Přejít na obsah

Varování?

Biges

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

neboj vrátíš se jako honza72... B)

:speak_cool: Já se nebojím, lidi obvykle do prdele neposílám a když tak to dělám z očí do očí, abych měl čistej stůl. Nechci tu ani provokovat, ani urážet .... jsem tu pro radost z hodinek a trochu tý srandy, co tu někdy taky je. Ale přesto mě nedělá dobře pocit, že i tady, kde jsem rád a nevynechá žádnou příležitost si tu něco počíst mohu být podroben represi !!! Na fóru gentlemanů mě to mrzí. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

honza71 - tyhle reci o represi me vzdycky pobavi, rad bych slysel od kohokoliv kdo na foru funguje kolik ty represe a buzerace ze strany moderatoru bylo ;) To ze tu jsou podobny ficury neznamena ze vas zacne nekdo prudit, jen to tu proste je.. Jedinej kdo ma nejaky varovani nad 10% jsem ja a onehda to byl Milis nebo treba boo-beek kdyz jsem mu dal ban, nikdo jinej, tak z toho nedelejte kovbojku :)

Ale Michale, nepodcenuj se :D

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Ale přesto mě nedělá dobře pocit, že i tady, kde jsem rád a nevynechá žádnou příležitost si tu něco počíst mohu být podroben represi !!!

že můžeš dostat ban,to přece víš,ne??? Tak co se divíš........Co vím,tak ty čtverečky s varováním viděl každý,kdo byl někdy varován. Kdo měl nulu,neviděl nic. Teď každý vidí,jak na tom je....každý,kdo dostane varování,zároveň dostane zprávu o tom,proč byl varován...pokud ne,stačí napsat Chronomagovi,tato událost NELZE(tohle píšu hlavně pro zdepřítomné uplakánky) udělat bez zdůvodnění,které se ukládá...prostě to NEJDE. Chronomag(případně Odklízeč) je ta vyšší instance,která si to při případném sporu prohlídne a potom rozhodne,co dál..... ;)

EDIT for Kibi - nemáš zač...jednou jsem to přepískl.....omlouvám se Ti.

Odkaz ke komentáři

TO spiderer and Gilius :

Nechci tu z ničeho dělat kovbojku ani snad nejsem uplakánek (alespoň doufám). Taktéž si nemyslím, že jste banda hovad, co by chtěla někoho šikanovat a léčit si tu svoje mindráky.

Jsem jen možná idealista. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

TO spiderer and Gilius :

Nechci tu z ničeho dělat kovbojku ani snad nejsem uplakánek (alespoň doufám). Taktéž si nemyslím, že jste banda hovad, co by chtěla někoho šikanovat a léčit si tu svoje mindráky.

Jsem jen možná idealista. :rolleyes:

Spíš málo chlastáš.

Odkaz ke komentáři

Tedy musím říct,že včera když jsem otevřel vlákno do kterého jsem také přispíval a vybaflo na mne ,,varování", a u nikoho jiného jsem tohle neviděl,tak jsem se docela vyděsil.Pak jsem našel tohle vlákno a pochopil o co jde,ale nejdřív jsem začal zpytovat svědomí co jsem zase po...l,ale ničeho jsem si nebyl vědom.Takže Biges byl se svým dotaze rychlejší.Ale docela by mne zajímaly ,,Hlavní prohřešky" za které je možo ,,varování" dostat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Jak to, že někdo má pod nickem svůj blábol a většina ten chronomagový? Jak ho můžu změnit?

Máš štěstí, zkusil jsem vymazat advanced member jako Ty, protože ho nechci. Použil jsem návod YPA a nejde to. Pokoušel jsem se vložit něco jiného jako třeba nula (Zero), protože se tak cítím a ani tohle se nezdařilo, neexistuje nějaký další recept ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...