Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V šesti letech Partyzánky za1,60 Kčs, někdy byly i Marsky za 4,- :thumbsup_anim: a po zaslouženém výprasku od rodičů následných 36 let zatím nic. Ještě že tenkrát výprask od rodičů nebyl trestný :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem polda.p
Odesláno

Kouřím dlouho, průběžně se s tím snažím přestat, ale zatím jsem do toho vždycky opět spadnul :thumbsdown_anim:

Před dvěma lety jsem tak ožral, že jsem z toho přestal kouřit, vydrželo mi to déle jak rok, ale pak to začalo stylem: jedna cigaretka jestli mi to ještě po takové době chutná, za týden další, za dva dny další, další den další a jsem zase tam kde jsem byl...

Moje rada: Když přestat kouřit, tak zcela důsledně - bez výjimek - ani jednu cigaretu !

Ale k tématu - poslední dobou kouřím playerky.

post-2711-1255805425.jpg

Odesláno
  cody napsal:
Zkus to. Ja to mel taky tak. Vydrzim tejden,pak prijde zlomovej moment a zapaluju.

Kdyz nic, alespon balenim snizis spotrebu. A mas takovej "min" zavislackej pocit provineni...

Co se tyka zdravi, myslim si ze baleni je lepsi. Jsem ze vsi kde je raj hulici travy, zelena se tady kazdej roh pole. Tihle hulici bali bezne v hospodach a na barech, nekde to i kouri uvnitr. Vetsinou je znam leta a vidim jak prebiraji tabak z cigaret a hazou pod sebe smeti co je uvnitr. Nikdy bych neveril, co v tech cigarach je. Klacek dlouhej 1-2 cm nejni problem. I v tech nejdrazsich cigaretach. Kdyz si balis, tabacek si preberes a nacechras jak potrebujes...

Kdysi jsem si taky balil a nebylo to špatný-jen by mě zajmalo,jestli si balíte v ruce,nebo používáte kombajn???

Odesláno
  Juraj11 napsal:
Kdysi jsem si taky balil a nebylo to špatný-jen by mě zajmalo,jestli si balíte v ruce,nebo používáte kombajn???

když jsem balíval tak jedině v ruce, podle nálady můžeš zvolit množství tabáku, a hlavně, balení v ruce má své kouzlo :)

Odesláno

po dvacetipeti letech uz asi tri roky nic. okovy znicehonic praskly! no a abych mel motivaci nezacit, byl jsem na sebe hodny a koupil si misto startek, spart, gauloisek, samsona apod. dve solidni kytary. a nejaky hodinky :-))

Odesláno
  1Lachtan napsal:
Kouřím dlouho, průběžně se s tím snažím přestat, ale zatím jsem do toho vždycky opět spadnul :thumbsdown_anim:

Před dvěma lety jsem tak ožral, že jsem z toho přestal kouřit, vydrželo mi to déle jak rok, ale pak to začalo stylem: jedna cigaretka jestli mi to ještě po takové době chutná, za týden další, za dva dny další, další den další a jsem zase tam kde jsem byl...

Moje rada: Když přestat kouřit, tak zcela důsledně - bez výjimek - ani jednu cigaretu !

Ale k tématu - poslední dobou kouřím playerky.

Já si pamatuju JPS-stály 25,-Kčs, ale to je hodně dávno a jo a v Tuzexu se prodávaly v plastové kulaté krabičce kde bylo 50 cigaret. Byly moc dobré.

post-5298-1256548771.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno
  Diamondking napsal:
Já si pamatuju JPS-stály 25,-Kčs, ale to je hodně dávno a jo a v Tuzexu se prodávaly v plastové kulaté krabičce kde bylo 50 cigaret. Byly moc dobré.

Jo jo to byly zlaté časy. Také jsem JPS kouřil, škoda, že je nevozí  :( , ale víc mě mrzí, že nejsou k dostání Barclay.

