railmaster Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Nějak mně k srdci přirostl tabák Holger Danske Honey. Normálně ho používám jen na zakuřování, chuť nicmoc, ale když si ta faja na tu chuť zvykne, tak je to labůžo. Tak jsem si jednu vyhradil jen pro něj. No a jinak je můj favorit čokoflák od SG. Mohol by si ten "čokoflák" bližšie špecifikovať?
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 srry vmiesam sa do toho. flakes su lisovane platky tych vyliskovych produktov je viac (zavitky atd)
organic Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Asi někoho zklamu, ale Petry hoši Ještě jeden OT, ale v sobotu jsem na kruháči v Mostě čuměl jak puk: Jinak furt jedu Javaanese Jongens Moje 5-letá abstinence jde do řitě...
Chorche Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) To, že přispívám do tohoto vlákna znamená jednu negativní věc a to, že už zase kouřím. Vrátil jsem se k Davidoff Gold ...snad ne na dlouho. Upraveno 1. března 2011 uživatelem Chorche
grga_pitic Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Po cigaretovem období jsem definitivně před několika lety přešel na dýmku - nejraději pokuřuji produkci Samuel Gawith (Full Virginia Flake, Navy Flake), Gawith Hoggarth (Bobs Chocolate Flake, Ennerdale, Rum Flake), Dunhill (MM965 a Royal Yacht) a americkou provenienci (Margate, Cornel-Diehl Briar Fox, Chelsea Morning atd.). Hnusím si německé a dánské aromatiky
boo-beek Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Nj, grgo, preci jen k dustojnemu stari je ta dymka fajnovejsi
railmaster Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Včera kotlík Peterson Connosieur, predvčerom MB Vanilla Cream. Ja zas na aromatiky nedám dopustiť. Cez uhlíkový filter mi nepripadajú presladené a ženy mi to tolerujú.
grga_pitic Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Aromatiky od Petersona jsou jina trida a MB VC je snad jediny echt aromatik ktery si obcas dam - slusny tabakovy zaklad + slusna aromatizace. Jinak vcera vecer pri vareni rajske omacky S Gawith Navy Flake a pak Peterson 3P
organic Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Da se tohle nekde v Cechach koupit? Nebo nejste nekdo na cestach, abyste mi koupili paklik na okostovani?
eXe Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Da se tohle nekde v Cechach koupit? Nebo nejste nekdo na cestach, abyste mi koupili paklik na okostovani? Copak nevidis, ze tam pisou, ze to zabiji? :-P
organic Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Copak nevidis, ze tam pisou, ze to zabiji? :-P ¨ Na neco clovek zhebnout musi...
Jay Doll Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Da se tohle nekde v Cechach koupit? Nebo nejste nekdo na cestach, abyste mi koupili paklik na okostovani? Mrknu se ti po tom
Horhe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Kdyby to neklaplo, tak dej vědět. Mám pocit, že sjem ho viděl v Žitavě. Příští týden bych se tam mohl zastavit.
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Neviděl někdo z kolegů kuřáků Gitanesky ? Dal bych si zase pořádné cigáro.
organic Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Neviděl někdo z kolegů kuřáků Gitanesky ? Dal bych si zase pořádné cigáro. Taky jsem sháněl Žitanky s uhlíkovým filtrem nebo bez filtru. Dočetl jsem se, že EU někdy koncem milénia vydala limit na obsah dehtu a nikotinu v cigáru (fakt!), takže původní receptura, jakou si pamatuje naše průdušnice je pravděpodobně minulostí. Ale Gitanes se stále vyrábí někde ve Španělsku a dají se koupit ve vybraných západních zemích, mám pocit, že ve Francii už ne? Obávám se, že teď už to nebude ono. No a já si dal dneska po ránu Turner zware shag. Nic moc. Vrátím se k 3/4 Javánským chlapečkům.
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 to organic - už jsem o tom něco zaslechl, respektive četl na jiném fóru. Po ránu jsem dal pět Kentek, dobré, nicméně Gitaneska by bodla.
grga_pitic Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Pro milovniky "cyganskych" cigarethttp://korzar.sme.sk/c/4520973/gitanky-a-gauloisky-vo-francuzsku-skoncili.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se