Lamiczka Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak to je paráda, mě právě přišlo z té fotky, že tam ty koncovky trochu plavou. Fakt jsou pěkný, tu značku jsem zatím neznal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Aha, tak už vím od koho jsou.No vidíš co všechno se na Chronomagu dozvíš. Tak to je paráda, mě právě přišlo z té fotky, že tam ty koncovky trochu plavou. Fakt jsou pěkný, tu značku jsem zatím neznal...Je pravda, že už jsem viděl i lépe sedící koncovky. Jinak značka byla svého času poměrně známá, ale takových bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Doxáci,možná by nebylo špatné mít značku vypíchnutou mezi švýcarskými jako má i Davosa, aby se dala sledovat v klidu a pohodě ve svém území, a všechny příspěvky a obrázky se snadno sypaly na jedno místo. Ne jako nyní a doufám, že to lze považovat za solidní námět pro Admina. Přidejte se.... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Sice Doxy nemám, ale myslím, že by si to celkem zasloužily, vzhledem k tomu, že vlastní vlákno má třeba Zeno nebo Epos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Moc hezké (a vpodstatě úplně obyčejné) vintážní Doxy od jednoho zdejšího člena mám a myslím si totéž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Já právě pokukuju po nějakých diverech a zrovna Doxy mi v tomto segmentu přijdou docela legendární... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Je čas na vílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Myslim ze tady Doxy mely mit svoji sekci uz davno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Jožko, kruciš, hodinky krásný, ale oprav si ten "vílet", prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Aj to sa stáva Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Vždy, když přijdou chladnější dny vytáhnu nějaké vintážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Uvědomil jsem si, že vintážní kousky nosím vlastně pořád a jen je podle nálady a chuti střídám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tak ještě nějaká Doxa z mého archivu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 A nebo Dogma oversize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tu grafic jsi sem snad ani neměl dávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) ... Já věděl, že se ozveš. Jen jsem netušil, že tak brzy. Grafiky jsou parádní. Poslal mi je jeden vážený člen na lehký lifting a už zůstaly u mě. Nejsou to jediné vintážky, kterých jsem se takovým způsobem zmocnil. Edit: Tak přidám ještě jednu.. Upraveno 28. července 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Že bych se ještě na starý kolena naučil taky leštit...? Jak nejsem na automaty, tož grafiky jsou opravdu parádní (upřímná závist)...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 ... Já věděl, že se ozveš. Jen jsem netušil, že tak brzy. Grafiky jsou parádní. Poslal mi je jeden vážený člen na lehký lifting a už zůstaly u mě. Nejsou to jediné vintážky, kterých jsem se takovým způsobem zmocnil. Edit: Tak přidám ještě jednu.. To je moc povedená verze! Nejhezčí Doxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Také si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Že bych se ještě na starý kolena naučil taky leštit...? Jak nejsem na automaty, tož grafiky jsou opravdu parádní (upřímná závist)...! Když nejsi na automaty, tak prubni normální mechaniky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se