Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 16:47, ponorka9 napsal: Pěkná práce Jardo! No a samo pěkné hodinky! Rozšířit Díky, tak ještě něco přihodím. 1
Jeronimo Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 1. 2. 2025 v 19:58, Jiří Sedlák napsal: Parádní práce... Rozšířit Dík.
Jiří Sedlák Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) Není zač, prostá pravda a krásný hodinky. Pro kotvičky mám slabost. Jen mě nikdy nenapadlo, že to běhá na tak nízký frekvenci. Upraveno 3. února uživatelem Jiří Sedlák
Stodic Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Nádherné hodinky, které se bohužel skoro nedostanou na ruku. 1 1
Yen.da Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Snažím se držet vintage pátky. Dnes televizky od Certiny. 1
colommbo Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Moc krásné vintážky, pane, mám podobné... 1 2
Jeronimo Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Mám moc rád když náramek navazuje přímo na pouzdro
Jeronimo Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 2. 3. 2025 v 16:24, Jeronimo napsal: Mám moc rád když náramek navazuje přímo na pouzdro Rozšířit Pokus č. 2. Vidíme, nevidíme?
Jeronimo Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 18:26, bohus76 napsal: Nevidíme, Rozšířit Dobrá, díky.
Jeronimo Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 14:56, bohus76 napsal: Áno,tady je vše v pořádku. Rozšířit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se