gougy Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: nekouřim GRATULUJI! To se od včerejška něco zásadního změnilo?
bandicoot Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 gougy: Připadal jsem ji jak debil, když jsem všem teď v říjnu říkal, že od příštího ledna nekouřím a popisoval onu sázku. Já na tyhle novoroční předsevzetí nehraju, tak jsem testovací provoz spustil už včera. Když už tak už. Kouřil jsem 4 denně a pak po hospodách víc. Na ty 4 denně funguje FishermansFriendOriginal (ten hnědej bonbon), po tom mě zaručeně přejde chuť na všechno. A na ty hospodský cigára nevim. Rád bych to ošulil doutníčkama, ale asi bych neodolal a šluknul, takže na doutníčky přejdu (pokud vůbec) až se stabilizuju.
gougy Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: gougy: Připadal jsem ji jak debil, když jsem všem teď v říjnu říkal, že od příštího ledna nekouřím a popisoval onu sázku. Já na tyhle novoroční předsevzetí nehraju, tak jsem testovací provoz spustil už včera. Když už tak už. Kouřil jsem 4 denně a pak po hospodách víc. Na ty 4 denně funguje FishermansFriendOriginal (ten hnědej bonbon), po tom mě zaručeně přejde chuť na všechno. A na ty hospodský cigára nevim. Rád bych to ošulil doutníčkama, ale asi bych neodolal a šluknul, takže na doutníčky přejdu (pokud vůbec) až se stabilizuju. je čas založit chlubící vlákno, navzájem se podržet a přestat. A někdo i tvrdí, že se tím ušetří na nové hodinky (já to tak nevidím sráží se totiž oblečení a stává nenositelným) je nás na fóru víc, co s tím chtějí seknout
Baker Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 gougy napsal: je čas založit chlubící vlákno, navzájem se podržet a přestat. A někdo i tvrdí, že se tím ušetří na nové hodinky (já to tak nevidím sráží se totiž oblečení a stává nenositelným) je nás na fóru víc, co s tím chtějí seknout Neco jako hromadna terapie Jdu to toho, muzem delat i nekuracke srazy
Helex Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Baker napsal: Neco jako hromadna terapie Jdu to toho, muzem delat i nekuracke srazy Tak pojďte do toho, mamina mý přítelkyně je lékárnice, můžu zjistit jaký řešení nabízí medicína
Foundryman Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Baker napsal: Jdu to toho, muzem delat i nekuracke srazy A vegetariánské a abstinentské...
Helex Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Já mám takovou rutinu, že 40 minut pracuju a pak si jdu dát cigáro. A vůbec nevim, čím to posezení na balkóně nahradit...
Jay Doll Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Foundryman napsal: A vegetariánské a abstinentské... Teď už se jen bojím, že někdo objeví, že hodinky škodí zdraví a bude se tady propagovat nenošení hodinek. Abstinenci zdar
gougy Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Jay Doll napsal: Teď už se jen bojím, že někdo objeví, že hodinky škodí zdraví a bude se tady propagovat nenošení hodinek. Abstinenci zdar No taková ocel 904 u Rolád má docela dost niklu :)
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: Kouřil jsem 4 denně to je opravdu hrdinství s tím seknout
bandicoot Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 YPO: 4 v práci a další jinde... protože mi to chutná, je to jediná příležitost zvednout zadek od kompu a je to dávka, kterou si zdůvodníš i omluvíš, neni to tak easy jak by sis myslel. Kdybych nedělal v kolektivu a nežil mezi kamarády tak by to jednoduchý bylo.
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 mě to přišlo jenom úsměvný,protože já vyhulím 4 cigára ráno na OO a pak už to jede - používal jsem už všechny možný šidítka - celkem neúspěšně výhledově se chystám na to elektrický cigáro, ale obávám se, že šlukovat tužkový baterky nebude wono
bandicoot Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 YPO: ale jo, mam i dny kdy je fuč krabka a půl, je to jen o tom, že jakmile mam příležitost, tak hulim. Právě proto že je to takový kouření-nekouření se na to chci vyfláknout. V průběhu posledních let se totiž ve firmě celkem rozkuřujeme a kde jsme kdysi dávali "jedno příležitostný" tam má dneska každej sebou krabku a zapik. Takže mě ani tak nevadí ten úsměvnej počet, ale ten nepříznivej trend, kterej by mě dohnal k tomu, že bych za pár let čuměl v šest ráno z okýnka OO a hulil. Takhle to podle mě má obrovská spousta lidí... Jediný funkční šidítko by byla nějaká maďarka, která by mi před mým cigárem dala na výběr: "budeš kouřit ty nebo mám začít já...". E-cigáro je imho větší průser, že můžeš hulit všude, že tam chybí ten jedinej poslední blok...
