Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky nejsem "chronotyp", tohle provedení hodinek můžu, ale... Jsem možná divnej nebo už starej - preferuju ruční nátah, svým způsobem mám o to jednodušší případný výběr - automat nee, luneta nee, subciferníčky nee, datumovku radši taky nee, zato mimostředku joo...! Čest výjimkám!  :lol2: 

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi to na výjimečné vyvenčení nestojí za to, ale krásnému kousku ze třicátých let by rozhodně slušel pěknej koženej řemen... :)

Odesláno (upraveno)

Souhlasím, bohužel pěkné kožené řemeny "v kuse" na staré hodinky bez vycvakávacích stěžejek se shání těžko, tak jsou na to vyvenčení jednou za rok na NATU, a přijde mi, že k nim i docela sedne, ač samozřejmě ani zdaleka nevypadá "dobově" :-)
I když je pravda, že by to asi šlo elegantněji vyřešit nalepením / zašitím řemene na hodinkách, že? ;-)

Upraveno uživatelem Milan01
Odesláno

Ach so, pevné stěžejky mě nenapadly... :wallbash: V tom případě máš pravdu a pro jen příležitostné vynesení bych to asi taky neřešil... :)

Odesláno

Stowy ze 30.let vyjímečně "vyvenčené" na tradiční vycházce pod třešeň :-)

Ja mam taky jedny vintazni Alpina s pevnejma stezejkama, budu to resit asi perlonem. Jinak teda moc pekny hodinky.

Odesláno (upraveno)

Souhlasím, bohužel pěkné kožené řemeny "v kuse" na staré hodinky bez vycvakávacích stěžejek se shání těžko, tak jsou na to vyvenčení jednou za rok na NATU, a přijde mi, že k nim i docela sedne, ač samozřejmě ani zdaleka nevypadá "dobově" :-)

I když je pravda, že by to asi šlo elegantněji vyřešit nalepením / zašitím řemene na hodinkách, že? ;-)

Ve Strapshopu mají nově řemeny s nezalepenýma koncovkama pro pevný stěžejky.

https://www.strapshop.cz/rios-pro-pevne-stezejky/

Upraveno uživatelem ragu
Odesláno

Miroslávek: To říkám furt, že nejlepší hodinky jsou ty, o nichž na ruce nevíš... :lol2: 

ragu: A lepícího řemení na pevný stěžejky fakt moc není, díky za info! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...