Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eloga
Odesláno

Na listování novým katalogem Zenith to chce něco vintage

to je pěkný kousek, moc fajn..

**

Odesláno (upraveno)

To je ten posunutý den ;-). Ovšem koukám, že káva stále drží... pomalu začínám věřit té plastové verzi :-). Hodinky jsou, ale hezký. Líbí se mi česká variace dnů

Mrkni sem ;-) http://www.certina.com/cs/about-certina/history#1973

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

:lol2: To se povedlo. Káva je jiná a jinde, první je tradičně pracovní, druhá obědová z Ambiente. A upitá není ani jedna, já mám rád malou, černou smrtící :)

Odesláno

Zdravím,

mám na přítomné odborníky menší otázku :-)  Při vyklízení bytu po prarodičích jsem natrefil na hodinky Pronto po mém pradědovi. Hodinky jsem trochu vyčistil, natáhnul a jdou nečekaně přesně :-) Přiznám se, že jsem hledal všude po internetu z jakého roku jsou a co by se mohlo skrývat uvnitř, ale nenašel jsem nic. Neporadil by někdo trošku?

Předem díky moc za případné odpovědi :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nová košile, staré hodinky.  :)

To asi bude poklidná oslava, když si bereš bílou košili a muzejní kousek na ruku! Nepoškrábej je a vše nej. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...