Sphinxx Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Hele, je to klasické nadšení, mám trochu obavu, že mě to omrzí, proto se mi nechce úplně do nového, protože je za pumelenici. Taky mě láká ta dlouhá výdrž baterky, 4WD, detailní karoserie, všechny možný světelný serepetičky. Já měl cca 5 let zpátky skládačku (složenou) Subaru Impreza (04/05) Hirvonen TT-01, ta byla super, s tím se pořád blblo venku nebo v podzemních garážích. A u toho Géčka byl asi zkusil terén, ale otázkou je, zda by to člověka bavilo. Jinak WRC je moje srdcovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Dám taky něco od Bburaga (stavebnice to ale nebyla): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Jo, BBurago. Z toho jsem byl jako dítě nadšený: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Je libo Škodu. https://www.deagostini.com/cz/produkty/skoda-kaleidoskop-slavnych-vozu-1-43/CQ3608000000/?gclid=EAIaIQobChMIipjrs7PY7QIVDgGLCh2CPwB_EAAYASAAEgIdHvD_BwE&gclsrc=aw.ds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Toho jsou po internetech mraky...Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 @siwi, ten RR je peknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 To je měřítko 1/24. Dostal jsem ho před lety jako dárek, tak ho ve sbírce uchovávám z piety. Tyhle auta jinak nejsou šálkem mého čaje. Zpracování je klasicé BBurago v tomto měřítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 To zpracovani jasny, ja mam pro LR slabost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Limitovaná edice Bugatti EB110 od AutoArt v měřítku 1:18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jedna Bugatka je málo, dvě jsou akorát...Bugatti Veyron L' edition Centenaire v měřítku 1:18 od firmy AutoArt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Stočím to tu zase k papíru. Takže Tatra-T163-6x6-Jamal po dokončení. Přední kapota a kabina se mi rozhodně nepovedla podle představ a při jejich usazování jsem musel dost improvizovat. Stavba mi s přestávkama trvala téměř přesně půl roku. A pohled mezi ostatní modely: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Paráda, bezmezný obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Smekám! To je paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ten válec na podvalu je nádhernej, jsi borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jedním slovem PARÁDA! Hlubokosklon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tohle je opravdu vyssi modelarska. No nic, ja budu nadale kupovat na Aukru a burzach Klobouk dolu, parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Díky všem Ke konci jsem se do toho musel už trochu nutit a říkal jsem si, že si dám chvíli oddych. Pak jsem ale začal listovat mezi dalšíma co mám a už jsem zastřihnul do dalšího. Jen teda po otevření návodu a zkouknutí dílů to bude docela masakr, podlepování kartonama o síle 0,5mm a víc nesnáším, ale tak uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak to bude chtít hodně RUMu držím palce a pošli fotky z průběhu stavby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Ty jo, tak s plastem jsem nějakou soutěž v dávných časech vyhrál, ale na papír jsem nikdy neměl trpělivost, smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Radiku, super!!! Fakt respekt před trpělivostí a umem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se