Irwinek Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Taky jedno historické Ferrari - historické pro to, že jako jediné přežilo povodně 2002 v takovém stavu, že stálo za to , dát ho dohromady . Na kapotě je znát, že kvalita laku přecijen trošku utrpěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 (upraveno) Já sbírám jen ta autíčka, která jsem měl, nebo mám v garáži v měřítku 1:1 až na toho Transportera jsou všechna autíčka i ve správné barvě. Holt si budu muset koupit barvičky a paintbrush pistoli ... Upraveno 1. ledna 2021 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Ta 850 je super 960 se holt v 1:18 nedá sehnat, takže jí mám v 1:43, ale Peugeot 505 GTI je na poličce pod televizí - čekal jsem na něj 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 já zase sháním tu 850 T-5R v 1:43. Takže potřebuji sehnat model od Triple9, který má jak střešní okno, tak fofr kšilt na pátých vratech. Je tedy nejblíže mému reálnému autu v garáži. A nějak na ebay došly. To samé platí pro tu T2. Tu bych chtěl taky v 1:43, jenže model vychází na 1500-2000Kč, což vzhledem k tomu, že to budu přebarvovat ... no nějak se mi do toho nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 V jake barve mate, resp.potrebujete ty T2, panove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 to, co mám v profilovce. Tedy béžovou s bílou střechou. Navíc ve variantě T2B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Já sbírám jen ta autíčka, která jsem měl, nebo mám v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 No, ještě mám ve sklepě tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 23 hodinami, eLzyx napsal: to, co mám v profilovce. Tedy béžovou s bílou střechou. Navíc ve variantě T2B Tak tu jsem na burzach nezahlednul. Mam "postackou" zlutou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tak si koukám do své sbirecky, pročítám si a zjišťuji, že občas mám něco, co má nějakou cenu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tu si pamatuju. Matchbox (made in Macao?), má otvírací haubnu od motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Jojo, tyhle škodovky mají otevírací víko motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 první byly Made in Macao, pozdější jsou myslím z Taiwanu. Tuhle mám od dětství, ještě nedávno měla i krabičku, ale neuhlídal jsem malýho synovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Mimochodem četl jsem včera, že jedna 130 LR jede dakarskou rallye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 2 hodinami, geometr napsal: Mimochodem četl jsem včera, že jedna 130 LR jede dakarskou rallye Jasně, jedou Dakar Classic, pro níž dostala 130 vyjímku :-d zatím jsou šestí https://auto-mania.cz/rallye-dakar-2021-zavod-jede-i-stara-skodovka-podivejte-se-jak-vypada-jizda-po-trati-z-kabiny/ Jasně, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Zufala doba si ziada zufale riesenia. Lockdown uz leze na mozog, clovek si kupi barsaku hovadinu na hranie. Dobre to je, toto som nemal ani ked som bol maly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Dej do něj stříďák, LiPo a vyměň tlumiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Sorry, vim, ze uz jsem s tim tady na zacatku otravoval, ale dnes mi to udelalo radost, tak mi to odpustte Malujeme, takze v ramci uklidu byl pres vikend cas vypucovat vitriny a hlavne, vzit do ruky kazdy jedem model, vylestit, pomazlit se, .... Tak uz me to asi zase bavi. Uz aby byly otevrene burzy. PS: a taky mi muzete neco z tria VW, Audi a Skoda v meritku 1:43 nabidnout, pokud to na fotkach chybi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se