Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nosim sve vintage kousky a momentalne moc rad- ted omegy seamaster,chrono z roku 1974,a na doma poljot 3133 chrono,nebo prim igen. Uz se tesim.

Odesláno

omega seamaster,chrono z roku 1974 - chceme foto!!! :)

Mam ji ve vlakne -co mate prave na ruce,cca 14 dnu zpet.fotim blbe,pokusim se vyfotit lip a hodim to pak sem.

Odesláno

Jsou obyč, ale mám je rád, zejména nyní, kdy se dny krátí a lumi na číslech příjemně v šeru svítí.

Svyho casu jich bylo vsude mraky,hlavne na Aukru,neco mi prislo jako bastly,neco asi original.Ty tvy jsou autenticky,nebo ne?Lumi je puvodni,nebo dodelavana?

Odesláno

Svyho casu jich bylo vsude mraky,hlavne na Aukru,neco mi prislo jako bastly,neco asi original.Ty tvy jsou autenticky,nebo ne?Lumi je puvodni,nebo dodelavana?

Vybral jsem si kdysi tři kousky u známého, který tehdy s Indy čile obchodoval. Myslím ale, že těchto hodinek tam musí mít ještě plné sklady v NOS stavu, takže bastlit nic nemusí, alespoň pokud se jedná o HMT. Lumi bude původní, ale moc dlouho nevydrží, na ručkách už moc poznat nejde. 

Bože, vždyť je srpen, co budeš psát o tmě v prosinci... :D

Jak píšu výše, lumi moc dlouho nevydrží, takže v prosinci si budu svítit baterkou, ostatně jako tradičně.

Odesláno

Zatím je nosím jen přilepené vteřiňákem, leč stěžejky jsou přiletované a takto úzký nato zatím nemám!!!

post-21042-0-27236500-1377585008_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...