Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Modi těžko, hodinky by měly být někde mezi obchodnik-o3 - > misoo snad se to brzo zas rozjede...

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

mno mě se ptej....je to škoda. v přiloženém papíru byla zaznamenána cela historie putování hodinek. Vlastně cestoval po svete s hodinkama....Snad se obojí najde...

Odesláno

Průvodka je nezvěstná už víc než půl roku (možná 3/4) :(

Ale mluvilo se o tom, že se vytvoří prozatímní a když se tamta najde tak se doplní.

Doufam že se hodinky i průvodka najdou :)

Odesláno (upraveno)

Někdo provedl fikanou lest - zalogoval se na fórum, psal příspěvky o 106, čekal na seznamu na Gshocky a teď  po pár letech to klaplo a má hodinky zadarmo! :/  :clap:

Jen kecám :), snad se to vyřeší, těšil jsem se na ně. I té průvodky je škoda - je to vlastně celá pointa. 

EDIT: kdyžtak koupíme nové a budeme to bedlivěji sledovat, nápad to je super. 

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

Tak obchodník i misoo se na chronomagu občas mihnou, když na ně narazíme někdo, tak je přesměrujme sem, k podání vysvětlení :)

Odesláno

JJ, no stress, ale měli bychom pro jistotu určit nějakou dobu, po které by se měly předat dál, ať to trochu odesjpá. Zájemců je nás až až. 

Odesláno

Podmínky: min. 100příspěvků a 6 měsíců registrace na fóru, ochota k investici do poštovného, až je budete posílat dál a nejdéle měsíc u jednoho člena.

Hned první gougyho příspěvek v tomto vlákně

Odesláno

Touché ( už podruhé Lamiczko! :) ), já to myslel tak, že by se to mělo více sledovat, teď to 2 měsíce nikdo neřešil. 

A už mlčím, ráno moudřejší večera. 

Odesláno

Touché ( už podruhé Lamiczko! :) ), já to myslel tak, že by se to mělo více sledovat, teď to 2 měsíce nikdo neřešil. 

A už mlčím, ráno moudřejší večera. 

Dnes na sebe máme štěstí :)

Chápu, jak jsi to myslel a souhlas...

Odesláno

vlákno je v sekci fototogalerie. Bohužel tam toho moc nepřibylo :/no snad se pruvodka najde...Mohl by se ten dotyčný, který ji ztratil , prihlasit a začít hledat....

Odesláno

Cafte Gckari, no stress, cez sviatky bolo malo casu, dnes - zajtra posielam dalej. Bolo mi ctou sa zucastnit tohoto projektu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...