Wanderer Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Dneska jsem byl v práci taky vintage...
Tondaa73 Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Dnes v práci mé oblíbené a dlouho toužené DOXA grafic s datumovkou na pozici 11 doxa grafic.jpgTak ty jsou moc pěkné. V jednoduchosti je krása.....
lucid Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 budeme se moc těšit, snad se jim povede dobře! Seiko H249 - Za týden nošení, ale střídání s jinými hodinkami, udělaly + 3 sec.
Jason123456 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 No jo, nosím. Vlastně jsem už taky vintage krásne hodinky, gratulácia :-)
Frostie Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Seiko_H249_2.jpg Seiko H249 - Za týden nošení, ale střídání s jinými hodinkami, udělaly + 3 sec. slušný vintage výsledek, možná, že při pravidelném nošení by daly i jen +2 sec, ale to už je úplně jedno. Ať ti hezky slouží!
Argon Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Dneska jsem byl v práci taky vintage... No, musím se přiznat, že víc než hodinky mě upoutalo nádherné vintage auto :-)
lucid Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Dnes Seiko 5 Blue. Modrá je dobrá.
odjinud Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 První Seiko 5, co se mi líbí...
lucid Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Poválečná přestavba z kapesních hodinek. Po celkovém servisu dělají v průměru +2 s/den.
villain83 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Dnes Seiko 5 Blue. Modrá je dobrá. Moc hezky Seika,tyhle vintazni petky se mi obecne libi,za posledni dobu uz nekolikaty...
Argon Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Pro dnešní slunečný den jedny vintážní letecké Omegy, jsou na světlé kůži, která jim docela sluší
SakalMarty Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Pro dnešní slunečný den jedny vintážní letecké Omegy, jsou na světlé kůži, která jim docela sluší DSC_0139.JPGKrásný, klidně sem nasázej víc fotek!!! Jaký to je rok?
VintageLover Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Pro dnešní slunečný den jedny vintážní letecké Omegy, jsou na světlé kůži, která jim docela sluší DSC_0139.JPGNo to mi ho teda vyndej. To jsou ty, co prošly před nějakou dobu aukrem?
SakalMarty Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Dnes Seastary, prostě je miluju a díky VintageLoverovy za deal
villain83 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Dnes Seastary, prostě je miluju a díky VintageLoverovy za deal Ten cifr ma moc peknou barvu,na slunicku to asi bude parada,obecne tyhle barevny ciselniky na vintage hodinkach jsou libivy,viz.ty Lucidovy petky nahore,to dneska to je samej karbon a ja nevim co:-)
Argon Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Díky všem za pochvalu hodinek, jsem na ně náležitě hrdý . Jen je škoda, že už nemají původní ručky, tátovi kdysi spadly a spolu se sklíčkem se zlomily i obě ručičky... takže kdyby měl někdo z vás k dispozici nějaké podobné původním, vůbec bych se nezlobil . Teď k těm otázkám: - nejsou to ty s Aukra, i když jsem na ně koukal, protože jich moc u nás není... Tyhle jsou v rodině již třetí generaci. Mám je po dědovi, i když mi je dal až táta a to jsem si na ně musel počkat až do 31, kdy jsem si dálkově dodělal VŠ. Byly dárekem k promoci ( v krabičce Prim od MPM - úmyslně, když jsem ji viděl nasadil jsem nucený úsměv, docela se tím táta bavil ) - přesný rok nevím, děda si je prý koupil ve vojenském výprodeji ještě před válkou. Takže něco od roku 1936 - 1938 - no a tady jsou nějaké další fotky
SakalMarty Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 super fotky super hodinek. .. Já jsem typoval tak rok 40. škoda že jsem žádného dědu nepoznal, mohl jsem je třeba taky mit
SakalMarty Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Ten cifr ma moc peknou barvu,na slunicku to asi bude parada,obecne tyhle barevny ciselniky na vintage hodinkach jsou libivy,viz.ty Lucidovy petky nahore,to dneska to je samej karbon a ja nevim co:-)ciferník je na nich nejlepší. vlastně těžko říct, co je to za barvu ještě čekám na speciál r řemen od Hirsche vintage look a budou podle mych představ.
villain83 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 ciferník je na nich nejlepší. vlastně těžko říct, co je to za barvu ještě čekám na speciál r řemen od Hirsche vintage look a budou podle mych představ. Ja bych na ne hodil modrej remen,treba zraloka,da se poridit za pekny prachy:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se