Murphy97 Odesláno 31. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Je to Cararama, neco doma mam, hlavne z mych zacatku. Uprimne, neurazi, ale zaroven nejak nenadchne. Navic, mam pocit, ze drive byla kvalita na trochu vyssi urovni. O jaky model se konkretne jedna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 A kdyz to porovnam kvalitativne treba s Abrexem? https://www.sbazar.cz/starenovehracky.cz/detail/110297670-hongwell-mgb-convertible-143-cararama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Hongwell/Cararama pouziva dle meho nazoru trochu vice plastu, jsou to takove “odlehcene” modely. Ale provedenim, zejmena licovanim, “ostrosti” detailu bych rekl, ze je na tom lepe nez Abrex od ktereho tady take neco mam. Uz jsem ale dlouho nic neporizoval, odstrasily me tady pred casem siwiho fotky, kvalita a licovani byly mizerne. Pro ukazku jedna Cararama podobneho stylu, co jsi postoval.... Rozhodne neurazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 A tady Abrex.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Nevite nekdo, jak sem nahravat fotky, aby vypadaly i v nahledu jako po jejich rozkliknuti? Nechapu, proc to na jinych forech funguje bez problemu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Diky, jdu do toho. Krasna Abrex sbirka. Ja si akorat udelal radost Feldou. Uz jsem ztratil nadeji, ze bude i poFL verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Mám doma asi 30 modelů, žádná sbírka, spíš jsem si je kupoval tak nějak podle toho co mi bylo nějak blízké, líbilo se mi nebo v několika případech model něčeho co jsem měl i ve skutečnosti. Nemůžu se dokopat udělat fotodokumentaci, ale vzpomněl jsem si, že jsem si před pár dny cvaknul mobilem hodinky a na fotce byl i jeden z modelů, který je mou srdeční záležitostí. Tak aspoň zatím takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Tohle je, Ivane, klasika vsech klasik a moc velka parada. Jak na policce, tak na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Murphy97 - Le Mans je má celoživotní srdeční záležitost a legendární film Steve McQueena také, už od 70. let, kdy přišel do našich kin, to jsem byl kluk. Sbírám o závodu a všem, co souvisí s filmem všechno možné. DVD, knihy, magnetky, mám tričko a čepici, 2 krásné knihy s filmovým komixem, 2x jsem závod navštívil osobně a byl to nezapomenutelný zážitek, navíc když mezi tréninky bylo možné se "prohánět" po velké části trati vlastním autem. A už asi 10 let mám i tenhle model. Teď jsem měl kulatiny a přibyly hodinky, což jsem opravdu nečekal. Vlastně ty narozky teprve budu mít a šušká se, že jeden z dalších dárků by měla být socha Steve McQueena, což je vlastně také model, ne přímo auto nebo motorka, ale úzce to s tím souvisí a socha obsahuje i kolo z auta..:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Ja ted ujizdim na Marklinu, nemate nekdo ve sbirce? Omluva za fotku, foceno v ranni mlze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak jsem si ten Märklin musel vygůglit. Vůbec jsem tuhle firmu neznal. Asi proto, že dělá spíš do vláčků. Ale ty autíčka vypadají hezky. Škoda, že byla zrovna mlha :-)Jaký je to měřítko? A z jakýho jsou materiálu?Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Nafotim, nekdy pred poledne na slunicku. Sbiram jen 1:43 a jsou v kovu, jinak bych do nich nesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Hmm, novinka i pro me. Mam tyhle old school modely rad. Jako Schabak treba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Už jsem se zmínil o mém vztahu k filmu Le Mans. Model Porsche 917K se startovním číslem 20 mám dlouhá léta, jde o vůz, ve kterém Steve McQueen ve filmu jezdil, nikoliv auto ve stejném zbarvení a se stejným startovním číslem, se kterým jeli v roce 1970 v Le Mans B.Redman a J.Siffert. V pátek dorazil další kousek, který ve filmu sehrál významnou roli a to Ferrari 512 S Long Tail se startovním číslem 8. Tentokrát jde o auto, které v závodě v roce 1970 jelo s posádkou C.Regazzoni a A.Merzario, ale po nehodě závod nedokončilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Fajnovy modely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 parádní dvojka a perfektní foto, hlavně ta pátá, kdby jsi zvolil vhodné pozadí, spousta lidí by neuvěřila, že je to jen " hračka " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Jedete nekdo Autoart? Trosku spekuluju jit do vetsiho meritka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Já bohužel ne. Bohužel říkám proto, že tahle firma má pověst kvalitních modelů.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) Byl by tu prosím někdo schopný přebarvit model? Konkrétně mi jde o BMW RnineT 1:12 Maisto? Všude je k sehnání jenom verze scrambler, bohužel ještě k tomu ve stříbrný. Zvládl by dotyčnej z něj udělat černýho? Jednalo by se pouze o část nádrže a možná sedlo, Zbytek modelu zůstane jak je. P.S. Toto přání nemá nic společného s rasismem, ani s tolerovaným rabováním negrů BLM. Jedná se o výhradně estetickou záležitost. Navíc model je a bude genderově zcela vyvážený, protože bude odebrán všem dětem bez rozdílu pohlaví, které dobře vědí, že v mé dílně nemají co pohledávat! Upraveno 22. září 2020 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se