zuikomatt Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Som nefajčiar - jedinou výnimkou sú cigary - Cohiba, aj to veľmi zriedka, tak 2 ks ročne.
lib Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: gougy: .... Kouřil jsem 4 denně a pak po hospodách víc. .................... :lol2: A to se mícháš do vlákna kuřáků? Já dělám 2 - 3 krabky - Sparty. Na Spartách jsem začal v pubertě a nemám důvod to měnit. Když tady čtu "Davidoffky" a podobný blbosti, jen kroutím hlavou.
JakubS Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: gougy: Připadal jsem ji jak debil, když jsem všem teď v říjnu říkal, že od příštího ledna nekouřím a popisoval onu sázku. Já na tyhle novoroční předsevzetí nehraju, tak jsem testovací provoz spustil už včera. Když už tak už. Kouřil jsem 4 denně a pak po hospodách víc. Na ty 4 denně funguje FishermansFriendOriginal (ten hnědej bonbon), po tom mě zaručeně přejde chuť na všechno. A na ty hospodský cigára nevim. Rád bych to ošulil doutníčkama, ale asi bych neodolal a šluknul, takže na doutníčky přejdu (pokud vůbec) až se stabilizuju. Pokud vydržíš tak ani doutníčky nebrat Já se při jedné seanci před 10 roky příšerně překouřil, od dalšího rána jsem nekouřil 7 let a pak to začal doutníček na chuť teď zase kouřím jako dřív
pete Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Ač nekuřák, tak si rád dám od studentských let doutník, jenže dříve jsem kouřil "krátké" a "viržínka" Teď už ty "hnusy" za pade ani náhodou, takže mi nyní dovezla kamarádka z dovolené na Kubě Romeo y Julieta robusto, uvidím jaké budou. A jinak Dominicana a od kamaráda Costarica, ale ty byly! Přemýšlím, že si je tam odtud objednám. Jen mi ten "šul*n" dovezl velikost churchill. Kouřil jsem to hodinu a půl a to už bylo moc....link na Costaricu níže:) http://www.tabacordillera.com/ Upraveno 12. října 2009 uživatelem pete
xjr1 Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 bandicoot napsal: gougy: Připadal jsem ji jak debil, když jsem všem teď v říjnu říkal, že od příštího ledna nekouřím a popisoval onu sázku. Já na tyhle novoroční předsevzetí nehraju, tak jsem testovací provoz spustil už včera. Když už tak už. Kouřil jsem 4 denně a pak po hospodách víc. Na ty 4 denně funguje FishermansFriendOriginal (ten hnědej bonbon), po tom mě zaručeně přejde chuť na všechno. A na ty hospodský cigára nevim. Rád bych to ošulil doutníčkama, ale asi bych neodolal a šluknul, takže na doutníčky přejdu (pokud vůbec) až se stabilizuju. Tak přesně doutníčkama nic neošidíš, nekouřil jsem 5 let a začal si myslet, že mi doutníček nemůže sem tam uškodit a během dvou měsícu jsem pálil 10 až 20 cigarillos každej den, poctivě vyšlukovanejch..nedá ti to..jen tak si trochu šluknout. No a teď už zas půl roku nic, teda kromě kvalitního holandska..
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 bandicoot napsal: nekouřim Tady je gratulace na místě, máš můj obdiv.
Arthur N. Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 HB63 napsal: Zanechal jsem toho před více než dvanácti lety a jsem rád,že zatím držím. Hulil jsem modrý Gauloises nebo Camel anebo jsem si balil Drum. Nejhorší ze všeho jsou občasný absťáky.to bych sebral i vajgla na chodníku.Ještě že to vždy trvá jen chvilku . příště dáme sraz zase v nekuřácký hospě!!! nekouřím v mládí jsem se chtěl vyrovnat kolektivu, když hodně kamarádů kouřilo a několik cigaret mi prošlo plícema, teď je mi to líto a nechápu, že jsem byl tak blbej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se