Odesláno
  reidy napsal:
A lze dýmku vůbec považovat za tak škodlivé kouření? Já ji nikdy nezkoušel a třeba tahle http://www.etrafika.cz/dymky/dymky_peterso...etail.php?items[itemid]=2077 to je skvost

Jinak občas ( hlavně v létě na terase ) si dám dobrý doutník k dobrému vínu a co by bývalý kuřák vůbec nemám obavu z návratu k cigaretám

Jdou takové zvěsti, že dýmkařům hrozí zvýšené riziko rakoviny hrtanu. No nevím... Když jich někdo vykouří několik denně, tak asi jo. U mně je to vždycky jen při výjimečných událostech: Asi tak.... Ten tvůj odkaz mě dostal. Nádhera. Zrovna Petersonka byla před nějakými deseti lety (na doporučení) moje první, a dodnes moje nejmilejší: Petersonka

A co se týče toho, co do ní, pak mým favoritem je tenhle, i když težší kalibry občas nacpu taky (Dunhill 965 nebo London Mixture), ale to už muší bejt ;o)

Návštěvník YPO
Odesláno
  Diamondking napsal:

to bylo dobrý balení - to by mi možná vydrželo i na den a půl :D

Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
to bylo dobrý balení - to by mi možná vydrželo i na den a půl :D

To je přesně ončo...tu krabičku jsem potom věnoval šéfovi, který ji měl na tušky a já to měl u něho dobré...jééé, to je dávno :)

Před nějakými 20-ti lety jsem přesedlal na dýmku, teď jedu ve všem..cigarety, doutníky, dýmky a v celku je mi jedno jaké cigára a dýmkový tabák jakýkoli kromě vanilky, spíše přírodní. Hodně mi chybí Balkan Sobranie. Sice jsem v rámci nákupu hodinek rozprodal velkou část své zbírky, ale pár kousků jsem si nechal. Zleva: Peterson-Spigot,limited edition, Jiří Zapletal art, Stanwell, BC, Armellini a Paroneli, kde jsem si nechal dodělat u zlatníka stříbrnou čepičku... :)

post-5298-1256552422.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Ja vacsinou nefajcim ale tak dva tri krat do roka si s kamosom ktory teda fajci viac dam v krcme z hecu taky ten maly doutnicek.... vecer doma mam potom dvojitu istotu ze nic nebude, jednak pre to ze som vacsinou na kary a dalej pre to ze smrdim :)

Odesláno

Nekouřím, ale líbí se mi tento vtip o kuřácích:

Příjde chlap do trafiky a prosí o krabičku cigaret. Prodavačka mu ji podá. Ale on se zarazí , když vidí nápis na cigaretách. KOUŘENÍ ZPŮSOBUJE IMPOTENCI!!!!! Podívá se na prodavačku a prosí....dejte mi ty z tou RAKOVINOU.

Předpokládám, že ho většina z vás zná, ale přesto jsem si ho dovolil napsat, neboť to vystihuje mentalitu kuřáků, kteří s kouřením a odvykáním bojují.

Odesláno
  lomo135 napsal:
Nekouřím, ale líbí se mi tento vtip o kuřácích:

Příjde chlap do trafiky a prosí o krabičku cigaret. Prodavačka mu ji podá. Ale on se zarazí , když vidí nápis na cigaretách. KOUŘENÍ ZPŮSOBUJE IMPOTENCI!!!!! Podívá se na prodavačku a prosí....dejte mi ty z tou RAKOVINOU.

Předpokládám, že ho většina z vás zná, ale přesto jsem si ho dovolil napsat, neboť to vystihuje mentalitu kuřáků, kteří s kouřením a odvykáním bojují.

Jsem taky nekuřák, ale v práci cigára prodávám.Jeden zákazník si kupuje Marlboro Lights a přeje si vždy krabičku, kde je napsáno, že kouření poškozuje sperma. :speak_cool:

Odesláno
  gorlo napsal:
Jsem taky nekuřák, ale v práci cigára prodávám.Jeden zákazník si kupuje Marlboro Lights a přeje si vždy krabičku, kde je napsáno, že kouření poškozuje sperma. :speak_cool:

Asi to používá jako antikoncepci. :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...