Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

tak jsem na ruku nasadil po renovaci a seřízení navrátivší se vývozní ruské hodinky s klasickým manuálně natahovaným strojkem Vostok 2614. Zatím jsou v záběhu, ale i tak je jejich přesnost v poměru ke stáří chronomagorsky úctyhodná, při nošení 15 hodin na ruce, 9 hodin sklíčkem nahoru dělají +3 sec/24 hod.

post-15103-0-74700500-1372851015_thumb.jpg

post-15103-0-12356500-1372851031_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj Honzo,

kde mysliš v Sedlici? Tam jsem fotil kamošovým foťákem...určitě i hospůdku.

Jak se ke mně dostanou fotky tak to sem postnu.

Trochu to asi odbočuje od témata vlákna, ale všem doporučuji tuto lokalitu pro vyčištění hlavy a načerpání energie.

Nebudete rozhodně litovat :thumbsup_anim: !!!

PS _ fotografie v Sedlici mých ¨ruských kolegů¨ s místním občanem byla ¨existenční nutnost¨

Jojo

Tam se krásně čistí hlava. Nás tam v té hospůdce místní autobusák napadl(po deváté převáží borovička nad rozumem) a hospoda se kompletně servala - rozdělila se napůl - půlka se bila proti nám a půlka za nás - jen nás z toho vyloučili, že je to jejich interní věc - my jsme pili dál a po ukončení rvačky bylo zas všechno v pohodě a opět jsme byli vítanými hosty a celá hospoda chlastala dál. Ráno nás autobusák s monoklem vezl na další štaci. Prostě milý kraj - rusínsko mám fakt rád. Sorry za OT.

Odkaz ke komentáři

Jojo

Tam se krásně čistí hlava. Nás tam v té hospůdce místní autobusák napadl(po deváté převáží borovička nad rozumem) a hospoda se kompletně servala - rozdělila se napůl - půlka se bila proti nám a půlka za nás - jen nás z toho vyloučili, že je to jejich interní věc - my jsme pili dál a po ukončení rvačky bylo zas všechno v pohodě a opět jsme byli vítanými hosty a celá hospoda chlastala dál. Ráno nás autobusák s monoklem vezl na další štaci. Prostě milý kraj - rusínsko mám fakt rád. Sorry za OT.

Dávám sem teda poslední nehodinkové foto - je to ta hospůdka v obci  Nová Sedlica s verandou a moji přátelé.

post-1060-0-57770700-1373404792_thumb.jpg

post-1060-0-93843900-1373405198_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak taky přidám kousky, který nosím ... už jste je možná postřehli v "Co máte dnes na ruce", ale snad se nebudete zlobit, když se budu opakovat :)

Seiko 6138-0040

post-14036-0-52548000-1373443393_thumb.jpg

Seiko 6138-0030 "Bullhead"

Asi moje nejmilejší ... :)

post-14036-0-95791900-1373443459_thumb.jpg

Felser's

Uvnitř ETA, nejspíš už po období spolupráce se Squale (chybí logo Squale, ketré bývávalo skoro na včšech modelech "spolupracujících" firem).

Bylo dost těžký o nich něco dohledat, protože v té době Squale dělalo pouzdra (vč. lunet) pro spoustu jinejch "malejch značek".

post-14036-0-55795000-1373443519_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak taky přidám kousky, který nosím ... už jste je možná postřehli v "Co máte dnes na ruce", ale snad se nebudete zlobit, když se budu opakovat :)

Seiko 6138-0040

attachicon.gifIMG_2121_M.jpg

Seiko 6138-0030 "Bullhead"

Asi moje nejmilejší ... :)

attachicon.gifIMG_2130_M.jpg

Felser's

Uvnitř ETA, nejspíš už po období spolupráce se Squale (chybí logo Squale, ketré bývávalo skoro na včšech modelech "spolupracujících" firem).

Bylo dost těžký o nich něco dohledat, protože v té době Squale dělalo pouzdra (vč. lunet) pro spoustu jinejch "malejch značek".

attachicon.gifIMG_8979_M.jpg

Po Bullheadech jsem dlouho šilhal, asi znovu začnu... :)

Odkaz ke komentáři

Tak inspirován VintageLoverem jsem konečně zkusil ten zelenej řemen. Teda vypadá to dobře, co myslíte?

Více fotek zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52944-nemecka-jemna-mechanika/page-2&do=findComment&comment=969380

post-24539-0-46594400-1373454682_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak inspirován VintageLoverem jsem konečně zkusil ten zelenej řemen. Teda vypadá to dobře, co myslíte?

Více fotek zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52944-nemecka-jemna-mechanika/page-2&do=findComment&comment=969380

Teda Honzo, najednou jsou z toho úplně jiné hodinky. :) Ta zelená má opravdu něco do sebe... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...