Liqid Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Na listování novým katalogem Zenith to chce něco vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Na listování novým katalogem Zenith to chce něco vintageto je pěkný kousek, moc fajn.. **
M@chino Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 ... retro sedmdesatky od Orientu ... a pekne navolno ... jak to ma byt ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Skoro by som zabudol na moje prve Omegy.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Dopolední káva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Dopolední káva ImageUploadedByTapatalk1430728606.572119.jpg To je ten posunutý den ;-). Ovšem koukám, že káva stále drží... pomalu začínám věřit té plastové verzi :-). Hodinky jsou, ale hezký. Líbí se mi česká variace dnů Mrkni sem ;-) http://www.certina.com/cs/about-certina/history#1973 Upraveno 4. května 2015 uživatelem Delawer
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 To je tak když se sundaj po tejdnu hodinky z winderu
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Tak ještě jiná káva, malinové mascarpone a pro jistotu správné datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Tak ještě jiná káva, malinové mascarpone a pro jistotu správné datum ImageUploadedByTapatalk1430737904.489648.jpg Malinovej?! Tos posr...al, taková provokace!!! (jmenuji se Malina ;-) ), Navíc mi připadá, že káva je jen upita :-)
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 To se povedlo. Káva je jiná a jinde, první je tradičně pracovní, druhá obědová z Ambiente. A upitá není ani jedna, já mám rád malou, černou smrtící
Foundryman Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Mám tu jedny hodně vintážní kvarcky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Parada, ze si ich trochu vyvetral... Dlho som ich tu nevidel.... Mám tu jedny hodně vintážní kvarcky.WP_20150505_18_07_24_Pro.jpg
pepescom Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Pravidelne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
madrider Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Zdravím,mám na přítomné odborníky menší otázku :-) Při vyklízení bytu po prarodičích jsem natrefil na hodinky Pronto po mém pradědovi. Hodinky jsem trochu vyčistil, natáhnul a jdou nečekaně přesně :-) Přiznám se, že jsem hledal všude po internetu z jakého roku jsou a co by se mohlo skrývat uvnitř, ale nenašel jsem nic. Neporadil by někdo trošku?Předem díky moc za případné odpovědi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Když je to výročí osvobození, tak jsem nasadil tematické hodinky, i když zrovna tento kousek je o něco mladší (1947). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Nová košile, staré hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 seamaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Nová košile, staré hodinky. To asi bude poklidná oslava, když si bereš bílou košili a muzejní kousek na ruku! Nepoškrábej je a vše nej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se