Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Dobry.Ted to sloz dokupy a kdyz se ti to povede nastrouhej si rohlik a stopni za kolik ho slozis .....diky dobry to je :thumbsup_anim:

:eek: To mě jako tady veřejně vybízíš k opětovné výrobě fejku??? :ban: tak na týden?

S tím rohlíkem dobrý! :D

Mám pocit, že by bylo jednodušší fakt složit ten rohlík než ten strojek. Ty pidi-šroubečky nejdou ani pořádně vyšroubovat, natož zase najít, kam kterej patří, a zašroubovat! To si vůbec nedovedu představit, jak se to dělá. :sad01_anim:

....

BTW: Koukám, že jsi práci dokončil bez "gumovejch návleků" :lol2:

Velím si sám, sám si dělám i "kvalitáře", tak si taky sám můžu uprostřed procesu upravit postupy, že ano. :whistling:

Odesláno

Promiň že ti sem vložim pár fotek, slovy opravdu jen dvě :)

Problem u těchhle "sračkastrojků" je v materiálu , kde šetří jak to jen jde. První fotka je z "ROLEX" kde prasknul šroubek západkového kola. Na druhé je vysypaný odlučovač samonátahu, ten je z "MONT BLANC".

post-594-1254596714.jpg

post-594-1254596734.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak co se bude dít dál? Budeš to skládat zase dohromady a vyrábět tudíž fejk a nebo dokončíš destrukci nějakým originálním způsobem? Kdyby jsi to čirou náhodou zase skládal, přimlouvám se za malý experiment. Vždycky jsem chtěl vědět jak dlouho půjdou hodinky v rychlovarné konvici s vařící vodou :giljotiini:

Edit: Já vím no, škoda ničit konvici :(

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno

Za "Pateky" s příběhem je 5 dolarů málo :thumbsup_anim:

Ale téma pěkný - jako každý řemeslo, je asi i hodinařina o velkém cviku a praxi - až to budeš skládat a rozkládat posté, půjde Ti to líp :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak mě tohle vlákno (konkrétně detailní fotky postupu) inspirovalo k tomu, abych taky nahlédl pod pokličku nějakému "tikátku" a zjistil jak tam ty kolečka vlastně do sebe zapadají a fungujou. Sedl jsem ke starým Primkám a otevřel je. Doufám, že nemají moc velkou hodnotu, abych toho nelitoval. Noa první háček je v tom, že mi nejde vyndat korunka. Jde hrozně ztuha povytahovat a ten "čudlík" co se musí zmáčknout, aby šla vytáhnout celá, tak ten nejde zmáčknout vůbec. Je v tom nějakej fígl nebo jsem tak gramlavej? Nebo ten stroj tak starej že se prostě nehne? Help me please :-(

Odesláno
Tak mě tohle vlákno (konkrétně detailní fotky postupu) inspirovalo k tomu, abych taky nahlédl pod pokličku nějakému "tikátku" a zjistil jak tam ty kolečka vlastně do sebe zapadají a fungujou. Sedl jsem ke starým Primkám a otevřel je. Doufám, že nemají moc velkou hodnotu, abych toho nelitoval. Noa první háček je v tom, že mi nejde vyndat korunka. Jde hrozně ztuha povytahovat a ten "čudlík" co se musí zmáčknout, aby šla vytáhnout celá, tak ten nejde zmáčknout vůbec. Je v tom nějakej fígl nebo jsem tak gramlavej? Nebo ten stroj tak starej že se prostě nehne? Help me please :-(

No, nechci navádět k nepatřičnostem, ale vzhledem k tomu, že jsem tady nedávno jednu rozborku taky prezentoval, dovolím si poradit: pokud jsi si jistý, ža se snažíš zatlačit na ten správný "čudlík", tak ZABER! :-)

Odesláno
No, nechci navádět k nepatřičnostem, ale vzhledem k tomu, že jsem tady nedávno jednu rozborku taky prezentoval, dovolím si poradit: pokud jsi si jistý, ža se snažíš zatlačit na ten správný "čudlík", tak ZABER! :-)

Ať zaberu jak zaberu, ani se to nehne.

• po měsíci...
Odesláno
Je to rezatý, budeš muset zabrat víc.

Když to nejde, vem kladivo. Když to pořád nejde, vem větší.

Ať vezmeš do ruky jakýkoliv nástroj, nakonec je z něj vždycky kladivo. :)

Odesláno
Když to nejde, vem kladivo. Když to pořád nejde, vem větší.

Ať vezmeš do ruky jakýkoliv nástroj, nakonec je z něj vždycky kladivo. :)

No a pak další Murphypo poučka: Ulomilo-li se to, šlo o vadnou součástku :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jen ohledně správné demontáže, někdo tady minule uváděl, že setrvačka by měla jít ven co nejdřív, myslím před demontáží té automatické nástavby. A myslím že jsi ji odložil dost krutě, vlásek dostal na prdel, když se pokřiví, vlastníma silama se těžko správně narovná ;)

Edit:

A perovník bych taky vyhodil dřív než sundal můstek z krokového kola. Pokud tady blábolím, opravte mě profíci.

Upraveno uživatelem ramon
Odesláno

Mam Poljot Buran chrono,pred 15ti lety asi pul roku noseny,a hnijou uplne stejne.Burany jsou stopro pravy,vyroba replik prej vyjde draz,

tak je v PRCu prej nedelaj.Podle toho usuzuju, ze ty Pilípky budou asi pravý taky.Nééé

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...