Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 A personál je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 No hezký. Tam bych se rád podíval.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 (upraveno) Tak jsem se přeci jen rozhodl,že sbírku pustím dál. Je škoda, aby autíčka jen tak ležely v krabici... https://forum.chronomag.cz/topic/22703-sberatelstvi-modely-aut-a-motocyklu/page/73/ Asi prodej jako komplet. Můžete mi poradit, za kolik to pustit? Na FB v nějaké skupině jsem zkusil od 10k... Upraveno 3. listopadu 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Neblbni, uskladnit pár krabic nemůže být takový problém. Na prodej ted není vhodná doba a když to začneš rozprodávat po kuse, zbyde Ti spousta " bezcených ". když to prodáš za levno, bude Tě to mrzet a za chvílibse stejně někde objeví po kusech. Jinak : www.modelbazar.cz, nebo výkup modelů v Benediktýnské v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Hele, už jsem se rozhodl... fakt pro to nemám umístění. Navíc dvě dcery, takže potenciál žádný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 To jsi byl docela šťastné díťe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Hele, už jsem se rozhodl... fakt pro to nemám umístění. Navíc dvě dcery, takže potenciál žádný... Ale Irwinek má pravdu, tohle by byla škoda pustit. Navíc dcery mohou mít syny, takže vnuci by to mohli ocenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 6 hodinami, Dráteník napsal: Ale Irwinek má pravdu, tohle by byla škoda pustit. Navíc dcery mohou mít syny, takže vnuci by to mohli ocenit. Njn, dcerám je 5 a 8...to fakt nemá cenu. Sem se s tím už nějak smířil. Navíc teď už jsou nějakých 20 let v krabici ve sklepě u našich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 13 hodinami, Gustaf napsal: ... Navíc teď už jsou nějakých 20 let v krabici ve sklepě u našich Tak tam klidně můžou zůstat i nadále. Sorry. Ale tady ti asi nikdo nic jinýho neřekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Hoď to do popelnice, když ti to překáží " jak nikdo ti nic jinýho neřekne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 23 hodinami, siwi napsal: Tak tam klidně můžou zůstat i nadále. Sorry. Ale tady ti asi nikdo nic jinýho neřekne Njn, špatná skupina tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 recept proti Koronanudě : https://modelbazar.cz/zanovni-traxxas-trx-4-v-tuninngu-vozik-buggy/976162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 V 4. 11. 2020 v 20:05, Oplt napsal: Hoď to do popelnice, když ti to překáží Obávám se, že i ty mí papíráci tak později v záchvatu nějakýho malování/úklidu skončí. Už to, že jednu vystřihovánku jsem tu překládal rozpracovanou 7 let, než jsem se dokopal to dokončit, považuju za malej zázrak. Ale teď mám po čase zase vystřihovací období! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Tak autíčka už jsou fuč.....snad budou dělat radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 před 41 minutami, Radik napsal: Obávám se, že i ty mí papíráci tak později v záchvatu nějakýho malování/úklidu skončí. Už to, že jednu vystřihovánku jsem tu překládal rozpracovanou 7 let, než jsem se dokopal to dokončit, považuju za malej zázrak. Ale teď mám po čase zase vystřihovací období! Dobrá rada nad zlato - nemaluj/neuklízej před 36 minutami, Gustaf napsal: Tak autíčka už jsou fuč.....snad budou dělat radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 výzdoba do houmofisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 2 hodinami, financ napsal: výzdoba do houmofisu Á, tak to je veliká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 financ: dobře jsi vybral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 díky, tenhle kousek se hodně povedl. A uměl bych si ho představit i naživo v garáži. Když už ne e36AMG, tak aspoň 300 CE 24V. Předělávám pracovnu, konečně to budu mít kam dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Pěkný začátek, a teď by to chtělo nějakou " třešinku " https://modelbazar.cz/amalgam-ferrari-250-tr58-14/976726 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se