Greenhornik Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Tak červenej čudl asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Vyprodaná limitka #fliegerfriday kterou jsem měl možnost okouknout a udělat pár fotek. Tady je jedna z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Pěkný, mě by tam nebavilo to datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Souhlas. Bez data by to bylo ještě o něco lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Tak na Uhrforum.de se dneska objevilo tohle: Hanhart 417 ES 1954 Flyback Panda 39 Pouzdro: Ocel Rozměry: 39 mm Výška: 13,3 mm Voděodolnost: 100 m Strojek: Column wheel chronograf s flybackem, ruční nátah, Sellita AMT5100 M Rezerva chodu: 58 hodin Cena: € 2,390 https://uhrforum.de/threads/neue-uhr-hanhart-417-es-1954-flyback-panda-39.524417/ Asi to web dali moc brzo, pak to zase stáhli. Za mě je to nádhernej kousek...a ten flyback. Akorát teda nevim, jestli do toho jít. Ta cena ale špatná není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Ještě si píšu s jedním docela dobře informovaným člověkem a ten mi napsal, že někdo viděl i verzi s reverse panda cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Sakra, tak to je pecka. Z CZ zastoupení mi zatím odpověděli, že do dnešní třetí odpoledne nesmí ani naznačovat Tak jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Třeba bude modelů víc. Kdyby to bylo v reverse panda, tak to asi beru. A kdyby i ve 42mm, tak objednávám hned ve tři . O tom strojku moc informací není, jen že byl použit taky v modelu Carl F. Bucherer Manero Flyback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Spatřeno na Instargamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Z tiskové zprávy: 140 years ago, Johann A. Hanhart set the cornerstone for Hanhart as a brand. What started as a shop selling watches swiftly evolved into a manufacture, producing precise timepieces with a stop function. In celebration of this anniversary, we present our new 417 ES Flyback. The watch is available in two case sizes with two dial options, each of which is equipped with our manual-winding flyback calibre with its integrated column wheel. K dispozici jsou 4 varianty. Jedna s panda číselníkem a druhá ve variantě číselníku reverzní panda. Obě varianty jsou pak k dispozici jak ve velikosti 39 mm a 42 mm. 42 mm varianta má prosklené dýnko a 39 plné - což je dáno tím, že 39 mm varianta je odolná proti zmagnetizování. Podle fotek vypadají obě varianty parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 https://www.hanhart.com/kollektion/pioneer/417-es-flyback/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Můj oblíbený youtuber s obří prackou už má o flyback pandách video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Čtyřista-sedmnáctky na řemenu od Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Tak už jsou doma. Naživo ještě lepší než na fotkách. Ta nová Sellita je super, tlačítka chronografu jdou lehce. Zítra dám lepší fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Tady ještě pár nových fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Jinak dělají +7s. Hanhart doporučuje natahovat obden. Počítám, že se ten druhý den trošku zpomalí. Ale i tak je ta přesnost v pohodě, akorát na nějaké hodnocení je ještě brzo. Subciferníky mají barvu lehce domodra, ale všimnu si toho akorát na fotkách, v reálu vůbec. Zajímavé je, že se zdá, jako by byl tisk subciferníků posunutý. Všimnul jsem si toho i na produktových fotografiích. Ale je to asi jen optický klam způsobený zapuštěním subciferníků a distorzí skla. Stačí hodinky otočit vzhůru nohama a zas to vypadá jinak :-). Celkově jsem z nich nadšený, působí takovým studeným dojmem a pěkně doplňují tu standardní verzi s nazelenalou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 17 minutami, Greenhornik napsal: Jinak dělají +7s. Hanhart doporučuje natahovat obden. Počítám, že se ten druhý den trošku zpomalí. Ale i tak je ta přesnost v pohodě, akorát na nějaké hodnocení je ještě brzo. Zkus si tady něco najít o mechanice hodinových strojků. Abys pak s tím "zpomalením" nebyl překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Těch pár sekund bych neřešil, je to spíš o kráse mechanických strojků. Jinak oblíbená značka Snížka, jakpak se má ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Tak ty si to najdi taky .... Poslední nápověda: rozkmit oscilátoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se