Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kouřím PallMallky, ale když se někam dostanu, rád vyzkouším nějaké ty "místňáky". Výbornej je tabáček z místního trhu v albánské Scoderii. Silnej jako bejk, kámoš po něm skoro potupně vrhnul, já snesu pár cigaret a pak si musím dát pauzu. Pallmallku po něm skoro necítím. Zajímavý kuřivo je indonézská hřebíčková cigareta. Jakousi podivnou krabičku s názvem "Peringatan Pemerintah" mi přivez kámoš z Východního Timoru, když tam byl coby novinář v době nepokojů, má to asi 30 procent mletýho hřebíčku a je to šílenost. V Izraeli jsem kouřil taky PallMall, inu, globalizace - chutnaly stejně jako naše, ale v palestinských územích byly ke koupi jen mistňáky s exotickým názvem Jamall. Nevím, co do toho melou, ale když jsme později na Golanských výšinách hulili z nouze tygry nalezený u zastávky (byli jsme fakt v nouzi :cigar:), chutnaly líp. A kdo nezkusil bulharský Stewardess, neví, co je opravdovej hnus :wacko: .

Odesláno

Už nic, jelikož jsem si v pondělí vzal nejmenovaný lék proti kouření a pak si zapálil, utrpěl srdeční kolaps a nechal se odvézt rychlíkama do fakultky tak nějak nemám na kouření chuť :sleeping_03anim:

Odesláno (upraveno)
  STRAPATONI napsal:
Já jsem nikdy nekouřil a nekouřím.Ale nedávno jsem přišel na chut tomuhle tabáku.Pusobí to na mne uklidnujícím učinkem.Doporučji zkusit.

Docela oblibeny zbozi mezi cyklistama a hokejkama :sleeping_03anim:

Upraveno uživatelem foxik28
Odesláno
  STRAPATONI napsal:
Já jsem nikdy nekouřil a nekouřím.Ale nedávno jsem přišel na chut tomuhle tabáku.Pusobí to na mne uklidnujícím učinkem.Doporučji zkusit.

kde ho prosim tě kupuješ?

Odesláno

Tři roky jsem v podstatě nekouřil, teď jsem měl nervi a tak jsem znovu trochu začal... Ale už to zase omezuju. Cigára nekupuju, ale loudím po známejch. Takže jsem mezi kuřáky hrozně populární. :) Předtím jsem kouřil asi 15 let - nejdřív CLEA ukradený tatovi, pak Startky bez filtru, pak modrý Select, Milde Sorte, Petra, Marlboro, HB, Harley Davidson, R1 a nakonec Kent Gold...

Nevím jestli to znáte, ale před časem dělala partička od nás z UH, takový atlas pro kuřáky. Mají celkem sofistikovaný hodnocení a je to docela legrace... Tady je malá ukázka hodnocených kritérií:

"FNS: Fundamentální nikotinová satisfakce - dominantní pocit v celku zážitku kouření. Určující pojem pro kvalitu cigarety. Vyhledávaný účinek cigarety, ostatními jejími kvalitami jen zprostředkovaný či provázený; to co liší kouření od jiných slastí. FNS je zprostředkována prudkým pocitem plnosti (satisfakce, nárazu), který je zprvu lokalizován, zhuštěn v jakési pomyslné stěně, vystavěné kolmo k nádechu, načež se blaze rozlévá do těla i údů a pozvolna zaniká."

"KMZ: Koudelkova metoda zušlechtění - sepni ruce jako bys chtěl napodobit hlas kukačky. Předtím však nezapomeň mezi prostředník a prsteník sevřít zapálenou cigaretu tak, aby po sepnutí dlaní byla její část (nezapálená) přítomna v prostoru vytvořeném právě těmito sepnutými dlaněmi. Místo abys foukal dovnitř ("ku-ku"), vtahuj. Cigaretu dýchej! Zesílíš FNS a prohloubíš kuřácký zážitek."

Atlas kuřákům

Odesláno
  Horhe napsal:
kde ho prosim tě kupuješ?

Jelikož je todle zboží problém sehnat,protože se to prý normálně kvuli tabákovým výrobcum nesmí prodávat,tak pro to jezdím 40km do Opavy za jedním pánem,který má obchod s cigaretama a ten si to nechá posílat ze Švédska. Cena je 140 kč za krabičku.S dobírkou u něj není problém,posíla to po republice hodně lidem.

Odesláno
  STRAPATONI napsal:
Jelikož je todle zboží problém sehnat,protože se to prý normálně kvuli tabákovým výrobcum nesmí prodávat,tak pro to jezdím 40km do Opavy za jedním pánem,který má obchod s cigaretama a ten si to nechá posílat ze Švédska. Cena je 140 kč za krabičku.S dobírkou u něj není problém,posíla to po republice hodně lidem.

Jinak podotýkám,že jsou i tací,co za to chtěj na netu 250kč.

Odesláno
  STRAPATONI napsal:

Jsem z Opavy, kde se to prodává? :)

• po měsíci...
Odesláno

Teraz fajcim Marsky, alebo modre Gauloises, predtym som fajcil Camel, LM. sulal som si vlastne cigarety z Dunhillu, ale pre mna boli slabe tak som to nechal. Sem tam cigara...tak mozno 3 krat do roka

Odesláno (upraveno)
  Dantechno napsal:
Pan guverner ma jasno :D :

post-6982-1255865945.jpg

To je genialni zaber! A to triko "Arnold is numero uno"... :thumbsup_anim:

EDIT: Jinak ke koureni - kouril jsem 15 let. Vsechno od startek bez filtru po dymkove tabaky jako Sobranie, Dunhill, nekdy i smotane do papiru, ne vzdy cigaretoveho.

Zkousel jsem prestat dvakrat trikrat a vzdy zacal znovu. Trafikantka mi kazde rano beze slov podavala 1-2 krabky oblibeneho kuriva. Pak po jednom silenem patecnim veceru, kdy jsem vykouril snad přes 50 malborek, jsem sobotu prospal, az vecer jsem dostal chut na cigaro a dostal jsem od tety nejaky baleny vykurovaci tabak ci co to bylo, v pulce jsem to tipl, protrpel nedeli a v pondeli rano letel do lekarny pro nikotinove naplasti. Lepil jsem si to mesic, prvni tydny ukrutne trpel, mel nervy, ztloustl o 8 kilo a ted muzu rict, ze tabak nekourim 4 roky. Ale obcas dostanu chut si zapalit. Snad to vydrzim...

Upraveno uživatelem organic
  • po měsících...
Odesláno

já kouřím tak 15 denně,zkouším různé inhalátory a jiné ptákoviny a stejně to houby pomáhá,jinak má oblíbená značka je

Davidoff

Odesláno
  vanderB. napsal:
já teda nekouřím, doufám, ale naši se vrátili z Cuby :thumbsup_anim:

Uz jsem videl dost plazovych fake doutniku, ale vetsinou jsou aspon tvarove zvladnute, tohle uz neni ani jako suvenyr. :)

Odesláno
  Donuts napsal:
Uz jsem videl dost plazovych fake doutniku, ale vetsinou jsou aspon tvarove zvladnute, tohle uz neni ani jako suvenyr. :)

coze? jakoze je to fake, jo? nebo co? :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...