Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aha, tak už vím od koho jsou.

No vidíš co všechno se na Chronomagu dozvíš. :)

Tak to je paráda, mě právě přišlo z té fotky, že tam ty koncovky trochu plavou. Fakt jsou pěkný, tu značku jsem zatím neznal...

Je pravda, že už jsem viděl i lépe sedící koncovky. Jinak značka byla svého času poměrně známá, ale takových bylo.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doxáci,

možná by nebylo špatné mít značku vypíchnutou mezi švýcarskými jako má i Davosa,  aby se dala sledovat v klidu a pohodě ve svém území, a všechny příspěvky a obrázky se snadno sypaly na jedno místo. Ne jako nyní a doufám, že to lze považovat za solidní námět pro Admina. Přidejte se....   :notworthy:

Odkaz ke komentáři

... Já věděl, že se ozveš. Jen jsem netušil, že tak brzy. :D Grafiky jsou parádní. Poslal mi je jeden vážený člen na lehký lifting a už zůstaly u mě. Nejsou to jediné vintážky, kterých jsem se takovým způsobem zmocnil. 

Edit: Tak přidám ještě jednu.. 

post-17158-0-59873100-1501271357_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

... Já věděl, že se ozveš. Jen jsem netušil, že tak brzy. :D Grafiky jsou parádní. Poslal mi je jeden vážený člen na lehký lifting a už zůstaly u mě. Nejsou to jediné vintážky, kterých jsem se takovým způsobem zmocnil. 

Edit: Tak přidám ještě jednu.. 

To je moc povedená verze! Nejhezčí Doxy.

Odkaz ke komentáři

Že bych se ještě na starý kolena naučil taky leštit...? :D Jak nejsem na automaty, tož grafiky jsou opravdu parádní (upřímná závist)...! :blush02:

Když nejsi na automaty, tak prubni normální mechaniky ;-)

post-20230-0-27195400-1501323340_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...