Andrew Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Paráda, také se přimlouvám za opětovné složení. BTW: Koukám, že jsi práci dokončil bez "gumovejch návleků"
lib Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Dobry.Ted to sloz dokupy a kdyz se ti to povede nastrouhej si rohlik a stopni za kolik ho slozis .....diky dobry to je To mě jako tady veřejně vybízíš k opětovné výrobě fejku??? tak na týden? S tím rohlíkem dobrý! Mám pocit, že by bylo jednodušší fakt složit ten rohlík než ten strojek. Ty pidi-šroubečky nejdou ani pořádně vyšroubovat, natož zase najít, kam kterej patří, a zašroubovat! To si vůbec nedovedu představit, jak se to dělá. .... BTW: Koukám, že jsi práci dokončil bez "gumovejch návleků" Velím si sám, sám si dělám i "kvalitáře", tak si taky sám můžu uprostřed procesu upravit postupy, že ano.
rmx Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Promiň že ti sem vložim pár fotek, slovy opravdu jen dvě Problem u těchhle "sračkastrojků" je v materiálu , kde šetří jak to jen jde. První fotka je z "ROLEX" kde prasknul šroubek západkového kola. Na druhé je vysypaný odlučovač samonátahu, ten je z "MONT BLANC".
Jay Doll Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 (upraveno) Tak co se bude dít dál? Budeš to skládat zase dohromady a vyrábět tudíž fejk a nebo dokončíš destrukci nějakým originálním způsobem? Kdyby jsi to čirou náhodou zase skládal, přimlouvám se za malý experiment. Vždycky jsem chtěl vědět jak dlouho půjdou hodinky v rychlovarné konvici s vařící vodou Edit: Já vím no, škoda ničit konvici Upraveno 9. října 2009 uživatelem Jay Doll
franci Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Tak co se bude dít dál? A po složení by poslední úkol mohl být prodat to někomu aspoň za těch 5 dolarů
giallo Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Za "Pateky" s příběhem je 5 dolarů málo Ale téma pěkný - jako každý řemeslo, je asi i hodinařina o velkém cviku a praxi - až to budeš skládat a rozkládat posté, půjde Ti to líp
Potkan Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak mě tohle vlákno (konkrétně detailní fotky postupu) inspirovalo k tomu, abych taky nahlédl pod pokličku nějakému "tikátku" a zjistil jak tam ty kolečka vlastně do sebe zapadají a fungujou. Sedl jsem ke starým Primkám a otevřel je. Doufám, že nemají moc velkou hodnotu, abych toho nelitoval. Noa první háček je v tom, že mi nejde vyndat korunka. Jde hrozně ztuha povytahovat a ten "čudlík" co se musí zmáčknout, aby šla vytáhnout celá, tak ten nejde zmáčknout vůbec. Je v tom nějakej fígl nebo jsem tak gramlavej? Nebo ten stroj tak starej že se prostě nehne? Help me please :-(
Bert Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak mě tohle vlákno (konkrétně detailní fotky postupu) inspirovalo k tomu, abych taky nahlédl pod pokličku nějakému "tikátku" a zjistil jak tam ty kolečka vlastně do sebe zapadají a fungujou. Sedl jsem ke starým Primkám a otevřel je. Doufám, že nemají moc velkou hodnotu, abych toho nelitoval. Noa první háček je v tom, že mi nejde vyndat korunka. Jde hrozně ztuha povytahovat a ten "čudlík" co se musí zmáčknout, aby šla vytáhnout celá, tak ten nejde zmáčknout vůbec. Je v tom nějakej fígl nebo jsem tak gramlavej? Nebo ten stroj tak starej že se prostě nehne? Help me please :-( No, nechci navádět k nepatřičnostem, ale vzhledem k tomu, že jsem tady nedávno jednu rozborku taky prezentoval, dovolím si poradit: pokud jsi si jistý, ža se snažíš zatlačit na ten správný "čudlík", tak ZABER! :-)
Potkan Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 No, nechci navádět k nepatřičnostem, ale vzhledem k tomu, že jsem tady nedávno jednu rozborku taky prezentoval, dovolím si poradit: pokud jsi si jistý, ža se snažíš zatlačit na ten správný "čudlík", tak ZABER! :-) Ať zaberu jak zaberu, ani se to nehne.
mechano Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Ať zaberu jak zaberu, ani se to nehne. Je to rezatý, budeš muset zabrat víc.
VS Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Je to rezatý, budeš muset zabrat víc. Když to nejde, vem kladivo. Když to pořád nejde, vem větší. Ať vezmeš do ruky jakýkoliv nástroj, nakonec je z něj vždycky kladivo.
Henry Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Když to nejde, vem kladivo. Když to pořád nejde, vem větší. Ať vezmeš do ruky jakýkoliv nástroj, nakonec je z něj vždycky kladivo. No a pak další Murphypo poučka: Ulomilo-li se to, šlo o vadnou součástku
Helex Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Inženýrské pravidlo číslo jedna: když to nejde silou, tak to půjde větší silou! Demontáž super. Nevadil tam ten lubrikant?
ramon Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Jen ohledně správné demontáže, někdo tady minule uváděl, že setrvačka by měla jít ven co nejdřív, myslím před demontáží té automatické nástavby. A myslím že jsi ji odložil dost krutě, vlásek dostal na prdel, když se pokřiví, vlastníma silama se těžko správně narovná Edit: A perovník bych taky vyhodil dřív než sundal můstek z krokového kola. Pokud tady blábolím, opravte mě profíci. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem ramon
leebauer Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Mam Poljot Buran chrono,pred 15ti lety asi pul roku noseny,a hnijou uplne stejne.Burany jsou stopro pravy,vyroba replik prej vyjde draz, tak je v PRCu prej nedelaj.Podle toho usuzuju, ze ty Pilípky budou asi pravý taky.Nééé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se