Frostie Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 tak jsem na ruku nasadil po renovaci a seřízení navrátivší se vývozní ruské hodinky s klasickým manuálně natahovaným strojkem Vostok 2614. Zatím jsou v záběhu, ale i tak je jejich přesnost v poměru ke stáří chronomagorsky úctyhodná, při nošení 15 hodin na ruce, 9 hodin sklíčkem nahoru dělají +3 sec/24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Heh, Noxil... to je náhoda! Zrovna včera jsem na ně čuměl na aukru (ovšem nic moc stav), kde jsou deklarovaný jako americký vintage hodinky, a vůbec jsem je nemohl vygooglit. Takže vývozní Vostoky, hm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Dnes a určitě i zítra "nové" staré chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 Ahoj Honzo, kde mysliš v Sedlici? Tam jsem fotil kamošovým foťákem...určitě i hospůdku.Jak se ke mně dostanou fotky tak to sem postnu.Trochu to asi odbočuje od témata vlákna, ale všem doporučuji tuto lokalitu pro vyčištění hlavy a načerpání energie.Nebudete rozhodně litovat !!! PS _ fotografie v Sedlici mých ¨ruských kolegů¨ s místním občanem byla ¨existenční nutnost¨JojoTam se krásně čistí hlava. Nás tam v té hospůdce místní autobusák napadl(po deváté převáží borovička nad rozumem) a hospoda se kompletně servala - rozdělila se napůl - půlka se bila proti nám a půlka za nás - jen nás z toho vyloučili, že je to jejich interní věc - my jsme pili dál a po ukončení rvačky bylo zas všechno v pohodě a opět jsme byli vítanými hosty a celá hospoda chlastala dál. Ráno nás autobusák s monoklem vezl na další štaci. Prostě milý kraj - rusínsko mám fakt rád. Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Před a po. Asi týden jsem je nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Před a po. Asi týden jsem je nesundal z ruky.Gratuluji, teď vypadají jako nové. Stály by za víc fotek a informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Gratuluji, teď vypadají jako nové. Stály by za víc fotek a informací. Taky se vůbec nechytám, co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Krásné moto Honzo, na tom Tygrovi jsem se fotil někdy před 30ti lety.Na Duklu, Svidnik a okolí mám pěkné vzpomínky z prázdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 tak dneska Poljot budíky na novém Meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 tak dneska Poljot budíky na novém Meshi Tyhle Poljoty jsem nedavno propasl na aukru,v krasnym stavu,laka me ten budicek,herdek filek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tyhle Poljoty jsem nedavno propasl na aukru,v krasnym stavu,laka me ten budicek,herdek filek:-)jo jo ja jsem je sehnal asi po půl roce, ale stav je skvělý. jenom jsem je musel nechat vyčistit. budíček je vtipnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 (upraveno) Teda musím přiznat, že ty Poljoty vypadají dobře... Upraveno 9. července 2013 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Teda musím přiznat, že ty Poljoty vypadají dobře...Děkuji. hrozně je zvedl ten Mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 JojoTam se krásně čistí hlava. Nás tam v té hospůdce místní autobusák napadl(po deváté převáží borovička nad rozumem) a hospoda se kompletně servala - rozdělila se napůl - půlka se bila proti nám a půlka za nás - jen nás z toho vyloučili, že je to jejich interní věc - my jsme pili dál a po ukončení rvačky bylo zas všechno v pohodě a opět jsme byli vítanými hosty a celá hospoda chlastala dál. Ráno nás autobusák s monoklem vezl na další štaci. Prostě milý kraj - rusínsko mám fakt rád. Sorry za OT. Dávám sem teda poslední nehodinkové foto - je to ta hospůdka v obci Nová Sedlica s verandou a moji přátelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tak to je jiná než tehdy, když jsem tam byl já - tohle tehdy byla rozestavěná ubytovna, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak taky přidám kousky, který nosím ... už jste je možná postřehli v "Co máte dnes na ruce", ale snad se nebudete zlobit, když se budu opakovat Seiko 6138-0040 Seiko 6138-0030 "Bullhead"Asi moje nejmilejší ... Felser'sUvnitř ETA, nejspíš už po období spolupráce se Squale (chybí logo Squale, ketré bývávalo skoro na včšech modelech "spolupracujících" firem).Bylo dost těžký o nich něco dohledat, protože v té době Squale dělalo pouzdra (vč. lunet) pro spoustu jinejch "malejch značek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Ty Seika jsou krasny,oboje,navic ten stav,to je radost pokoukat,fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak taky přidám kousky, který nosím ... už jste je možná postřehli v "Co máte dnes na ruce", ale snad se nebudete zlobit, když se budu opakovat Seiko 6138-0040IMG_2121_M.jpg Seiko 6138-0030 "Bullhead"Asi moje nejmilejší ... IMG_2130_M.jpg Felser'sUvnitř ETA, nejspíš už po období spolupráce se Squale (chybí logo Squale, ketré bývávalo skoro na včšech modelech "spolupracujících" firem).Bylo dost těžký o nich něco dohledat, protože v té době Squale dělalo pouzdra (vč. lunet) pro spoustu jinejch "malejch značek".IMG_8979_M.jpgPo Bullheadech jsem dlouho šilhal, asi znovu začnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak inspirován VintageLoverem jsem konečně zkusil ten zelenej řemen. Teda vypadá to dobře, co myslíte? Více fotek zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52944-nemecka-jemna-mechanika/page-2&do=findComment&comment=969380 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak inspirován VintageLoverem jsem konečně zkusil ten zelenej řemen. Teda vypadá to dobře, co myslíte? Více fotek zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52944-nemecka-jemna-mechanika/page-2&do=findComment&comment=969380Teda Honzo, najednou jsou z toho úplně jiné hodinky. Ta zelená má opravdu něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se