ladičpian Odesláno 16. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2006 Co jim řikáte? http://www.montres-louiserard.ch/collectio...=2&type=Manuel#
X-Bob Odesláno 16. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2006 Hned model č.1 se mi zalíbil. Jen kdyby ručky byly černé, příp. modré...
roon Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 ty druhé se mi docela líbí, jen bych chtěl jiné ručky
Monty Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Tyhle s černým ciferníkem taky nevypadají špatně. Nevíte někdo zhruba cenu?
Viktor Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Ceny v CHF http://www.timeway.ch/Louis-Erard/Collection-1931 V USD http://www.timetotime.com/swiss_watches/Lo...Louis_Erard.cfm
Vladimír Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Ahoj,tyto hodinky vlastním(první z Tvé řady) jen s bílým ceferníkem a mohu říci, že jsem velice spokojen. Cena tohoto modelu je 24990,- kč
ladičpian Odesláno 3. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Dneska jsem je měl naživo na ruce, průměr 40, prosklený dýnko, modřený šroubky, ruční nátah, safír, prostě absolutní krása, až na těch 32.900Kč. Poradí někdo, kde bezpečně nakoupit a levněji, nebo ještě lépe, kdo je schopen je sehnat levněji........... .
odklizec Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Jo ty jsou pekne. Ale ta cena je skutecne dost mimo. Koukni sem.. http://skw.net/series.php?serie=1931+HAND-...and=LOUIS+ERARD Zkusenost s nimi nemam, ale sleduju je uz pomerne dlouho a na maily odpovidaji celkem promptne.
JJ Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 pokud ovšem člověk chce svými hodinkami oslovit také ty příslušníky vyšších vrstev... V takovém případě mi přijde vhodnější investovat ty peníze do návštěvy psychiatra. Možná jsem divný, ale já si kupuju a používám takové hodinky (auta, počítače, cokoli), které vyhovují mně a na nějaké status symboly a oslovování vyšších vrstev dlabu.
Kocour Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 pokud ovšem člověk chce svými hodinkami oslovit také ty příslušníky vyšších vrstev... V takovém případě mi přijde vhodnější investovat ty peníze do návštěvy psychiatra. Možná jsem divný, ale já si kupuju a používám takové hodinky (auta, počítače, cokoli), které vyhovují mně a na nějaké status symboly a oslovování vyšších vrstev dlabu. Snobství ještě není případ pro psychiatra. Tedy aspoň pokud nepřekračuje určité meze. Ačkoli si umím představit profese, kde demonstrativní luxus má svůj racionální účel: dražší právníci, podnikatelé v realitách... Luxusní zařízení kanceláře a drahé hodinky signalizují klientovi, že může počítat se špičkovou kvalitou. A že se má připravit na placení špičkových honorářů. To už není okázalá spotřeba ve smyslu Thorstena Veblena, ale signalizace v rámci teorie asymetrických informací.
redd Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 To už není okázalá spotřeba ve smyslu Thorstena Veblena, ale signalizace v rámci teorie asymetrických informací. Á, ekonom! A vzdělanej! Gut, gut!
X-Bob Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 ano ano, je to tak. Ať si myslíme, co chceme
cigi Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 kenny, co jsou podle tebe ty vyšší vrstvy? Nejsou to náhodou ti, co si mohou dovolit používat takové věci (auta, hodinky, počítače), které jim vyhovují a na všechno ostatní dlabat bez ohledu na asymetrické nebo pokřivené informace?
JJ Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Vyšší vrstvy podle Kennyho jsou podle všeho ty, které pociťují nutkavou potřebu dávat svoji movitost okázale najevo pomocí některých věcí, jejichž výrobci je často otevřeně presentují jako status symboly. Jinak cigiho definice vyšší třídy se mi líbí - do ní bych se vešel i já, přestože příjmem spadám spíše do třídy střední :-)
cigi Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Jasně, je to otázka vnitřní integrity a ne příjmu, žijeme už skoro v postkonzumní evropě 21. století. Feudální pohled na luxus je už tak 100 let pryč!
ladičpian Odesláno 4. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Lidi, k věci........................kdo z Vás jezdí do Švajcu, nebo Němec... a je ochotnej.......... .?
Viktor Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 ... Luxusní zařízení kanceláře a drahé hodinky signalizují klientovi, že může počítat se špičkovou kvalitou. A že se má připravit na placení špičkových honorářů. Souhlasím, zejména s druhou větou . Malý příklad: Vypadá to na oblíbený Midlochův model.
mnovace Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Jo a řídí mercéédes, to je to auto co má na kapotě hvězdu. Dávat někomu najevo jo ty jsou drahé, a když je mám tak patřím mezi ty bohaté, do té vyšší sociální třídy. NO někdy nevěřím, co tady někdo napíše. Dokonce dokáže zařadit Erardy do kategorie hodinek o který něco vědí jen znalí hodinářského oboru. Opravdu se těším na tvé další příspěvky. Připomíná mi to jednu větu ze Švejka: Vy jste ale hlava pane vachmajstr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se