Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prostě cenzura...I když s omluvou a jen pro dobro toho, kdo něco napsal ze své svobodné vůle. Ale my přeci víme nejlíp, co je pro vás dobré.

Odesláno (upraveno)
  Blekota napsal:
nejak mi to nesedi.. zamestnanec primu ziadal o exkurziu do primu...

Kdepak - ty kritické příspěvky byly od zaměstnance Eltonu s jiným nickem, gougy se "pouze" pozastavil nad tím, že byly následně vymazány. Ale nevím nevím, jestli mu to pomohlo - vedení to stejně asi četlo, protože tu v té době bylo...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

A já si myslím, že šlo buď o již bývalého zaměstnance, nebo si v Eltonu někdo s někým vyřizuje účty. Že by opravdu zaměstnanec (blbec) malé továrničky takhle psal, nevěřím.

Takže tyhle informace podle mě stačilo jen dostatečně zpochybnit a prohlásit je za neprokazatelné a nevěrohodné.

A že byl taky hlavní důvod mazání strach, aby dotyčný nepřišel o práci, je pro mě nepochopitelné. Někdo to napsal svobodně a holt si v Eltonu musí udělat pořádek.

Takže místo závěru, že se tu někdo snaží prát špinavé prádlo, je výsledek ten, že tu někdo psal pravdu a chronomoralisté to radši smazali, aby dotyčného udatného bojovníka ochránili.

A ochránili i samotný bezmocný Elton.

Možná by se tu mohlo smazat úplně vše a byl by klid.

Odesláno

Je ot celý nějak zamotaný, někdo je nesvéprávněj na napíše na sebe, nebo na svýho chlebodárce něco tajnýho? Nebo jak? A co s tím má Gougy? A když to napsal, tak to asi chtěl napsat ne?

Úplně OT:

Trochu mi není jasný, proč se nesmí psát o zaměstnavateli, že něco dělá blbě a ani to nechce slyšet? Že mě jako platí, tak musí na venek vypadat dobře, bo co? Ono to prakticky ve všech firmách co znám je stejný. I v naší. Z různých důvodů. Ale jen proto, že hovínko smrdí, si nebudeme hrát na voňavku ne? Já bych ho nevyhazoval, teda pokud mi to před tím řekl a já to nevyřešil, nebo neodstranil. Jedině úplně naopak by to bylo vážně špatně.

Odesláno
  Ondraj napsal:
A já si myslím, že šlo buď o již bývalého zaměstnance, nebo si v Eltonu někdo s někým vyřizuje účty...

O důvod více, aby se toto dělo mimo fórum.

B.F.G. napsal:
Je ot celý nějak zamotaný, někdo je nesvéprávněj na napíše na sebe, nebo na svýho chlebodárce něco tajnýho? Nebo jak? A co s tím má Gougy? A když to napsal, tak to asi chtěl napsat ne?

Úplně OT:

Trochu mi není jasný, proč se nesmí psát o zaměstnavateli, že něco dělá blbě a ani to nechce slyšet? Že mě jako platí, tak musí na venek vypadat dobře, bo co? Ono to prakticky ve všech firmách co znám je stejný. I v naší. Z různých důvodů. Ale jen proto, že hovínko smrdí, si nebudeme hrát na voňavku ne? Já bych ho nevyhazoval, teda pokud mi to před tím řekl a já to nevyřešil, nebo neodstranil. Jedině úplně naopak by to bylo vážně špatně.

Bylo by to krásné, ale takto bohužel skoro nikde nefunguje.....

Odesláno
  B.F.G. napsal:

Úplně OT:

Jeden člen si zde postnul svůj svobodný názor na svého zaměstnavatele, načež byl přemluven, že neudělal dobře a že jeho názor se zrovna nehodí a Gougymu se nelíbilo, že zde proběhla opět cenzura a tak se ozval a byl zabanován.

Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
O důvod více, aby se toto dělo mimo fórum.

Jasně, ale stejně to podle mě není důvod na takovouto zásadní cenzuru.

Proč tu třeba nemažete příspěvky o tom, jaký je kdo špatný obchodník, nebo kde je špatný servis? Nenapadlo vás, že to také může být třeba způsob

podlého boje konkurence?

Jenže tady jde o Prim a to je velice háklivé.

A že by toho ten dotyčný napsal zas tak moc.....

Je to skoro stejný, jako bych napsal, že nám uklízečka nevynáší pravidelně koš.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

Jo, bude..

Vidíš safi, já ti to říkal :) takhle si někteří polointeligenti přítomní na foru budou myslet, že jsem ochraňoval Elton... a to je pro mně strašlivější obvinění než pederastie :) :) :)

Odesláno

Takže Gougy někomu šlápl na kuří oko?

Když tedy ban, tak bych předpokládal i vysvětlení a odůvodnění. A pokud ho nedostal, tak si o tom myslím něco velmi nepěkného a takové reakce bych tady ani náhodou nečekal. Nebo už to není fórum gentlemanů?

Odesláno
  Karlos napsal:

Když tedy ban, tak bych předpokládal i vysvětlení a odůvodnění. A pokud ho nedostal, tak si o tom myslím něco velmi nepěkného a takové reakce bych tady ani náhodou nečekal. Nebo už to není fórum gentlemanů?

Technická chyba vole.

Odesláno
  Karlos napsal:

Na prosbu některých členů jsem se ho ptal a nikdo jej nekontaktoval a nic nevysvětlil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...