Petrando Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Chlapský závodní slalomky jsou 165 cm, dámský 155cm. 160 by pro tebe mohly být ok, ale je lepší si je nejdřív odzkoušet. Kratší rozhodně nedoporučuju, leda, že by jsi chtěl funcarvry. Elany si ještě rozmysli, od té doby co dělají nesymetrické lyže tak jsem přešel na Heady a Salomon. Jsem zvyklý si po několika hodinách ježdění lyže přehodit L x P. Hlavně když je ledovato a mám zase k dispozici ostré hrany. U Elánů to moc nejde , jiný poloměr.Ty kratší mě lákají spíš na ježdění černých v Italii.
Dali Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Ještě lyžuju. Přes noc mrzne, takže dopoledne parádní ježdění.
Dali Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 U nás jsou dneska Vánoce. Jupííí. Už mažu žlutej a hurá ne čerstvej sníh.
odjinud Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 To máš hezký, tady na Přerovsku je jen obyč zima jak v prd....
Dali Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Včera odpoledne. Asi budeme ještě příští víkend lyžovat. :-)
Igicz Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Dneska opet Hintertux. Lidi celkem dost. Vikend ma byt gut, pak ma zase snezit. Akorat me se*e, ze jsem si tu vzal obracky tvrde jak kremen a nakipalo tu metr noveho mekkeho snehu a sjezdovky sama mulda Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 No jo, uz je treba, cas leti a sezona je tu co nevidet. :-)
Dali Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Bagře, to jsou správný lyže na prašan. :-) Už mám absťák jako prase. Dneska jsem koukal na kamery na Hintertux a je tam teplo, až nahoře +5 st. Ach jo. Upraveno 31. května 2017 uživatelem Dali
Igicz Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Bagře, to jsou správný lyže na prašan. :-) Už mám absťák jako prase. Dneska jsem koukal na kamery na Hintertux a je tam teplo, až nahoře +5 st. Ach jo.Vcera sem se taky dival. Jestli bude dole nejaka pujcovna, chci se tam stavit zacatkem cervence cestou z chorvatska. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sacíbagr Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Už mám absťák jako prase....ani mi nemluv. Já sháním prachy na příští Mistrovství světa juniorů, které je na Novém Zélandě...ale bojím se, že to nezvládnu a zůstaneme doma. Je to ranec.
marosh Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 A kde to má nohy? Vleže se bude blbě žehlit...
Sacíbagr Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 A kde to má nohy? Vleže se bude blbě žehlit...?žehlení vleže...a to je jen junior.
marosh Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 A pak si sedne za horizont s kámošema...
Igicz Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Pekne to klopi ten tvuj junior... Sent from my iPhone using Tapatalk
Sacíbagr Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Pekne to klopi ten tvuj junior....díky, šest let práce, genderově to vyvážím vlastními cérkami....hledám sponzory, je to boj! Upraveno 31. května 2017 uživatelem Sacíbagr
Bert Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Tak abych nezůstal pozadu. U příležitosti poslední rehabilitace (předevčírem to bylo 8 týdnů po operaci menisku) jsem si objednal lyže ......
Dali Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Tak se pochlub co jsi pořídil. Jsem zvědavej. Vzhledem k tomu, že mám 6 párů tak jsem si říkal, že zatím nebudu kupovat další. Snad mi to předsevzetí do zimy vydrží.
vzduch Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Pánové, prosím o doporučení. Žena již potřebuje nové lyže a mělo by se jednat o nějakou "univerzálku" zejména na upravené sjezdovky, už jen na pohodu. Je slušná lyžařka, výška 160 cm, váhu nechtěla sdělit, ale můj laický odhad je tak 65 kg. Cenově tak okolo 10 tis. Díky R.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se