Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Koupil jsem tento kousek - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48424-seiko-caliber-61396002-pepsi-chronograph/page__p__749528__hl__seiko__fromsearch__1#entry749528.

Dotazem ve firmě zjistil, že je to kousek z roku mého narození a nosím je jak zběsilej, zatím jsem se jich nenabažil ( i když jsem doted seiko nemusel a byl spíš na ruské kousky ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj všichni,tož se taky přiřadím do řady.

Vlastním několikatery vintage hodinky-Primky převládají.Nedávno jsem si zakoupil od jednoho hodináře z Olomouce Igeny s modrým cifrem a černou lunetou.Velmi mě na nich zaujalo skleněné dýnko,fascinuje mě,dívat se na chod strojku.Takže je nosím zatím každý den.

Ale ze všech nejraději mám Cortéberty.Hodinky mají průměr 34mm,mají zlaté pouzdro a jsou docela tenké.K obleku-k saku padnou jak ulité,ale rád je nosím i k ležérnímu oblečení.Ale musím přiznat,že je každý den nenosím.Sice jsou v perfektním stavu,ale přece jenom něco pamatují a byl to dárek.

Ještě mám dvoje kapesní hodinky.Jedny čekají na generálku a ty druhé nosím pouze svátečně.

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni,tož se taky přiřadím do řady.

Vlastním několikatery vintage hodinky-Primky převládají.Nedávno jsem si zakoupil od jednoho hodináře z Olomouce Igeny s modrým cifrem a černou lunetou.Velmi mě na nich zaujalo skleněné dýnko,fascinuje mě,dívat se na chod strojku.Takže je nosím zatím každý den.

Ale ze všech nejraději mám Cortéberty.Hodinky mají průměr 34mm,mají zlaté pouzdro a jsou docela tenké.K obleku-k saku padnou jak ulité,ale rád je nosím i k ležérnímu oblečení.Ale musím přiznat,že je každý den nenosím.Sice jsou v perfektním stavu,ale přece jenom něco pamatují a byl to dárek.

Ještě mám dvoje kapesní hodinky.Jedny čekají na generálku a ty druhé nosím pouze svátečně.

Jojo, určitě je prosím všechny nafoť a hlavně ty Igeny s modrým cifrem a černou lunetou!!! Jsem moc zvědavý na to skleněné dýnko! :cheers:

Odkaz ke komentáři

Než mi je zakoupila má drahá polovička,tak leželi léta uzavřeny v trezoru.

A musel bys slyšet tikat strojek,to je prostě nádhera.Silné srdce,výtečná přestnost.Měřeno dle mých rádiově řízených.

Věřím, sám mám doma pár takových "hlasitých" kousků a je to líbezná melodie :)

Odkaz ke komentáři

Než mi je zakoupila má drahá polovička,tak leželi léta uzavřeny v trezoru.

A musel bys slyšet tikat strojek,to je prostě nádhera.Silné srdce,výtečná přestnost.Měřeno dle mých rádiově řízených.

Cortébert - nádhera, v takovém stavu...! Musí být radost je nosit ;-)

Odkaz ke komentáři

Cortébert - nádhera, v takovém stavu...! Musí být radost je nosit ;-)

Mám tu značku velmi rád.A tyto hodinky taktéž.Kupovaly jsme je v jednom starožitnictví v Praze.Nevím ak se jmenuje.Ale když půjdeš pěšky ze Staromáku směrem k Karlovu mostu,tak je to po levé straně ulice.Už je to dlouhá doba,ulice si nepamatuji.Nedávno jsem byl na inspekci jednoho podniku a jejich říďa měl béčka,ale pořád na ně hleděl.Tak jsem mu je půjčil.Nakonec jsem se zdržel o den déle.Pozval mne na večeři a ukázal mi sbírku svých hodinek-vintage hodinek.Je to fanda Breitlingů,ale je mu líto je nosit.Dle mého názoru je to škoda.

Ale nejvíce mne potěšilo,ta čistá závist.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...