Qwuiddo Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Hlásím, že dnes mi géčka dorazily! Hned zítra je otestuji na své narozeninové party!Je tady nějaký specialní vlákno na vkládání fotek těchto G-Shock? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Tak panove, trosku postradam smysl tohoto projektu, kdyz prakticky nikdo nepise svoje zkusenosti, postrehy a nepostuje fotky.Pokusim se tedy nastolit novy trend, resp. obnovit ten stary. Vcera mi hodinky dosly, hned jsem je vymenil za omegy a sel se s nima potapet . Sice jen do 350l vany, ale prezily to bez ujmy a paradne jsem si s nimi pohral. Byl jsem nadsen. Dnes rano jsem nalozil naradi a mamku, jeli jsme do lesa nastrihat jmeli. I pri tomo ukolu byly Gecka se mnou. Opet je musim pochvalit.Prozatim vse a nyni par fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 zkus tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23100-mudman-a-ja/page__st__40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Připojím se do soupisu, kdyby se jim ze Slovenska chtělo zase na návštěvu na Moravu QwuiddoXJR1GiliusFrantisekHDantechno jankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_Brno Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem Slim_brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Ahoj kolegové, hlásím posun géček ke mně, sice je žádná velká exotika nečeká, ale aspoň se se mnou podívají na hory.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 gougyskalisDantechnoApepJuraj11honnytrollskikOnionFilipesElda76klobadysekfalkkon1LachtanJiřinafilo-boxerRudabudosectwave ceptorleftyJiříRonneystaQuasar007shagRudykopalssonsolidusmmufGustafkdojinejKarkiQwuiddoXJR1FrantisekHDantechno jankoxxx Mirek24obchodnik-o3misooSlim_Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 FrantisekH Dantechno jankoxxx Mirek24 obchodnik-o3 misoo Slim_Brno Arthur N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 FrantisekH Dantechno jankoxxx Mirek24 obchodnik-o3 misoo Slim_Brno Arthur N.ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 (upraveno) FrantisekH Dantechno jankoxxx Mirek24 obchodnik-o3 misoo Slim_Brno Arthur N ondoniJimmyTulip Rád je provětrám a alespoň zjistím, jestli si ty géčka mám kupovat :-) Edit: přidání Ondoni do seznamu Edit2: Teď jsem si přečetl, že je pravidlo být tu 6 měsíců, to nejsem. Takže se hlásím do řady jen pokud s tím gougy nebude mít zásadní problém, když ano, respektuji to Upraveno 13. února 2013 uživatelem JimmyTulip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 a nějaký fotky?? V pověřeném vlákně nic nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Edit2: Teď jsem si přečetl, že je pravidlo být tu 6 měsíců, to nejsem. Takže se hlásím do řady jen pokud s tím gougy nebude mít zásadní problém, když ano, respektuji to Než budeš na řadě, tak tu už budeš přes rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Než budeš na řadě, tak tu už budeš přes rok. ...a pokud se mi joooo zalíbí, tak ještě dýl joke, jedna pořádná akce a pošlu je dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 (upraveno) FrantisekH Dantechno jankoxxx Mirek24 obchodnik-o3 misoo Slim_Brno Arthur N ondoniJimmyTulipZ.Paul Doufam, že nevadí přihlášení už teď, ikdyž mam stejný problém jako JimmyTulip Upraveno 13. února 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 FrantisekHDantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.Paulcarpaccio Už maj', holky, něco za sebou, tak se na ně musím taky podívat.Navrch jsem nedávno své jediné digitálky prodal a nějak se mi po nich dneska zastesklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 To je pravda vlastně, než se ke mně dostanou už tu budu déle, tak fajne :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 FrantisekHDantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatko Co bych to byl za G-Shock milovníka bez zapojení do G to GO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Tak bych je rád poslal dál, zatím nemám reakci na sz s žádostí o adresu od FrantiskaH, když se neozve do týdne, oslovím dalšího... Musím přiznat, že mě géčka moc neoslovily, ve výloze v krámě se mi vždycky líbily, ale teď už vím, že kdybych je koupil, stejně bych je nenosil. Není to až tak výtka samotným hodinkám, je to u mě v hlavě, asi od hodinek čekám něco jinýho, než co géčka nabízí. Navíc jsou pro mě moc velký, na mojí menší ruce působí poněkud neotesaně. Jinak samozřejmě děkuji gougymu a chronomagu a všem účastníkum téhle akce, mám radost z toho, že v naší komunitě mohou několik let kolovat hodinky jen tak z čistý radosti a nadšení jednotlivých členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 FrantisekHDantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLion sám bych si géčka nikdy nekoupil, kamarádka je měla i na svatbě k červeným šatům tak sem na ně zvědav třeba mě ty předsudky přejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Ahoj, tak FrantisekH se neozval, odeslal jsem tedy géčka dalšímu, kterým je Dantechno. Od předchozího držitele Qwuida mi nedorazila průvodka, založil jsem novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 jj, Franta tu delší dobu nebyl. Jinak tý průvodky je škoda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se