Greenhornik Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Mně zas trochu víc ta šedá. Už jsem je viděl naživo na RedBaru v létě, kdy nám je ukazoval Felix Wallner "na tajňačku". Mně tam trochu nesedí ta vystouplá minutová stupnice, armovací kroužek nebo jak to říct. Mají taky větší výšku (14,5 mm). Ale ty stopky jsou fantastický. Musím si je prohlídnout zítra znovu naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 před 30 minutami, childe napsal: Obě barevné varianty vypadají skvěle. Osobně se mi chlup víc líbí modro/červená kombinace Moc si je "osahat' je lepší, protože fotka vždy zkresluje ať více či méně. Souhlasím, že ty stopky jsou taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Tak naživo mě to taky zas tolik nebere, vadí mi tam ten chapter ring a trochu i ty nápisy 23 Steine a Flyback. Ale uznávám, že v setu se stopkami je to good deal. A ať jen nekecám, nový řemen od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 bránil jsem se že ne, přesvědčoval jsem se, že je nepotřebuju, hledal záminky, proč je nekoupit, ale ta slabá vůle..... a teď si říkám, stály za každou korunu, kterou jsem za ně Chronoshopu zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 1 hodinou, Badys napsal: bránil jsem se že ne, přesvědčoval jsem se, že je nepotřebuju, hledal záminky, proč je nekoupit, ale ta slabá vůle..... a teď si říkám, stály za každou korunu, kterou jsem za ně Chronoshopu zaplatil Toto jsou nejlepší 417. Pandy prominou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Hanharty do psího počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Kdyby mi někdo řekl před půl rokem,že budu mít někdy německý hodinky,tak se mu vysměju. Ale když bydlíš kousek od Chronoshopu,tak i nemožné se stane skutkem. Zatím se nepřestávám kochat,jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 (upraveno) před 3 hodinami, Johanes napsal: Ale když bydlíš kousek od Chronoshopu to je opravdu těžký životní úděl, já jsem kluk z vesnice, okna máme na hnůj a jsem šťastnej, že v městečku poblíž mají jen baterkáče, nebo smart Ale od doby, co mám 417 ES 1954, tak jsem jiné na ruce neměl a asi dlouho mít nebudu jo a samozřejmě - pardání kousek Upraveno 20. února 2024 uživatelem Badys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Tyhle se mi líbí... https://monochrome-watches.com/introducing-hanhart-417-es-moby-dick-pilot-chronograph-white-dial-hand-wound-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 krásný ... a kdyby byla 39mm verze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Také na to se zalíbením hledím ale vůbec nevím, co si mám myslet o tom bílém markantu na lunetě. K hanhartu červená patří, tu tam klidně mohli nechat.l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Mrknul jsem na Hanhart Geschichte a nový model má nejblíže k Hanhart Admiral z roku 1948, modelu pro lékaře a důstojníky, který vyráběl Hanhart pro Francouze. Na webu Hanhartu jsem našel historickou variantu s červeným markantem (jaký krásný slovo), ale jinde i s bílým. Tak by mě zajímalo, jak to vlastně bylo. Jestli těch verzí bylo víc, nebo nějaké období to bylo tak, jiné období zase jinak a nebo to sekali, jak to přišlo pod ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Asi byly dva modely - Moby Dick a Admiral. Ale co je co, to nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Jsou fakt peckový. I ten tah se jim moc povedl.Jen asi na tý kůži jim to sluší víc,no nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Tak mám vítěze.Černý origo řemen se mi nelíbil od začátku, tah je k nim moc moderní,takže jsem vytáhl starý,doma dělaný hnědý řemen a ten jim teprve dodal tu správnou patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Prosím, mohl by mi někdo z vás, změřit průměr skla/číselníku u 417 ES 39 mm. Nikde to nemohu najít. 