Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

...ty zlaté Day-Date 118238 v inzerci jsou kulervoucí.

Jo jo, to musím s plnou svou vahou potvrdit i já, notorický Rolexkový heretik a odpírač...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

...škoda že s tahem zakráceným na St1govu tlapku jsem je vloni neměl šanci navlíknout přes dlaň na zápěstí  :photo:

Odesláno

Ooooouuuuuu... do historie chronomagu prosím-Radek projevil nějaký "pro" Rolexový příspěvek ;) :)

Jinak mu ale musím dát za pravdu-ty zlaťáky mě berou do hry jak dlouho nic...nosit to jako nebudu že jo, ale líbí se mi moc ;)

Odesláno

Když už je to vlákno zase nahoře - dám sem svoje zlatky po dědovi. Svátečně je taky vyvětrám.

Odesláno

Ooooouuuuuu... do historie chronomagu prosím-Radek projevil nějaký "pro" Rolexový příspěvek ;) :)

Říkal jsem Ti že nic na světě není černobílé - jde jen o to co lidi chtějí vidět a slyšet, tuplem když si dnes fórum (které má sloužit k výměně názorů a vzájemné osvětě účastníků) pletou se strojkem na sběr lajků...

Zrovna tyhle zlaťáky bych klidně nosil - akorát bych z nich (podobně jako z DJ41) musel nejdřív odloupnout ten flusanec  :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Přebytečné flusance sbírám - vyzkoušel bych na nějakých louendech (tedyna čemkoli, co mám po ruce ;o)

Jinak uznávám, že opravdu zlaté kousky je pokoukáníčko. Jedny překrásné strávily hezký rok na prodejním vlákně

a to jsem se s každým upem radostně přivítal a pokochal se...

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno

Maro... právě že měl-kamkoliv... ale taky s tím bojuju...

Vzal jsem radši ocelové Pioneery, přece jen dělám ve fabrice a běhám po výrobních linkách... Tak nějak mi ke mně víc pasovaly :-) Ale tyhle byly fakt perfektní...

Odesláno (upraveno)

To je právě ono-vnimani okolí...ja s tím samozřejmě taky bojuju, ale nebýt toho-mame zlaťáky oba a nikdo z nás to už neřeší... :)

A ty co si vybral máš supr-nezene...

Upraveno uživatelem snake
Odesláno

Když už je to vlákno zase nahoře - dám sem svoje zlatky po dědovi. Svátečně je taky vyvětrám.

Pekne, nadcasove a s pribehem.. :) Kdyz ale vidim tu fotku, uplne me nici ty sutry. na kterych jsou polozeny..  :crying_anim02:  :D

Mimochodem kolik ty sitiny zlata maji karatu? 14 - 18k? Pouzivaji vyrobci i nejake primesi pro vyssi tvrdost nebo je treba se smirit s tim, ze to bude vzdycky mekkci, nez klasick ocel 316L? 

Odesláno

Kromě klasickýho W,Y,R zlata 14-18k, které je fakt měkké, blbnou výrobci s různejma suprzlatama. Omega má Sedna gold, Rolex Everose, Channel má Beige gold (tahle trojice je zajímavá spíš unikátní barvou), ale pokud jde o tvrdost, hodně experimentuje Hublot (Magic gold) a Lange (Honey gold). Obojí je díky příměsím tvrdší než normální zlato.

18k Y Gold: 160 Vickers

Honey Gold: 320 Vickers

Magic Gold: 1000 Vickers (jde ovšem o kompozit keramika/zlato)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...