Pabit1 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Dekuji za informaci. To jsi me teda potesil. Mas na to nejakou brozuru, nebo kde to hledas?2209
padza1 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Pár momentek z letošního vánočního toulání Portugalskem:Sintra:Cabo da Roca:Cabo Sao Vincent: Faro:Bazary Braga:Bleší trh v Lisabonu:Takových krabiček tam měl několik, ale povětšinou dosti drahé Na druhém blešáku jsme si chvilku povídali s jedním prodejce hodinek, měl tam různé staré Breitlingy, Omegy, Longines, Certiny apd. Líbily se mu ty co měla přítelkyně na ruce, prý takové modré ještě neviděl Zkoušel jsem zda zná Primky a vůbec :-D
Rodkopf Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Pár momentek z letošního vánočního toulání Portugalskem:Sintra: Takových krabiček tam měl několik, ale povětšinou dosti drahé Na druhém blešáku jsme si chvilku povídali s jedním prodejce hodinek, měl tam různé staré Breitlingy, Omegy, Longines, Certiny apd. Líbily se mu ty co měla přítelkyně na ruce, prý takové modré ještě neviděl Zkoušel jsem zda zná Primky a vůbec :-D Můžeš mi pls napsat více k tomu blešímu trhu v Lisabonu? Letím tam v Březnu. Díky, M
malymarek Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Po delší době již druhý den na ruce.
cuborg Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Dneska nový přírůstek, Astromastery alias Royal Oaky pro chudý. Za tu cenu co se dají sehnat nadělají kopec parády. Plystické indexy, čistej design ciferníku a geniální pouzdro.
eloga Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 andyžádnou brožuru, někdy sjíždím ruský watch-servry, něco si občas i pamatuju....., ***
malymarek Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Přišly, dal jsem je na ruku a zamiloval se, opět
spona Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Ahoj,já mám rád naši značku, hlavně PS1
padza1 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Můžeš mi pls napsat více k tomu blešímu trhu v Lisabonu? Letím tam v Březnu. Díky, M V Lisabonu jsme byli na blešáku u Pantheonu, kde by snad měly být blešáky každou první sobotu v měsíci a pak v Belému kde jsme byli následující neděli, ale o tom jsme nikde nečetli, našli jsme ho náhodou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se