42 mm mají průměr skla 33 mm, ale u 39 to neuvádějí. Čím dál víc mě ty hodinky lákají, ale nevým jakou velikost zvolit. Srdce říká 42, rozum 39. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 A chceš tu klasickou černou verzi? Než řešit rozměr skla, je podle mě důležitější se rozhodnout podle preference barvy lumi nátěru. 42mm verze má barvu dozelena, 39mm bílou. Výška u obou je stejná, ale tím jak 42 má větší lug to lug, pouzdro je proporčně vyváženější. 39 vypadá tlustší. Na druhou stranu 39 má lepší uspořádání subčíselníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 9 hodinami, Greenhornik napsal: A chceš tu klasickou černou verzi? Než řešit rozměr skla, je podle mě důležitější se rozhodnout podle preference barvy lumi nátěru. 42mm verze má barvu dozelena, 39mm bílou. Výška u obou je stejná, ale tím jak 42 má větší lug to lug, pouzdro je proporčně vyváženější. 39 vypadá tlustší. Na druhou stranu 39 má lepší uspořádání subčíselníků. Děkuji za reakci na můj dotaz. Ano pokud bych se rozhodl ke koupi, tak by to byla klasická varianta. Netušil jsem, že je rozdíl v barvě potisku číselníku. Podle fotek na netu mi připadala v "retro" odstínu u 42mm i 39mm verze. Samozřejmě, že pilotky by se mi líbily co největší, ale rozteč nožek u 42mm verze do toho háže vidle. Proto, mě zajímalo o kolik mm viditelné plochy číselníku přijdu, abych to porovnal s nějakými hodinkami, které mám doma. Zatím to vypadá, že favoritem je 417 ES 1954 na tmavě hnědé kůži. Kromě hezčího rozložení subcifrů se mi líbí i dýnko, lepší antimagnetičnost (to je hroznej výraz) a věrnější podoba s originálem z padesátek. tak uvidíme, jestli se rozhoupu. Hledal jsem jednoduché pilotky, ale A Muster mi přijde moc prázdný (takové dětské hodinky), B Muster se mi líbí, ale blbě se mi odečítá aktuální čas. No tak mi z toho vyšel nejlépe Hanhart, ikdyž chrono nepotřebuji a pořádně na ty prťavý sčítače nevidím...No tak jsem se vykecal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 22 minutami, bacil.357 napsal: Děkuji za reakci na můj dotaz. Ano pokud bych se rozhodl ke koupi, tak by to byla klasická varianta. Netušil jsem, že je rozdíl v barvě potisku číselníku. Podle fotek na netu mi připadala v "retro" odstínu u 42mm i 39mm verze. Samozřejmě, že pilotky by se mi líbily co největší, ale rozteč nožek u 42mm verze do toho háže vidle. Proto, mě zajímalo o kolik mm viditelné plochy číselníku přijdu, abych to porovnal s nějakými hodinkami, které mám doma. Zatím to vypadá, že favoritem je 417 ES 1954 na tmavě hnědé kůži. Kromě hezčího rozložení subcifrů se mi líbí i dýnko, lepší antimagnetičnost (to je hroznej výraz) a věrnější podoba s originálem z padesátek. tak uvidíme, jestli se rozhoupu. Hledal jsem jednoduché pilotky, ale A Muster mi přijde moc prázdný (takové dětské hodinky), B Muster se mi líbí, ale blbě se mi odečítá aktuální čas. No tak mi z toho vyšel nejlépe Hanhart, ikdyž chrono nepotřebuji a pořádně na ty prťavý sčítače nevidím...No tak jsem se vykecal... Podle toho, co píšeš, je teda favoritem 39mm, tak běž do nich. A to říkám já, co má dvakrát 42mm. Od včera ale ujizdim na Airain Type 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 2 minutami, Greenhornik napsal: Podle toho, co píšeš, je teda favoritem 39mm, tak běž do nich. A to říkám já, co má dvakrát 42mm. Od včera ale ujizdim na Airain Type 21 Ty jsou moc hezké. No jestli mi prdne v kouli, tak bych možná zvolil ten bicolor.. Jen ten antimagnetický vnitřní plášt jim chybí. Ale říkám si, že stejně 16 000 A/m není nic moc. Někde jsem kdysi viděl tabulku síly magnetismu jednotlivých přístrojů, ale už nemohu najít. zajímalo by mě čemu vlastně 16 000 A/m odpovídá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se