guzmic Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Je to už vintage ??? Rok cca 1990.pluton1.jpgA nebudu sem chodit a nebudu a nebudu. To se fakt nedá chlapi, mrknu na chrono vlákno a málem mě jeblo, vylezu sem a teď zas toto. Máte to krásný kluci, jdu se zastřelit...
Anela Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Je to už vintage ??? Rok cca 1990.pluton1.jpgjá myslím, že sem můžou a jsou moc pěkné...
guzmic Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 To je Jagmann už pustil ? To je asi další kousek :-)
Wanderer Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Tak nakonec vyhrál tmavě hnědý řemen. A začínají se mi líbit čím dál víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 To je Jagmann už pustil ? To je asi další kousek :-) Ano kluci, je to další kus. Když jsem viděl ty původně Financovy, tak jsem věděl, že je musím mít. Jenomže je Financ pustil dřív, než jsem čekal. A tak jsem si pořídil stejné zvenku. Byl to hazard - něco jako ruská ruleta. Hodinky mám z Albánie (že by někdo z mafie ? ) a kupodivu vše je originál a klaplo to na jedničku. A byly doma dřív, než některé věci doručované českou poštou . A jako bonus na konec - ani clo jsem neplatil :).
guzmic Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ano kluci, je to další kus. Když jsem viděl ty původně Financovy, tak jsem věděl, že je musím mít. Jenomže je Financ pustil dřív, než jsem čekal. A tak jsem si pořídil stejné zvenku. Byl to hazard - něco jako ruská ruleta. Hodinky mám z Albánie (že by někdo z mafie ? ) a kupodivu vše je originál a klaplo to na jedničku. A byly doma dřív, než některé věci doručované českou poštou . A jako bonus na konec - ani clo jsem neplatil :).Štěstí přeje odvážným. Velká gratulace jsou fakt pěkný.
Tikal Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 No ty máš koule, Albánie každopádně gratuluji, jsou parádní
Miroslávek Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tak se mi nějak nahromadilo, a to mě ještě ukecal Frýdl, abych mu dal jedny na servis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 k ciernym POLJOTkam by mi blede sekli ...
Miroslávek Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Je to už vintage ??? Rok cca 1990.pluton1.jpgTy jsou fakt nádherný , takový akorát , řelk bych decentní ...
Miroslávek Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 k ciernym POLJOTkam by mi blede sekli ... sám mám těch světlých málo
Dzos Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak se mi nějak nahromadilo, a to mě ještě ukecal Frýdl, abych mu dal jedny na servis Tak to je velice slušná sbírka :) V poslední době tyto nepustí na ruku nic jiného ... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak to je velice slušná sbírka :) V poslední době tyto nepustí na ruku nic jiného ... :-)pluton31.jpgpluton3.jpgNo kdyby tě chytlo v budoucnu něco jiného , rád se jich ujmu.....
Tikal Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V sobotu koupené,včera přeskládané Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tondako Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Hezká skládačka, co to je Radku, nemúžu to nějak přečíst z číselníku?
Tikal Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) a safra, černá ruka....... Ne, Tondo, nefušuji ti do řemesla , ale nechtěl jsem tě takovou blbostí otravovat . Čajka např.http://aukro.cz/hodinky-cajka-automat-i5366555887.html CHAIKA --NAVRZENY K PRILEZITOSTI LETNICH OLYMPIJSKYCH HER V MOSKVE , PROTO MA NAVRZENY CIFERNIK PRIPOMINAT STADION - TOVARNA DALA JMENO CHAIKA PODLE VOLAJICIHO SIGNALU VALENTINY TERESKOVOVE PRI LETU DO KOSMU Akorát ty moje jsou z první neexportní série. Pro export tam byla značka Čajka Upraveno 19. května 2015 uživatelem Tikal
JZED Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Připomělo mi to jiné ruské co má můj kamarád viz odkaz níže. Naživo vypadají fakt nádherně. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61907-poljot-stadium/?hl=%2Bpoljot+%2Bstadium
Tikal Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Jo to je jedna fabrika, jsou parádní. Jinak ty moje jsou zvláštní tím, že soudruzi v SSSR udělali nevídaně světlou barvu ciferníku i lunety, nejčastěji jsou vidět ty brutálně zelené, co jsem z nich vzal pouzdro,sklo a ručičky. jinak ty modro černé https://www.google.cz/search?q=poljot+stadium&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tAZbVebWJsj1Uo7PgLAB&ved=0CCMQsAQ&biw=1920&bih=920# Ještě jsem narazil na zajímavý materiál na téma Stadium Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Tikal
Wanderer Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 tvl, když si vzpomenu, že jsem před nedávnem jezdil v Moskvě s autobusem, který měl na dveřích tenhle symbol a ještě toho méďu z olympiády 1980, byly jsme rádi, že jsme z toho vylezli ve zdraví... a teď ten stadion dokola ciferníku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se