Murphy97 Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Diky, ten rozmer krabice by tomu docela odpovidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 1 minutou, Murphy97 napsal: Diky, ten rozmer krabice by tomu docela odpovidal... No, bestie byla v menší krabici, a to má něco přes 50 čísel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Podařilo se mi ulovit na eBayi další Ypsilonku od Matchboxu do mé sbírky. Za 260 korun i s poštou a celkem zachovalou krabičkou - no nekupte to. 4,5 litrový Bentley z roku 1930: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 před 5 hodinami, siwi napsal: Podařilo se mi ulovit na eBayi další Ypsilonku od Matchboxu do mé sbírky. Za 260 korun i s poštou a celkem zachovalou krabičkou - no nekupte to. 4,5 litrový Bentley z roku 1930: Tak to čumím, já ho před 15 lety prodal bez krabičky za 800! Ještě jsem měl SSKL s uraženým blatníkem a to šlo za 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Tak tos udělal supr obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 před 1 hodinou, siwi napsal: Tak tos udělal supr obchod Nápodobně holt otázka nabídky a poptávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Když se vlákno opět probudilo, dám sem postup, kde jsem se zasekl v lepení. A zaseknutý jsem už víc jak půl roku. Bohužel, tak je to se vším, že věci svýho zájmu dělám dost nárazově. Nejdřív hrrrr, super, pak nadšení postupně upadá a přijde i několikaletá pauza. Výjimkou jsou snad jen kola a hodinky Tam je intenzita pořád stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 9 hodinami, Radik napsal: Když se vlákno opět probudilo, dám sem postup, kde jsem se zasekl v lepení. A zaseknutý jsem už víc jak půl roku. Bohužel, tak je to se vším, že věci svýho zájmu dělám dost nárazově. Nejdřív hrrrr, super, pak nadšení postupně upadá a přijde i několikaletá pauza. Výjimkou jsou snad jen kola a hodinky Tam je intenzita pořád stejná. No sláva, už jsem myslel, že jsi se dal na plast, nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 siwi já bych potřeboval poradit nebo kde bych mohl sehnat 1ks pneu na model Hot Wheels 40´ 2door,Mattei. 1982. Je to malé a nic co jsem různě sehnal nebo našel se nehodí bo jeto vše moc velké. Ty malé pneu z modelů při hraní venku se v dětských rukách velmi rády ztrácejí... Tenhle stroj tak trpí již dávno tomu. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Hmmm, tak tuhle sérii nedělám a nikdy jsem se o ni ani nezajímal. Myslíš něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Ano, to je přesně on. Holt to máme doma již dlouho. NOJO, ALE CO S TÍM? Díky za další. Hot Wheels '40 Ford 2-Door #4367 Real Riders Vintage Car A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 siwi - nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Promiň. Už jsem dál nepátral. O Hot Wheels nevím zhola nic. Vždycky to šlo mimo mě. Já jsem spíš na Ypsilonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 ok, nic se neděje, ale nešlo by to něčím nahradit? aspoň nějak? Kdysi mi to auto nešlo pod nos, takže mi ta guma ani netrápila, ale pak mi po létech došlo, že to musel být superstroj a jak říkal můj táta, pořádný auta se dělal jen před válkou. Táta jen dávno pryč, má tam kšeft někde nahoře - jak píše Hrabal, ale mi došlo, že tohle autíčko to vyjadřuje. No ale bez kolečka..., uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 2,5 16V Cosworth. Po dlouhý době něco na poličku do pracovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Krasavec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Já mám doma tohohle krasavce, ale ta stavebnice je neuvěřitelně propracovaná, má kolem 2500 dílů, jestli se nepletu, nevím, jestli si na něj troufnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 5 hodinami, financ napsal: 2,5 16V Cosworth. Po dlouhý době něco na poličku do pracovny Moc pěkný ! Co to je za měřítko 1:18 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 3 hodinami, (Miloš) napsal: Já mám doma tohohle krasavce, ale ta stavebnice je neuvěřitelně propracovaná, má kolem 2500 dílů, jestli se nepletu, nevím, jestli si na něj troufnu.... Krásný auta, tady 1:12 roadster https://www.auto-modely.cz/s018h-mercedes-benz-500k-spezial-roadster/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 1 hodinou, Valderek napsal: Moc pěkný ! Co to je za měřítko 1:18 ? jj, 1:18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se