M@chino Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Ano rucni ... BoR je origo Seiko ... z toho mam velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tak to gratulace na druhou Nejsem hodinář, ale strojek vypadá zachovale, má za sebou servis?BoR jsem vždycky chtěl, mám na cestě něco na tahu, který se mu hodně podobá, pak se pochlubím
Wanderer Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 dneska jsem vytáhl něco s míň ručkama se stejným datem výroby jako já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ano rucni ... BoR je origo Seiko ... z toho mam velkou radost Chtěl jsem do nich skočit jenom kvůli tomu tahu, ale nakonec jsem usoudil, že by mi byl stejně krátký, takže a%t slouží.
Rodkopf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 JLC, Inhouse chronometer-trosku polestit sklicko a Budou fajn Gesendet von iPhone mit Tapatalk
palmone1 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pekne, ta sekundovka je povodna? JLC, Inhouse chronometer-trosku polestit sklicko a Budou fajnGesendet von iPhone mit Tapatalk
Rodkopf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Vypada to, ze ne, Origo je trosku uzsi http://www.bachmann-scher.de/de/Bibliothek/archiv/Jaeger-LeCoultre-Vintage-Gentlemans-Watch-Chronometer-Stainless-Steel-Bj-1975-6070.html Gesendet von iPhone mit Tapatalk Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem Rodkopf
M@chino Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Chtěl jsem do nich skočit jenom kvůli tomu tahu, ale nakonec jsem usoudil, že by mi byl stejně krátký, takže a%t slouží.Jj ... BoR byl hlavni ... konecne mam 18, 20 i 22ku . Jak jsem psal mam z nej radost
Argon Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 JLC, Inhouse chronometer-trosku polestit sklicko a Budou fajn Gesendet von iPhone mit Tapatalk Gratuluji k perfektnímu kousku, JLC je pro mě top značka a taková reversa bych hrozně rád viděl na své ruce.... nebo prostě jakékoliv JLC, tedy kromě dámských ;-)
Rodkopf Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Gratuluji k perfektnímu kousku, JLC je pro mě top značka a taková reversa bych hrozně rád viděl na své ruce.... nebo prostě jakékoliv JLC, tedy kromě dámských ;-) Díky! Já to cítil tak, že mám Heuerky, pár Omeg a spoustu dalších zajímavostí a JLC mi chybělo!Reverso je legenda, ale já měl políčeno na Memovoxy a nebo Futurematic...ale jelikož dlouho nic za rozumnou cenu kolem nešlo, rád jsem sáhl po těhle. Cal. 906 bylo vyrobeno jen ca. 3000 ks. a používal jej i Vacheron pro jejich Royal Chronometer, takže nejsou žádné ořezávátka, nic jako JLC Club ( do kterých jsem taky málem šel ), ve kterých JLC poprvé a údajně naposled používalo generické strojky (AS1906). Byl to takový entry-budget model.
Dzos Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Díky! Já to cítil tak, že mám Heuerky, pár Omeg a spoustu dalších zajímavostí a JLC mi chybělo!Reverso je legenda, ale já měl políčeno na Memovoxy a nebo Futurematic...ale jelikož dlouho nic za rozumnou cenu kolem nešlo, rád jsem sáhl po těhle. Cal. 906 bylo vyrobeno jen ca. 3000 ks. a používal jej i Vacheron pro jejich Royal Chronometer, takže nejsou žádné ořezávátka, nic jako JLC Club ( do kterých jsem taky málem šel ), ve kterých JLC poprvé a údajně naposled používalo generické strojky (AS1906). Byl to takový entry-budget model. Moc pěkný a málo vídaný kousek ! Ještě poléčit pouzdro a budou jako nový. Musím říci, že jsem dřív nechápal, co na těch JLC jako je, až dokud se mi nedostaly do rukou memovoxy. Designově to sice je takový ten odvaz 70. let a dnes asi mimo designový proud. To mi nevadí. Co mě opravdu bere, je ta strojovna. Nádherný kousek, škoda, že nemají průhled.Teď je mám na léčení u Jeronima a těším se, jak prokouknou
Anela Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Zvykám si na tah, ale v tomto případě si asi zvyknu a možná i docela rychle Konečně mám něco s tmavým ciferníkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Honzo, hezké to máš Podle mě jim sluší i racing strap. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Zvykám si na tah, ale v tomto případě si asi zvyknu a možná i docela rychle Konečně mám něco s tmavým ciferníkem.Paráda Honzo
Navros Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Dneska dorazilo toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Parada no proste krasna zostava.. Dneska dorazilo toto
Navros Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 to palmone1: Děkuji! Zkusím později udělat nějaké fotky, jsou moc fotogenické.
Wanderer Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Pěkné. Tohle to je prostě klasika, co se nekouká. Sám mám podobné troje a nosím je rád všechny.
Navros Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Děkuji Mám různé hodinky, ale tyto jsou bezkonkurenčně nejpříjemnější a nejelegantnější.
Josef01 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Občas vezmu provětrat tyhle staré poctivé třístovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se