Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak panove, trosku postradam smysl tohoto projektu, kdyz prakticky nikdo nepise svoje zkusenosti, postrehy a nepostuje fotky.

Pokusim se tedy nastolit novy trend, resp. obnovit ten stary.

Vcera mi hodinky dosly, hned jsem je vymenil za omegy a sel se s nima potapet :). Sice jen do 350l vany, ale prezily to bez ujmy a paradne jsem si s nimi pohral. Byl jsem nadsen.

Dnes rano jsem nalozil naradi a mamku, jeli jsme do lesa nastrihat jmeli. I pri tomo ukolu byly Gecka se mnou. Opet je musim pochvalit.

Prozatim vse a nyni par fotek:

pv8hF.jpg

Hzqq6.jpg

Odesláno (upraveno)

Připojím se do soupisu, kdyby se jim ze Slovenska chtělo zase na návštěvu na Moravu smile_anim.gif

Qwuiddo

XJR1

Gilius

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Upraveno uživatelem Slim_brno
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj kolegové, hlásím posun géček ke mně, sice je žádná velká exotika nečeká, ale aspoň se se mnou podívají na hory..

• po 2 týdnech...
Odesláno

gougy

skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

troll

skik

Onion

Filipes

Elda76

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

budo

sect

wave ceptor

lefty

JiříR

onney

sta

Quasar007

shag

Rudykopalsson

solidus

mmuf

Gustaf

kdojinej

Karki

Qwuiddo

XJR1

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

• po 2 týdnech...
Odesláno

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Arthur N.

Odesláno (upraveno)

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Arthur N

ondoni

JimmyTulip

Rád je provětrám a alespoň zjistím, jestli si ty géčka mám kupovat :-)

Edit: přidání Ondoni do seznamu

Edit2: Teď jsem si přečetl, že je pravidlo být tu 6 měsíců, to nejsem. Takže se hlásím do řady jen pokud s tím gougy nebude mít zásadní problém, když ano, respektuji to :smile_anim:

Upraveno uživatelem JimmyTulip
Odesláno

Edit2: Teď jsem si přečetl, že je pravidlo být tu 6 měsíců, to nejsem. Takže se hlásím do řady jen pokud s tím gougy nebude mít zásadní problém, když ano, respektuji to :smile_anim:

Než budeš na řadě, tak tu už budeš přes rok. :smile_anim:
Odesláno

Než budeš na řadě, tak tu už budeš přes rok. :smile_anim:

...a pokud se mi joooo zalíbí, tak ještě dýl :) joke, jedna pořádná akce a pošlu je dál ;)

Odesláno (upraveno)

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Arthur N

ondoni

JimmyTulip

Z.Paul

Doufam, že nevadí přihlášení už teď, ikdyž mam stejný problém jako JimmyTulip :)

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Arthur N

ondoni

JimmyTulip

Z.Paul

carpaccio

Už maj', holky, něco za sebou, tak se na ně musím taky podívat.

Navrch jsem nedávno své jediné digitálky prodal a nějak se mi po nich dneska zastesklo. :)

Odesláno

Tak bych je rád poslal dál, zatím nemám reakci na sz s žádostí o adresu od FrantiskaH, když se neozve do týdne, oslovím dalšího...

Musím přiznat, že mě géčka moc neoslovily, ve výloze v krámě se mi vždycky líbily, ale teď už vím, že kdybych je koupil, stejně bych je nenosil. Není to až tak výtka samotným hodinkám, je to u mě v hlavě, asi od hodinek čekám něco jinýho, než co géčka nabízí. Navíc jsou pro mě moc velký, na mojí menší ruce působí poněkud neotesaně.

Jinak samozřejmě děkuji gougymu a chronomagu a všem účastníkum téhle akce, mám radost z toho, že v naší komunitě mohou několik let kolovat hodinky jen tak z čistý radosti a nadšení jednotlivých členů.

Odesláno

FrantisekH

Dantechno

jankoxxx

Mirek24

obchodnik-o3

misoo

Slim_Brno

Arthur N

ondoni

JimmyTulip

Z.Paul

carpaccio

Henatko

Lion

sám bych si géčka nikdy nekoupil, kamarádka je měla i na svatbě k červeným šatům :suicide_anim: :crying_anim02: tak sem na ně zvědav :smile_anim: třeba mě ty předsudky přejdou

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, tak FrantisekH se neozval, odeslal jsem tedy géčka dalšímu, kterým je Dantechno. Od předchozího držitele Qwuida mi nedorazila průvodka, založil jsem novou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...