habadej Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Ta fotka je úplně famózní. Jak to děláš :-)? No, momentálně by byl pro mě nadluxus mít dvoje tematicky stejné hodinky. Jsem šťastný, že mám alespoň tyhle moje srdcovky. Každopádně, když už se musím klidnit, tak mě ta tvoje fotka inspirovala a udělám si černý řemínek. To vypadá na černý Horween Derby, a ten tam asi ještě kousek budu mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 @habadej moc děkuji za pochvalu. Ten černý řemen těm Mk2 moc sluší. Myslím, že půjde dobře i na 417ky. Nicméně chtěl bych vyzkoušet ještě nějaké jiné kreace, takže je vysoce pravděpodobné, že se na tebe brzy obrátím se žádostí o výrobu nějakého řemínku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Jasně, kdykoliv :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Snad se nebudete zlobit, když jsem přidám ještě další fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 (upraveno) Tak jsem je zkusil na ruznych remenech. Zacnu tedy hned prvni kombinaci, kterou je remen o Oty @zrno. Budu rad za vase reakce Jinak po nahrani fotky koukam, ze si s ni trochu pohrala komprese Nicmene z celkoveho vzhledu, resp, pocitu z nej, to snad nic moc neubira. Upraveno 30. července 2022 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Druhá kombinace vznikla díly řemenu od Liger Straps. Jak řemen sám o sobě vypadá tak trochu funky, tak v kombinaci s hodinkami vytváří hodně povedené kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Kombinace č. 3 - tentokrát zelený canvas, zřejmě od WatchBandit (ale to si úplně nejsem jistý). Mimochodem, věděli jste, že Hanhart byl v roce 1882 původně založen ve Švýcarsku, a že do Německa přesídlil až o 20 let později? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Camo tu už bylo, ale jinak barevné a navíc tohle je guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Sleduji každou variantu ale originál zatím nic nepřekonalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Souhlasím, že originální kombinace je hodně provedená. Navíc ten řemen sám o sobě je vážně příjemný. V zásobě mám ještě dalších 7 variant a dvě z nich:, alespoň dle mého vkusu, originálu zdatně konkurují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Za me teda zeleny nebo piskovy canvas super. Origo cerny remen pusobi lehce “nudne”, ale je to pohodlna zalezitost. Ja je nejcasteji a nejradsi nosim na kuzi ala IWC BP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Najdi 5 rodilu…@HondzaX - diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 @AndyAaron @HondzaX jj kluci, dakujem za rychlu akciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 @AndyAaron @EpsteinBarr gratuluji k novým přírůstkům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Zkousel jsem taky par remenu. Napred vintage kozkaDobrej, ale nenadchne ani neurazi.Co me zaujalo je olivovej tropic od Wolbrooku. Krome toho, ze je extra pohodlnej, tak to hodinkam i sedi.Nakonec jsem je zatim nechal na pilotnim remenu s cvockama. Na tech prckach to pusobi vic chlapacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Budu pokracovat v samomluve. Hanhart predstavil Pioneer MK1 (Monopusher) a MK2 (Dualpusher) v reverse panda verzi Zdroj: WatchBuys https://www.watchbuys.com/store/pc/Hanhart-Reverse-Pandas-c136.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Parádní kombinace @AndyAaron Ta s tropicem se mi líbí.Jinak ty nové Reverse Panda vypadají hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 Tak už je mám taky (417 ES), ale 42mm verzi. V poslední době mě moc nebavila leštěná/broušená pouzdra. Nosím dost metalový outfit a toto jsou ideální hodinky pro motorkáře, rockery a metalisty Fakt čumim. P.S. Vlastně Steve McQueen je nosil na motorku, tak čemu se divím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se