bithas Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak dnes jsem vyndal tyto krásky. Nejsem si jist jestli mají originál ručičky, jestli někdo tento model zná, napište. Díkimage.jpgMám na svých Seamaster prakticky totožné. Omlouvám se za foto, ale je z archivu, lepší už dneska neudělám.
Argon Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Posledních pár dnů mám na ruce tyhle krásné Certiny, které prošli Aukrem téměř bez povšimnutí ;-)
palmone1 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 No po nich tuzim ... Dufam, ze aj mne sa niekedy v takom stave dostanu.... Palec hore .... dnes jégry v akci...
VintageLover Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 18 karatova paráda s nádherne modre kalenymi ruckami.
blackhead Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Pekny ty rucky, moc pekny.18 karatova paráda s nádherne modre kalenymi ruckami.
Hatan Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 18 karatova paráda s nádherne modre kalenymi ruckami. Ty ručky jsou fakt super. A nejsou náhodou z aukra?
VintageLover Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Díky kluci. Je to tak. Byl to risk, protože dotyčná prodejkyně byla šestnáctiletý teenager s nulovým hodnocením a čerstvou registrací, tak jsem měl strach, ale nakonec můžu být spokojený. Jdou přesně, nulujou a už jsem si je poladil.
Hatan Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Tak to gratuluju. Dobrý kup, jsem to zaspal... Jaký mají průměr?
VintageLover Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Jo, povedlo se. Jejich hodnota je téměř dvojnásobná. Mají 35mm bez korunky. Punc mají u korunky, pouzdro je takové early sixties. Na strojek kouknu zítra.
Wanderer Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Tak ty jsou ovsem paradni. Rucky super a ta spirala ma taky neco do sebe. Takove by se mi hodily k narozeninam. Uz bych se mel pomalu po necem poohlidnout. :-)
Filipinek Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Dnes tyto zapomenuté krasavice.
Dzos Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 18 karatova paráda s nádherne modre kalenymi ruckami. Tak tyto jsem opět na aukru prospal (ani nezaregistroval) . Gratuluji, jsou opravdu moc moc pěkné.No nic, budu muset počkat, až budou na prodej .
bubuking Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 18 karatova paráda s nádherne modre kalenymi ruckami. velká gratulace k super kaufu...krásný kousek s pěkným tvarem pouzdra ..ty modřené ručky barevně ladí k vnější telemetrické stupnici a celkově zvyšují čitelnost odčítání času..za mě ty ručky povyšují už takhle hodně povedený model o stupínek výše.... někdy platí, že risk je zisk...
palmone1 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Aj ked tuto znacku nepoznam, vyzeraju zaujimavo... O aky rok ide? Dnes tyto zapomenuté krasavice. image.jpg
Jeronimo Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Díky kluci. Je to tak. Byl to risk, protože dotyčná prodejkyně byla šestnáctiletý teenager s nulovým hodnocením a čerstvou registrací, tak jsem měl strach, ale nakonec můžu být spokojený. Jdou přesně, nulujou a už jsem si je poladil. Dodatečně gratuluji. Člověk holt dnes musí zariskovat aby se k něčemu dostal.
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Díky chlapi, je to tak. Ale přiznám se, že jsem se trošku bál... Čekal jsem dva dny, poslal peníze a žádná reakce...Tak jsem pak koukl na mail a zjistil jsem, že číslo účtu bylo stejné jako číslo na mobilní telefon, na který jsem zavolal, a kde mi to nikdo nebral. Hned jsem se orosil a kliknul pomalu na centrum sporů na aukru a ochranu kupujícího...Pak jsem se uklidnil a znovu na ten telefon zavolal, kde mi to vzala matka prodávající s tím, že mi to v neděli slečna odešle. Tak jsem se znovu zarazil, ale pak jsem zjistil, že to dotyčná byla opravdu podat v neděli na hlavní poště v Praze. Kdybych to byl býval věděl, tak si pro ně zajedu, jenže vona tam měla adresu někde na Vysočině.... Kdo to mohl vědět, že roštěnka studuje v Praze... A tím končí tato chronostory... Sklíčko je přeleštěno, pouzdro vypadá fajnově a cifr je taky bez chyby... Více takových obchodů, ale méně starostí s tím a budu spokojenej parchant...
M-72 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Dodatečně gratuluji k parádnímu úlovku. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem M-72
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Děkuju, dneska jsem vyvětrával na Macháči tyhle. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem VintageLover
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se