Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak mně k srdci přirostl tabák Holger Danske Honey. Normálně ho používám jen na zakuřování, chuť nicmoc, ale když si ta faja na tu chuť zvykne, tak je to labůžo. Tak jsem si jednu vyhradil jen pro něj.

No a jinak je můj favorit čokoflák od SG.

Mohol by si ten "čokoflák" bližšie špecifikovať?
Odesláno

Asi někoho zklamu, ale Petry hoši :whistle:

Ještě jeden OT, ale v sobotu jsem na kruháči v Mostě čuměl jak puk:

Jinak furt jedu Javaanese Jongens :crying_anim02:

Moje 5-letá abstinence jde do řitě...

Odesláno (upraveno)

To, že přispívám do tohoto vlákna znamená jednu negativní věc a to, že už zase kouřím. Vrátil jsem se k Davidoff Gold :( ...snad ne na dlouho.

Upraveno uživatelem Chorche
  • po měsících...
Odesláno

Po cigaretovem období jsem definitivně před několika lety přešel na dýmku - nejraději pokuřuji produkci Samuel Gawith (Full Virginia Flake, Navy Flake), Gawith Hoggarth (Bobs Chocolate Flake, Ennerdale, Rum Flake), Dunhill (MM965 a Royal Yacht) a americkou provenienci (Margate, Cornel-Diehl Briar Fox, Chelsea Morning atd.). Hnusím si německé a dánské aromatiky :)

Odesláno

Aromatiky od Petersona jsou jina trida :) a MB VC je snad jediny echt aromatik ktery si obcas dam - slusny tabakovy zaklad + slusna aromatizace. Jinak vcera vecer pri vareni rajske omacky S Gawith Navy Flake a pak Peterson 3P :)

Odesláno

Da se tohle nekde v Cechach koupit? Nebo nejste nekdo na cestach, abyste mi koupili paklik na okostovani?

Copak nevidis, ze tam pisou, ze to zabiji? :-P
Návštěvník Snow
Odesláno

Neviděl někdo z kolegů kuřáků Gitanesky ? Dal bych si zase pořádné cigáro.

Odesláno

Neviděl někdo z kolegů kuřáků Gitanesky ? Dal bych si zase pořádné cigáro.

Taky jsem sháněl Žitanky s uhlíkovým filtrem nebo bez filtru. Dočetl jsem se, že EU někdy koncem milénia vydala limit na obsah dehtu a nikotinu v cigáru (fakt!), takže původní receptura, jakou si pamatuje naše průdušnice je pravděpodobně minulostí. Ale Gitanes se stále vyrábí někde ve Španělsku a dají se koupit ve vybraných západních zemích, mám pocit, že ve Francii už ne? Obávám se, že teď už to nebude ono.

No a já si dal dneska po ránu Turner zware shag. Nic moc. Vrátím se k 3/4 Javánským chlapečkům.

Návštěvník Snow
Odesláno

to organic - už jsem o tom něco zaslechl, respektive četl na jiném fóru. Po ránu jsem dal pět Kentek, dobré, nicméně Gitaneska by bodla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...