Pafelik Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Buďte pozdraveni, obracím se na Vás o radu ohledně nákupu modelu Steinhart Nav B Chrono. Kamarád bude zanedlouho promovat a rozhodl se pro první pořádné hodinky. Doporučil jsem mu tento model a okamžitě se do něj zamiloval. Problémem však je, že nákup nového modelu je v tuto chvíli nad jeho limit (cana nového modelu je na chronoshopu 20.000,- s DPH). Ten byl původně 10.000,- ale dnes je již ochoten něco přidat. Má otázka zní takto. Dalo by se nějakým způsobem pracovat s DPH při nákupu v zahraničí? Cena bez DPH by již byla velmi zajímavá. Prosím, jestli máte někdo zkušenosti s touto problematikou, poraďte. V sekci nákup ještě zveřejním inzerát. Nákupu z druhé ruky od člena fora bychom se určitě nebránili. Pár obrázků pro potěchu oka:o)
CzechJoker Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Při nákupu v EU máš DPH vždy, obchodník nebudu riskovat problémy s intrastatem, kdyby to prodal bez DPH a zákazník to v jiném členském státě nezdanil. Při nákupu ze zámoří záleží na celnici a deklarované ceně. Pokud na to celník přijde, doplatíš ještě 5% clo a 19% DPH z ceny včetně dopravy. Jako nejschůdnější vidím druhou ruku.
ANT Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 pokial ma kamarat firmu alebo zivnost (pripadne jeho rodicia) nech sa opyta svojho uctovnika. Pokial ich kupi na firmu tak sa to da spravit de facto tak, ze ich bude mat plus minus autobus bez DPH
abbot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Spíš by se dalo podle mě operovat s daní, pokud by sis našel někoho, kdo to koupí na firmu třeba jako "prezentační dárek", nebo co já vim ... pokial ma kamarat firmu alebo zivnost (pripadne jeho rodicia) nech sa opyta svojho uctovnika. Pokial ich kupi na firmu tak sa to da spravit de facto tak, ze ich bude mat plus minus autobus bez DPH Byl sem později
chandler Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Spíš by se dalo podle mě operovat s daní, pokud by sis našel někoho, kdo to koupí na firmu třeba jako "prezentační dárek", nebo co já vim ... Byl sem později prece sezene nekoho v okoli kdo ma zivnost a na koho se to da koupit bez DPH...
Pafelik Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Pracuje se na tom. Děkuju za rady!
pku Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Zdravím všechny a zároveň bych poprosil o radu. Chtěl bych si koupit tyto hodinky a potřeboval bych informaci kde si myslíte že je nejvhodnější obchod v Praze nebo v okolí Prahy. Nechce se mi je kupovat přes internet jelokož bych si je chtěl prohlédnout a pomazlit se s nima. :-) Ještě si matně pamatuji že existovala možnost koupě kde měli členové Chronomagu nějakou slevičku což by taky bodlo protože na 20.000,- je každé procentíčko znát.
lolohh Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Zdravím všechny a zároveň bych poprosil o radu. Chtěl bych si koupit tyto hodinky a potřeboval bych informaci kde si myslíte že je nejvhodnější obchod v Praze nebo v okolí Prahy. Nechce se mi je kupovat přes internet jelokož bych si je chtěl prohlédnout a pomazlit se s nima. :-) Ještě si matně pamatuji že existovala možnost koupě kde měli členové Chronomagu nějakou slevičku což by taky bodlo protože na 20.000,- je každé procentíčko znát. V Česku je jediná možnost v Havířově - www.chronoshop.cz - není se čeho bát.
Marfi Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 (upraveno) Zdravím všechny a zároveň bych poprosil o radu. Chtěl bych si koupit tyto hodinky a potřeboval bych informaci kde si myslíte že je nejvhodnější obchod v Praze nebo v okolí Prahy. Nechce se mi je kupovat přes internet jelokož bych si je chtěl prohlédnout a pomazlit se s nima. :-) Ještě si matně pamatuji že existovala možnost koupě kde měli členové Chronomagu nějakou slevičku což by taky bodlo protože na 20.000,- je každé procentíčko znát. Co vím, tak v Česku jedině Chronoshop.cz, nikdo jiný je neprodává. edit: pozdě Upraveno 14. listopadu 2009 uživatelem Marfi
pku Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak jsem si je dnes obědnal z Chronoshopu tak doufám že budou co nejdříve protože jinak se zbláznim jelikož je nutně potřebuju. Nevíte někdo jaká je dodací doba??? :-)
Marfi Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak jsem si je dnes obědnal z Chronoshopu tak doufám že budou co nejdříve protože jinak se zbláznim jelikož je nutně potřebuju. Nevíte někdo jaká je dodací doba??? :-) Jestli jsou skladem, krátká. Záleží jaký si zvoli druh přepravy.
luboš72 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) Máte ich niekto v oceli? Potreboval by som vedieť aká najväčšia ruka do nich vlezie, dik Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem luboš72
CzechJoker Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak jsem si je dnes obědnal z Chronoshopu tak doufám že budou co nejdříve protože jinak se zbláznim jelikož je nutně potřebuju. Nevíte někdo jaká je dodací doba??? :-) Nebylo by jednodušší zavolat si do Chronoshopu?
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Dodací doba z Chronoshopu je snesitelná.....tzn. velmi rychle je budeš mít doma!!!!!!!
Yeager Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 Tak sem s nimi už, jestli dorazili...
honza1 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 Nedalo mi to....... 10 let starý vlákno :-)
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 To neřeš, asi potřebuje příspěvky.
Yeager Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 nepotřebuju, jen sem dal hledat hodinky co mě zajmaja nevšim sem si hned datumu.. až zachvíli heh :-) jen nevim jak to smazat
Irwinek Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Tak tohle se mi stává furt, a nejen tady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se