Gilius Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 No jo....peru se s tím. Dík za radu,mrazák vyzkouším
1Lachtan Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Gilius napsal: stále odolávám,jen jsem(jako berličku)párkráte začadil doutníček. Ale nešluknul jsem!!!! Jen si tak říkám....nekouřím,nežeru....co z toho života vlastně mám??? Když jsem párkrát přestával, tak jsem to také občas řešil doutníčkem a po nějaké době jsem byl tam kde předtím... jestli s tím chceš opravdu seknout, tak stiktně bez tabáku v jakékoliv podobě !!!
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Milis napsal: - ve chvíli, kdy si dáš jedinýho prda, taks zase začal. Nekouřím už skoro 8 let a furt mi to chybí. 1Lachtan napsal: .... tak stiktně bez tabáku v jakékoliv podobě !!! Mám jiný názor. Nekouřím přes 13 let a nijak mi to nechybí. Doutník si dávám příležitostně a nepravidelně, tak 3x ročně.
brett Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 (upraveno) Kamil napsal: Mám jiný názor. Nekouřím přes 13 let a nijak mi to nechybí. Doutník si dávám příležitostně a nepravidelně, tak 3x ročně. ... někdo nekouří, ale za to občas bumbá... :-) Zvláště když v tuhle dobu ještě nespí... Je nás asi více :-) Upraveno 20. března 2010 uživatelem brett
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 brett napsal: ... někdo nekouří, ale za to občas bumbá... :-) Zvláště když v tuhle dobu ještě nespí... Je nás asi víve :-) Hele nech si toho! Jdu si dát portské.
brett Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Kamil napsal: Hele nech si toho! Jdu si dát portské. Jedu v Nebbiolo D´Alba , ročník 2003. Bašta !!!!
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 po letech jsem se vrátil k této kombinaci a docela si ji užívám....
Gilius Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 jéžiš....HB.....a JPS....... Semotamo,když mám stres,absťák,si zapálím doutníček.....nešlukuju.....pořád se ještě držím......
Horhe Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Dneska je to přesně měsíc, chuť je furt a +2 kila. Dneska kupuju kolečkový brusle..
Gilius Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Já jsem +- furt stejně. Semotamo hřeším doutníčkem....ale cigára ani ťuk!!!! A kašli na brusle,kup si kolobrndu!!!!!!!
Josef01 Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Nekouřím 15 let, chybělo mi to 3 měsíce, pak 5 let jsem na to měl celkem chuť a občas jsem dal doutník. Dnes nemám chuť ani na doutník a snažím se chodit pouze do nekuřáckých podniků, nebo tam kde mají dobrou ventilaci vzduchu, ale nejsem proti kuřákům nijak vyhraněný, pouze mi to už jaksi nevoní. Tedy s kouřením jsem se vyrovnal a raději si nechávám....
Horhe Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Gilius napsal: Já jsem +- furt stejně. Semotamo hřeším doutníčkem....ale cigára ani ťuk!!!! A kašli na brusle,kup si kolobrndu!!!!!!! Nad tim jsem taky uvažoval, kámoš ji dostal minulej tejden k narozkám a nemůže si ji vynachválit. no uvidíme jak dneska dopadne dražba a kdyžtak to přehodnotim.
Gilius Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Já ji koupil minulé léto ( viz TADY ) a je to BOMBA!!!!! A vůbec bych neřešil,že na Tebe budou lidi čumět jak na exota.......
Locque Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 S oblibou a vášnivě Dunhill. V dobách kdy se tu daly sehnat to byly Dunhill Light.
Honza.manta Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Přichází doba dovolených - tak takové doporučení: kdyby jste někdo letěl do Řecka, tak hlavně na letištích ale i v některých minimarketech v přímořských letoviscích se dá koupit tohle:Já tam už jezdím leta s rodinou a vždy se na ně těším.Stojí to (ještě vloni) mezi 2,00? - 2,40? a jsou strašně dobré - ani moc silné, ani moc slabé, prostě akorát. A kdyby se vám povedlo třeba přivést karton navíc pro mne zpátky, tak budu vděčným dlužníkem - já se tam letos asi nedostanu.
pato31681 Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 Momentalne mam dva chutovky - Dunhill Fine Cut a John Special Player Black priamo z UK, a este oblubena cigarka Gran Corona
Skalamander Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 V 7. 9. 2010 v 14:56, 'pato31681' napsal: Momentalne mam dva chutovky - Dunhill Fine Cut a John Special Player Black priamo z UK, a este oblubena cigarka Gran Corona gran corona je typ, ne značka 1
Gilius Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 šmarjá....JPS....to bylo pokouřeníčko . Ale není kde to sehnat(furt se s tím peru - tak 3-5 cigárek denně pořád udělám)........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se