Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

pokial ide o ciferniky, suhlasim ze nekonecne variacie na temu monster su nudne, a zrejme aj zbytocne. modelovy rad Ananta mi naopak pride dostatocne originalny, a dokazem pochopit ze hustota cifernikov tu ma nieco vyjadrovat /ak pominiem samotny fakt, ze to ma svoj styl/. nie su sice vsetky modely podla mojho gusta, ale zjavne o to vyrobcovi neslo.. btw, zaujimalo by ma, ako vznikaju nove modely napr. u Breitlingu ;)

UK ceny sa daju najst napr. na jurawatches.co.uk - su AD. Priaznivejsie je to v USA, RRP ceny su na SeikoUSA.com v sekcii watchfinder, u dealera sa da vyjednat zlava, napr. tu pridu GMT SD na 3.300 USD /RRP 4.300 USD/. Zaujimave je to aj v spodnej casti ponuky, napr. double retro automaty pridu po 25% zlave na nejakych 1.700 USD.. vacsina seiko AD v USA ma zabrany /zjavne zmluvneho charakteru :)/ predavat za hranice USA, takze bud osobne alebo cez kamaratov/pribuznych aleb specializovane firmy. Este je zaujimave, ze v podstate niet rozdielu medzi cenami na tahu a na remeni..

..a este jeden pol/nocny zaber

edit: gramatika

post-4112-1259880958.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Seiko Ananta Chrono jsou velmi pohledné a dle mého názoru vyvážené hodinky, které by - kdyby nebyly japonské - mohly směle konkurovat třeba TH. U některých modelů mi trochu vadí detaily, ale v zásadě jsem nadšený. Cena je imho přiměřená.

Odesláno

Dneska jsem měl na ruce chronografy z téhle řady a vyrazily mi dech. Něco tak dokonale zpracovaného, působivého jsem už dlouho v ruce neměl. S TH se to vůbec nedá srovnávat !!! To jste lidi mimo mísu. I když vám Seiko zní jako low cost, tohle je hodně zajímavá hodinařina, kterou spousta švýcarských značek kupodivu nenabídne. Ale to nepoznáte, dokud je neplácnete na tlapu. Ten pocit je hodně jinej...

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Podla mna velmi zaujimava rada Seika, video je paradne. Mne sa paci rovnaky model a tesim sa ked ich uvidim nazivo :) Zatial z foto mi dojdu vystredne iba na moj vkus trosku velke tlacitka chronografu. Cena tohoto modelu je tusim niekde na hladine 2700 Eur co je vcelku dost, Spring Drive modely sa hybu na hladine 3500 az 5500 Eur taktiez dost.

Tiez sa mi najviac paci tento model aj tie velke tlacitka chronografu,ale pri noseni asi vadia

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ono vnutri může být cokoliv, třeba atomovej pohon, ale navenek je to pořád značka Seiko, která dělá hodinky cca od 50 USD.

Tomu neuniknou.

Kdo umi, umi Posted Image BTW: Historie je myslim pro Seiko velkym plusem.

[/quote

Presne. Az Svycarske znacky (ty ve stredni tride) dokazou udelat pekne hodinky (tj. min. s 2824) taky za 50USD zacnuje brat vazne :oneeyed02:

A co treba UN? Delaji hodinky s astro komplikacemi za neskutecne penize a pritom nabizi "smuky" s etou za cca 100.000kc. Asi by je majitele meli prodat, co s firmou ktera ma rozpeti tak velike?

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...