kuncák7 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ty bych chtěl hrozně vidět naživo a zkusit je na ruce. Už dlouho se mi líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Zkus je, jsou dobry. Ja se docela divim, ze je tady Hanhart tak malo zastoupenej. Mne jeste hodne lakaj MK 1, ty jsou super, jen malinko skoda, ze tam neni manual, ale automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) Tak MkI jsou samozřejmě nejvíc nejlepší. Na ruce i dnes. Ale tyhle 417 ES jsou hned v závěsu. Mně se moc líbí ty bronzové Pioneer One. Jen mi u tohoto typu hodinek ten bronz nedává moc smysl. Ale vypadá to dobře - to je těžké... A teď koukám, že už jsou ty bronzové Pioneer One rozebrané. Tak to nemusím řešit... Upraveno 18. února 2021 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) Jo, tyhle jsou super, ale jak rikam, bejt tam manual, jsou dokonaly. A navic jsou to nemecky hodinky, takze mohli pouzit automatiK, namisto automatiC. Ale asi bych jim to vodpustil. Upraveno 18. února 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Mně ten automat nevadí ani v tomto případě. Asi bych ho stejně preferoval před manuálem, kdyby bylo na výběr. Oceňuji jeho úpravu v tom, že mohl chronočudl zůstat na správném místě. Manuální nátah by měl, pravděpodobně, pozitivní vliv na výšku poudra. Myšleno z praktického hlediska. Z pohledu designu výška (15 mm) neruší, navíc ji trochu maskuje tvar dýnka. Jde o pilotní nástroj, tady na nějakou eleganci není prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Tady to nějak chrápe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Tak ten Hanhart 417 ES vyzera luxusne. Ja osobne som nadrzany na klasicke retro tvary. A Hanhart to splnuje dokonale. Podobne to ma Longines alebo Tag Heuer. Myslim, ze tieto znacky mozu tazit z nadhernej a bohatej tradicie. Moja otazka ale znie, kde by sa dali Hanharty v SR alebo CR splasit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 A co je za problem je objednat rovnou z Nemecka z ofiko stranek? Akorat je teda na ne cekacka. Kdyz jsem se dival v lednu, tak dodani bylo tusim nekdy v cervnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Na tenhle model si asi budeš muset chvilku počkat, jak píše Andy. Zájem byl prej fakt velikej a nestíhali to vyrábět. Já ty svoje řešil přes místního dlouholetýho člena a čekal jsem skoro 2 měsíce. Ale zkus tam napsat, za to nic nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 A neexistuje tu u nas nejake zastupenie alebo AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Mozna vic detailu bude mit [mention]HondzaX [/mention] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Skus tu https://www.hanhartchrono.com/cs/kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 A neexistuje tu u nas nejake zastupenie alebo AD?Pro CR / SR dělá distribuci IGANE - napiš jim na info@igane.eu - mám od nich ty své a vše v nejlepším pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Honzo a slo to hodinky vidiet niekde nazivo? Skusit si ich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Honzo a slo to hodinky vidiet niekde nazivo? Skusit si ich? To netuším. Zkus jim napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Ja bych s tim moc nepocital. Ty hodinky se vyrabi dle poptavky. Ze by se nekde valely v showroomu tomu moc neverim. Ale samozrejme za zeptani clovek nic neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 V 25. 12. 2020 v 21:11, whitley napsal: Tak u Hanhartů mají asi vážně napilno. Skoro po dvou měsících včera naskladnili na eshop Pioneer One Black a dnes už jsou opět vyprodané. Btw... Já to stihnul Yeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) Tak už patřím do "rodiny". Čekal jsem s rozbalením na narozeniny, takže zatím moc času na ruce nestrávily. Až popadnu dech, třeba budou hezčí fotky a smysluplnější komentář. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Hezký to máš, já mám od tohodle výrobce radši chronografy, ale i tohle je moc pěknej kousek. Ať ti dělaj dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) No o tom žádná. Značku jsem objevil, když jsem tu někde prvně náhodou uviděl obrázek Mk I a musím si přiznat, že výměnou za 417 ES bych asi i upsal duši čertu nebo hodil lístek Burešovi. Ale tuhle investici bych si teď před sebou nedokázal obhájit. Ale pozor. Pioneer One rozhodně pro mě není kompromis. Původně jsem chronomag sjížděl, abych si vybral nějaké B Uhr ale když vstoupily na scénu tyhle, byla to láska na první pohled. Když i po dvou měsících, co nebyly skladem, láska trvala, nebylo co řešit. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se