Henry Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Tak vám všem "děkuju", mám poslintanou celou klávesnici a stůl Pěkná reportáž, zaslouží si pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 No, a jaké byly dojmy z NOVÝCH KALIBRŮ? Tak minimálně na pohled jde o moc pěknou záležitost. Respektive na strojek s ručním nátahem byl krásnej pohled. Automat je taky v pořádku, ale ta zlatá to trošku sráží. Ovšem, že je něco pěkný ještě nemusí stačit, že jo... Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 nevím, zrovna poslintanou klávesnici mít nemusím.. z čeho taky. Je pravda, že při prohlídce bylo vidět pár velmi slušnejch obr. center a velmi zajímavá resuscitace hodinářský výroby bejvalýho Eltonu. Asi jinak to vlastně dnes nejde. Určitě velká hromada vodvedený práce. V tuto chvíli to ale není vo prachách,....ty se teoreticky válej na zemi, jen je sebrat (EU)..rok tvrdý dřiny a jsou vaše. Problém nastává v dalším kole, co dokážu nabídnout a v čem budu lepší než ti vostatní. Celej tento systém je ale tak trochu pokřivenej....a tak mě při návštěvě ani nepřekvapila vitrínka s čínskou produkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Láska na první pohled. Vsadim se, že se jedná jen o kosmetické úpravy, aby to lépe vypadalo. Certifikace na chronometr asi nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Vsadim se, že se jedná jen o kosmetické úpravy, aby to lépe vypadalo. Certifikace na chronometr asi nehrozí. V některých případech je lepší mlčet než hloupě plácat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Vsadim se, že se jedná jen o kosmetické úpravy, aby to lépe vypadalo. Certifikace na chronometr asi nehrozí. to bys chlape asi prohrál, je to plnohodnotná výroba, to jak kvalitní to bude výrobek ukáže jen čas a vizuální výraz s tím nemá nic společnýho...... jen se lze domnívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Vsadim se, že se jedná jen o kosmetické úpravy, aby to lépe vypadalo. Certifikace na chronometr asi nehrozí. Nehrozí, protože C.O.S.C. je jen pro švýcarské značky a o jiných certifikačních autoritách nevím. Jinak při pečlivém výběru součástek a montáži se dá parametrů pro C.O.S.C. chronometry dosáhnout i se starými strojky 66 a 68... Co se týče nových strojků, tak jeden polosmontovaný exemplář jsem si mohl prohlédnout velmi detailně a musím říct, že se mi moc líbí - některé detaily jsou proti starším provedeny opravdu viditelně precisněji a to kruhově-spirálové zdobení se také povedlo. No jo, moc pěknou legraci si to ze svých daní platíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Nehrozí, protože C.O.S.C. je jen pro švýcarské značky a o jiných certifikačních autoritách nevím. tušim, že ve Sklářský huti si taky něco zavedli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Díky za obrázky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Díky všem, který ocenili fotografie moje i dalších účastníků exkurse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Nehrozí, protože C.O.S.C. je jen pro švýcarské značky a o jiných certifikačních autoritách nevím. strojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 A na závěr slíbené větší fotky číselníků: Toď vše, o další fotky musíte požádat jiné účastníky exkurse. Mnohé jsem nefotil, když jsem viděl, že se o to starají i jiní fotografové Původně jsem chtěl taky se ženou jet, ale pak nám to rodinné záležitosti nedovolily - proto jsem o tom úmyslu jet dopředu ani moc nepsal, protože jsem si nebyl stopro jistý. Měli jste asi fakt nádherný zážitek - postupně si stáhnu všechny fotky, co jste tam kdo nafotil, ale možná by stálo za úvahu udělat z této návštěvy jedno velké DVD, kde by byly fotky v původních velikostech - té editace bych se dobrovolně a rád ujal, i když tu jsou určitě šikovnější a zručnější, tím chci řící, že se nikam necpu - ale myšlenka získat takové kompletní DVD by pro některé členy mohla být pěkným dárkem pod stromeček. Udělal bych to zadarmo , možná s výjimkou poštovného při rozesílání hotových dévédeček; jen poznamenávám, že nemám absolutní představu o časové náročnosti takové práce, takže z garance stihnout to do Vánoc mám trochu obavy. Ani nejsem moc dobrý organizátor , ale ten nápad jsem dostal a hned se s Vámi o něj spontánně tady dělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Původně jsem chtěl taky se ženou jet, ale pak nám to rodinné záležitosti nedovolily - proto jsem o tom úmyslu jet dopředu ani moc nepsal, protože jsem si nebyl stopro jistý. Měli jste asi fakt nádherný zážitek - postupně si stáhnu všechny fotky, co jste tam kdo nafotil, ale možná by stálo za úvahu udělat z této návštěvy jedno velké DVD, kde by byly fotky v původních velikostech - té editace bych se dobrovolně a rád ujal, i když tu jsou určitě šikovnější a zručnější, tím chci řící, že se nikam necpu - ale myšlenka získat takové kompletní DVD by pro některé členy mohla být pěkným dárkem pod stromeček. Udělal bych to zadarmo , možná s výjimkou poštovného při rozesílání hotových dévédeček; jen poznamenávám, že nemám absolutní představu o časové náročnosti takové práce, takže z garance stihnout to do Vánoc mám trochu obavy. Ani nejsem moc dobrý organizátor , ale ten nápad jsem dostal a hned se s Vámi o něj spontánně tady dělím Mám už fotky od Kupa54, zítra mám sraz s Karlossem, vyměníme si svoje fotky na CD, takže tolik. Jestli má ještě někdo dejte vědět, můžeme směnit. Až to bude tak nějak dohomady, mohu se pak s ostatními podělit buď já, popřípadě to předám někomu dalšímu. Dám spíše přednost minimálnímu či žádnému upravování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Mám už fotky od Kupa54, zítra mám sraz s Karlossem, vyměníme si svoje fotky na CD, takže tolik. Jestli má ještě někdo dejte vědět, můžeme směnit. Až to bude tak nějak dohomady, mohu se pak s ostatními podělit buď já, popřípadě to předám někomu dalšímu. Dám spíše přednost minimálnímu či žádnému upravování. Já taky něco mám, ale nevím kdy budu mít čas směnit. Více SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 (upraveno) Velmi krátké video a krátká reportáž zde v Jičínském deníku. Upraveno 8. prosince 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Tenhle odkaz už tady na fóru je, ale přikládám ho znovu Jde o reportáž z exkurse do Nového města, psáno francouzsky: http://forum.chronomania.net/mix_entry.php?id=44914 Já sice francouzsky neumím, a předpokládám že ani většina ostatních, nicméně jsou tam krasné fotografie. Hádám, že hodně z nich je i z Chronomagu, takových, které se nenávratně ztratily v roce 2007 při změně fóra nebo co se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 článek je na titulce: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-12-22/...cture-1949.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Mám dotaz na zástupce Eltonu, pohybující se zde na fóru. Je v plánu další den otevřených dveří? Bylo by co ukazovat, třeba nové strojky. Ideální by bylo spojit prohlídku s možností nákupu hodinek (oblíbených modelů - Sporty I a II, Linea, Spartak atd.). Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Mám dotaz na zástupce Eltonu, pohybující se zde na fóru. Je v plánu další den otevřených dveří? Bylo by co ukazovat, třeba nové strojky. Ideální by bylo spojit prohlídku s možností nákupu hodinek (oblíbených modelů - Sporty I a II, Linea, Spartak atd.). Díky za info. Zatím ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 (upraveno) Zatím ne. díky za info, škoda... Upraveno 17. září 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se