mira1.1 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Podle mě jedny z nejhezčích Breitlí. Loni jsem je měl na ruce, moc se mi líbily, ale bohužel tehdy byly nad můj limit... Kůže jim bude slušet ještě víc, dej sem potom ještě nějaké fotky.
KFL Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Krásnej kousek. Vždycky jsem měl za to, že se mi kromě SOH od B nic nelíbí, ale tady bych možná udělal výjimku .
speedmaster Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Baker napsal: Uz je neco na ceste, ale s bilym prositim, cervena je prilis vyrazna. Jakou mas verzi ? Lestenou nebo brousenou ? Mam taky brousenou. Lestene mi prisly moc prasatka hazejici. Ty hodinky by mely byt pokudmozno neblystive. :-) Nebo tak se alespon vyjadroval Breitling v popisu tech predeslych BBB, ktere byly mensi, ale mely myslim brousene cele telo. Samozrejme se mi podarilo na tech mych hned poskrabat tu vylestenou stranu, kde nejsou korunky. Musim nechat opravit. S bilym prositim jsem to zkousel taky, ale ten cerveny je fakt bomba. Zkusim vyfotit (jsem fotograficke nemehlo) a poslat v prubehu dne.
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 speedmaster napsal: Zkusim vyfotit (jsem fotograficke nemehlo) a poslat v prubehu dne. Super, budu rad.
Kalifx Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Baker napsal: (nepodarilo se mi zjistit vice, pokud mate nejake info, sem nim) Tak celkem jistě tam bude jako nádstavba modul od Dubois Depraz. Pokud je základem 2892 tak tam snad ani nic jinýho bejt nemůže. Je jen otázkou kterej modul. Ale to by se dalo zjistit podle specifikace DD kterej je s big date...
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Kalifx napsal: Tak celkem jistě tam bude jako nádstavba modul od Dubois Depraz. Pokud je základem 2892 tak tam snad ani nic jinýho bejt nemůže. Je jen otázkou kterej modul. Ale to by se dalo zjistit podle specifikace DD kterej je s big date... To samozrejme, ale pokud mas DD, tak jsou tlacitka chronografu mirne vyse nez korunka, treba jako u Honzovych Perrelet, tady je vse v rovine, z toho usuzuju, ze si s tim u B dali trochu prace. Mimochodem ty Crosswind jsou paradni.
speedmaster Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Baker napsal: Super, budu rad. Tady jsou.
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Ale jo, nevypada to spatne. speedmaster napsal: Doporucuju kozeny pasek od Hirsche Super Duke s cervenym prositim. Neni to Grand Duke ?
Kalifx Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Zatím jsem alespoň zjistil co je tam za typ modulu: DD 4500 - Tricompax Grande Date Chrono Module: * Base movement ETA 2892 * Large date at 12 Upraveno 30. září 2009 uživatelem Kalifx
Varadero Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Take gratulace. Konecne jsi se rozhodl? Jsou moc pekne. At slouzi. Spona je uz namontovana a hned vypadaji o 20% lepsi. Diky moc.
midloch Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Velká gratulace, jedny z nejhezčích béček, co se týká korunky tak tu mají jejich letecký modely stejnou (jako třeba chronomaty) a mají značit ten rotor či co to je z vrtule. Osobně se mi nejvíc líbí plochá masivní korunka s nápisem B tak jako na mých CSO.
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Kalifx napsal: Zatím jsem alespoň zjistil co je tam za typ modulu: DD 4500 - Tricompax Grande Date Chrono Module: * Base movement ETA 2892 * Large date at 12 Doplnim Frequency: 28'800 A / h Power reserve: 40-44 h Diameter: 30.00 mm (13/14) Movement height: 7.30 mm Number of jewels: 28 jewels Functions: Display of hours, minutes, seconds. Chronograph. Big Date Breilting to musi dost prekopat, u tohoto modelu uvadi 38 kamenu, coz nevychazi 2892 (21 kamenu) + DD (28 kamenu) = 49
Kalifx Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Baker napsal: Breilting to musi dost prekopat, u tohoto modelu uvadi 38 kamenu, coz nevychazi 2892 (21 kamenu) + DD (28 kamenu) = 49 Řek bych, že jo. Hodně by mě zajímalo, jestli je na "původní" pozici korunka a a upravili pozici tlačítek nebo naopak. Říkal jsem si, že při této výšce hodinek nechali korunku tak jak je a k pusherům udělali nějaký "zahnutí" směrem dolů. Ale teď si zase říkám, že jednodušší by bylo přidat kolečko nad původní kolečko korunky a tím pádem osičku korunky prostě posunout výš...
speedmaster Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Baker napsal: Ale jo, nevypada to spatne. Neni to Grand Duke ? Ano, je to Grand Duke, pardon.
schermann Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Čo sa týka výberu koženého pásku, tak odporučujem niečo z kolekcie od Hirscha Ja som si minulý víkend obstaral ten svetlý vedľa toho čierneho (aplikovaný bol na modré Traser Super Sporty). Najskôr som sa trocha obával hrúbky, no ten remeň je neskutočne pohodlný Inak gratulácia, uži si svoj nový prírastok
honza71 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Ahoj, všiml jsem si až dnes. Gratuluji! Big date je super, co? Skoro tak hezkej jako ten můj.
xlaque Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Posielam Big date, ..... pardon Big up Navyše u jedneho mnou schronomagoreneho kamoša je to absolutny vrchol, spolu s predchadzajucimi Olympusmi a Royal Oakmi.
Baker Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 honza71 napsal: Skoro tak hezkej jako ten můj. Skoro jo, proto jsem je tady vzpomel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se