to je v dobrých střediscích upravený boulařský svah. To co je na neupravených sjezdovkách nejsou boule, ale plotny a měkké náhrny, kterých jsem si za komárů užil dost až do konce života. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože moje slalomky od Elanu se brzo odeberou do lyžařského nebe, koukal jsem co bych místo nich pořídil. Náhodou jsem narazil na Stockli. Pán je prodával, protože se mu na těhle FISových blbě zatáčí, stál na nich jenom párkrát a radši pořídil nějaký měkčí. Vyšli mě asi na čtvrtinu nových.

Oproti Elánkám jsou tužší v torzi, podélná tuhost je skoro stejná.

Odkaz ke komentáři

Mé Rossignol odešli do lyžařského nebe minulej rok po třech sezónách a už nic drahého nechci. Dnes jsem si udělal radost a objednal Atomic Nomad, na mé blbnutí ideální a za sedmičku nakupte to :-) teď ještě aby včas přišli, odjezd se blíží...

post-364-0-05404000-1419869011_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Mé Rossignol odešli do lyžařského nebe minulej rok po třech sezónách a už nic drahého nechci. Dnes jsem si udělal radost a objednal Atomic Nomad, na mé blbnutí ideální a za sedmičku nakupte to :-) teď ještě aby včas přišli, odjezd se blíží...

No pockej az to uvidi Slava Kelly, ten ti da do budky.

Odkaz ke komentáři

Protože moje slalomky od Elanu se brzo odeberou do lyžařského nebe, koukal jsem co bych místo nich pořídil. Náhodou jsem narazil na Stockli. Pán je prodával, protože se mu na těhle FISových blbě zatáčí, stál na nich jenom párkrát a radši pořídil nějaký měkčí. Vyšli mě asi na čtvrtinu nových.

Oproti Elánkám jsou tužší v torzi, podélná tuhost je skoro stejná.

attachicon.gifDSC01498.JPG

attachicon.gifDSC01500.JPG

Správný tah, firma Stokl je super a kdo na nich stál, je s nimi spokojený

Mimochodem, vcera jsem si precet Slavovy sentence a vyslo mi jedine mozne: Je to Pavel Ploc.

Milý Zmizíku ano s Pavlem se znám, další dotaz ?

Nevidím důvod, jen prostě mám jiné Atomiky.Tyhle mu postačí( nestál jsem na nich

Stála na bedně a to je snad už obrat k lepšímu .

)

Odkaz ke komentáři

Já myslel, že má Atomic rád, ono je to tak nějak jedno, co si koupím, stejně je zlomím :-) zbylo mě tady z těch původních zlomených Rossignol vázání, nějaký axium 100, myslíte, že je to prodejné ?

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě, jestli někdo nechcete Fis slalomky Elan, už jsou těsně před umřením na hrany. Nechal bych je zadarmo i s deskou a s vázáním do DIN 17. Jenom se mi je nechce balit a posílat, takže k vyzvednutí u Kladna nebo na Klínovci. Mělo by to smysl pro někoho, kdo si není jistej jesli Fis slalomky zvládne a potřeboval by si je odzkoušet, než je koupí.Pokud vím, tak na testování Fis lyže nebývají. Asi se ještě tak 2x nechají nabrousit.

Jsou to tyhle, ty napravo. :D

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě, jestli někdo nechcete Fis slalomky Elan, už jsou těsně před umřením na hrany. Nechal bych je zadarmo i s deskou a s vázáním do DIN 17. Jenom se mi je nechce balit a posílat, takže k vyzvednutí u Kladna nebo na Klínovci. Mělo by to smysl pro někoho, kdo si není jistej jesli Fis slalomky zvládne a potřeboval by si je odzkoušet, než je koupí.Pokud vím, tak na testování Fis lyže nebývají. Asi se ještě tak 2x nechají nabrousit.

Jsou to tyhle, ty napravo. :D

attachicon.gifpost-64-0-69653500-1374413050.jpg

Tak nevim ,jestli je to jen u me,ale nevidim foto.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Odjedu na několik dní na lyžovat a koukám jak to tady žilo. :lol2:

Strejda v čelence nahání francouzský reprezentanty. :lol2:

To Snow : helma výborná, já mám už dlouho helmy s pevnýma ušima Scott. Jde o zvyk a dobře mi sedí na šišce.

Ovšem hůlky jsou špička, ty bych si taky nechal líbit. 

Helma je fakt výborná, chtěl jsem tu, která má ochranu MIPS. S přílbamí jsem laboroval dlouho, jen co jsem jich prodal. Salomon, Bollé, Alpina (té mě bylo hodně líto), Smith Optics (ta byla taky moc dobrá), Carrera, naposledy tady na fóru pěknou Uvex Honzovi Mantovi, který ji ani jednou nepoužil. Hazardér.

S hůlkami mě překvapili rodiče, kteří je přivezli ze Švýcarska. Měl jsem ohromnou radost, protože jsem myslel, že se k nim snad už nedostanu. Loni jsme je sháněli po všech čertech s little_w a neuspěli jsme.

Však oni mi je zase ukradnou  :angry: , protože jsem vůl a zase je někam zapíchnu. Ono do hospody chodit s hůlkami vypadá dost podivně, ale asi to budu muset dělat.

Edit - chybná citace

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Hmmm, vypadají krásně, ovšem ty obřačkové Stöckli ještě líp. Ten,kdo moc nelyžuje, by si mohl s Elany ještě užít spoustu srandy.

Ty Stockli jsou echt závodní lyže na skicross kluci na nich jezdí i Světovej pohár. Vlastně jsou stejné jako závodní obřačky podle starších FIS pravidel. 190 cm R 27m. Jsou to mý miláčkové, škoda, že ty starší, (bez plastového krytu na špičce )už mají taky skoro odsloužíno. Už tam moc hrany nezbývá tak si je šetřím na závody.

Ty levé Elanky na GS už jsou v lyžařském nebi. Místo nich teď mám Head GS pro FIS páprdy, tedy Masters. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

Helma je fakt výborná, chtěl jsem tu, která má ochranu MIPS. S přílbamí jsem laboroval dlouho, jen co jsem jich prodal. Salomon, Bollé, Alpina (té mě bylo hodně líto), Smith Optics (ta byla taky moc dobrá), Carrera, naposledy tady na fóru pěknou Uvex Honzovi Mantovi, který ji ani jednou nepoužil. Hazardér.

S hůlkami mě překvapili rodiče, kteří je přivezli ze Švýcarska. Měl jsem ohromnou radost, protože jsem myslel, že se k nim snad už nedostanu. Loni jsme je sháněli po všech čertech s little_w a neuspěli jsme.

Však oni mi je zase ukradnou  :angry: , protože jsem vůl a zase je někam zapíchnu. Ono do hospody chodit s hůlkami vypadá dost podivně, ale asi to budu muset dělat.

Edit - chybná citace

Co je to ochrana MIPS?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...