colommbo Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Taky nejsem "chronotyp", tohle provedení hodinek můžu, ale... Jsem možná divnej nebo už starej - preferuju ruční nátah, svým způsobem mám o to jednodušší případný výběr - automat nee, luneta nee, subciferníčky nee, datumovku radši taky nee, zato mimostředku joo...! Čest výjimkám!
cuborg Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 AAA Orient KD a Poljot ...Wow, ty King Divery jsou fakt pecka
M@chino Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Wow, ty King Divery jsou fakt pecka Díky... zajímavé na KD je, že mají ještě vnitřní lunetu kovovou a ne plast ... žádné náhražky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Občas nosím tyhle, ale hodně málo kdy. Jsou jsou trochu omáčené ve zlatě. Otec je dovezl z Ruska nebo lépe řečeno ze SSSR, někdy 1970 nebo 80 už si nepamatuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
francis Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Uzasny hodinky, ikdyz quartzy... Sent from my iPhone using Tapatalk
mAra_ Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Bedjo, to je ale Mega paráda.... Jak fotka, tak hodinky... Moc pěkné.
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 To je kalendarovka jak vysita. Nezapomen ji pak poslat
Harwey Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 tak toto je parada!skvele hodinky a perfektna fotka.
Delapancha Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Dnes jsem po dlouhé době provětral svoje Poljot de luxe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Dnes jsem po dlouhé době provětral svoje Poljot de luxe. Krásný cifr!
Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Stowy ze 30.let vyjímečně "vyvenčené" na tradiční vycházce pod třešeň :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Asi to na výjimečné vyvenčení nestojí za to, ale krásnému kousku ze třicátých let by rozhodně slušel pěknej koženej řemen...
Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Souhlasím, bohužel pěkné kožené řemeny "v kuse" na staré hodinky bez vycvakávacích stěžejek se shání těžko, tak jsou na to vyvenčení jednou za rok na NATU, a přijde mi, že k nim i docela sedne, ač samozřejmě ani zdaleka nevypadá "dobově" :-)I když je pravda, že by to asi šlo elegantněji vyřešit nalepením / zašitím řemene na hodinkách, že? ;-) Upraveno 1. května 2017 uživatelem Milan01
colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ach so, pevné stěžejky mě nenapadly... V tom případě máš pravdu a pro jen příležitostné vynesení bych to asi taky neřešil...
villain83 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Stowy ze 30.let vyjímečně "vyvenčené" na tradiční vycházce pod třešeň :-)Ja mam taky jedny vintazni Alpina s pevnejma stezejkama, budu to resit asi perlonem. Jinak teda moc pekny hodinky.
Miroslávek Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Moje druhý vintážní Delfíny , po novějších hodinkách na ruce je to , jako kdybych na ní neměl nic ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2017 uživatelem Miroslávek
ragu Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Souhlasím, bohužel pěkné kožené řemeny "v kuse" na staré hodinky bez vycvakávacích stěžejek se shání těžko, tak jsou na to vyvenčení jednou za rok na NATU, a přijde mi, že k nim i docela sedne, ač samozřejmě ani zdaleka nevypadá "dobově" :-)I když je pravda, že by to asi šlo elegantněji vyřešit nalepením / zašitím řemene na hodinkách, že? ;-)Ve Strapshopu mají nově řemeny s nezalepenýma koncovkama pro pevný stěžejky. https://www.strapshop.cz/rios-pro-pevne-stezejky/ Upraveno 1. května 2017 uživatelem ragu
colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Miroslávek: To říkám furt, že nejlepší hodinky jsou ty, o nichž na ruce nevíš... ragu: A lepícího řemení na pevný stěžejky fakt moc není, díky za info!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se