Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to už vintage ??? Rok cca 1990.

pluton1.jpg

A nebudu sem chodit a nebudu a nebudu. To se fakt nedá chlapi, mrknu na chrono vlákno a málem mě jeblo, vylezu sem a teď zas toto. Máte to krásný kluci, jdu se zastřelit...
  • Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je Jagmann už pustil ? :eek:

To je asi další kousek :-)

Ano kluci, je to další kus. Když jsem viděl ty původně Financovy, tak jsem věděl, že je musím mít. Jenomže je Financ pustil dřív, než jsem čekal. A tak jsem si pořídil stejné zvenku. Byl to hazard - něco jako ruská ruleta. Hodinky mám z Albánie (že by někdo z mafie ? :) ) a kupodivu vše je originál a klaplo to na jedničku. A byly doma dřív, než některé věci doručované českou poštou :eek:.  A jako bonus na konec - ani clo jsem neplatil :) :).

Odesláno

Ano kluci, je to další kus. Když jsem viděl ty původně Financovy, tak jsem věděl, že je musím mít. Jenomže je Financ pustil dřív, než jsem čekal. A tak jsem si pořídil stejné zvenku. Byl to hazard - něco jako ruská ruleta. Hodinky mám z Albánie (že by někdo z mafie ? :) ) a kupodivu vše je originál a klaplo to na jedničku. A byly doma dřív, než některé věci doručované českou poštou :eek:. A jako bonus na konec - ani clo jsem neplatil :) :).

Štěstí přeje odvážným. Velká gratulace jsou fakt pěkný.

Odesláno

Tak se mi nějak nahromadilo, a to  mě ještě ukecal Frýdl, abych mu dal jedny na servis  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak se mi nějak nahromadilo, a to  mě ještě ukecal Frýdl, abych mu dal jedny na servis  :lol2:

Tak to je velice slušná sbírka :) :)

V poslední době tyto nepustí na ruku nic jiného ... :-)

Odesláno (upraveno)

:eek: a safra, černá ruka....... Ne, Tondo, nefušuji ti do řemesla :lol2: , ale nechtěl jsem tě takovou blbostí otravovat .

Čajka  např.http://aukro.cz/hodinky-cajka-automat-i5366555887.html

CHAIKA --NAVRZENY K PRILEZITOSTI LETNICH OLYMPIJSKYCH HER V MOSKVE , PROTO MA NAVRZENY CIFERNIK PRIPOMINAT STADION - TOVARNA DALA JMENO CHAIKA PODLE VOLAJICIHO SIGNALU VALENTINY TERESKOVOVE PRI LETU DO KOSMU

Akorát ty moje jsou z první neexportní série. Pro export tam byla značka Čajka

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

Jo to je jedna fabrika, jsou parádní.

Jinak ty moje jsou zvláštní tím, že soudruzi v SSSR udělali nevídaně světlou barvu ciferníku i lunety, nejčastěji jsou vidět ty brutálně zelené, co jsem z nich vzal pouzdro,sklo a ručičky.

jinak ty modro černé :wub:

https://www.google.cz/search?q=poljot+stadium&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tAZbVebWJsj1Uo7PgLAB&ved=0CCMQsAQ&biw=1920&bih=920#

Ještě jsem narazil na zajímavý materiál na téma Stadium

a ?

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

tvl, když si vzpomenu, že jsem před nedávnem jezdil v Moskvě s autobusem, který měl na dveřích tenhle symbol a ještě toho méďu z olympiády 1980, byly jsme rádi, že jsme z toho vylezli ve zdraví... a teď ten stadion dokola ciferníku...  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...