sect Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:Ondra sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financcretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebouHonza.Manta Upraveno 19. září 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 No jestli oba přespáváte, tak se už teď bojím v jakém stavu přijdu ráno na exkurzi Moc se nesměj, ty budeš s námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:Ondra sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financcretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebouHonza.Manta Chtěl bych se zeptat, kdyby náhodou, dalo by se tam ještě případně vetřít ? Revue gt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:Ondra sectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnM financcretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebouHonza.MantaStraspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To straspol > maximálně 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To straspol > maximálně 12.Aha. Škoda. Pokud by někdo ze zájemců před konáním akce odpadnul, rád za něj zaskočím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 ok chalani, tak teraz ma pritulka zrusila, ze kam sa hrabem.. na 7,8,9 december mame uz buknutu dovolenku.. kludne prepustim svoje miesto niekomu inemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) ok chalani, tak teraz ma pritulka zrusila, ze kam sa hrabem.. na 7,8,9 december mame uz buknutu dovolenku.. kludne prepustim svoje miesto niekomu inemu MNĚ. MNĚ. mněmněmně!!!! Kamile, upravíš to prosím? Upraveno 19. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Kamile, upravíš to prosím?A co revue gt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To abych si koupil nějaký Primky, nemám co na sebe :-)Asi taky s noclehem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 A co revue gt?Aha- jeho postu jsem si nevšiml. Tak dobrý- čekám, Vy o mně víte- dejte vědět jak jsem dopadnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Tak třeba takhle?: Den: pátek 7.12.2012Čas: 10:00 hodinMísto srazu: parkoviště před EltonemMaximální počet účastníků: 12 Program: prohlídka Eltonu, přesun na náměstí, oběd (každý za své) a prohlídka primácké expozice v městském muzeu. Seznam zájemců:OndrasectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnMfinanccretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebouHonza.Mantarevue gt Náhradníci:straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Díky. Mischa je teď ještě mimo Čechy, ale myslím, že by taky uvítal zařazení mezi náhradníky. Upraveno 19. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Jo, jestli můžeš Kamile, dej mě k náhradníkům, ale jedu jen tehdy, když pojede straspol, někdo ho přece musí hlídat, on by tam jel tu fabriku koupit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Jsem tu každej den a tuhle akci jsem si nechal ujít . Pokud bude ještě místo mezi náhradníky, tak se hlásím. Sice šance mizivá ale co kdyby. Někdo vám musí pak ukázat cestu zpátky vy závisláci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To abych si koupil nějaký Primky, nemám co na sebe :-)Určitě nejaké zapadlé v rohu najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Velmi rád se zúčastním.. Seznam zájemců:OndrasectBakerLukin_ovaViktor - pojedu z Prahy ve čtvrtek, ubytování v NMnMgougy - asi budu taky bydlet v NMnMricous - pokud mi to zdraví dovolí (na 90% ano), ubytování v NMnMfinanccretinojankoxxxKamil - jestli mě Viktor vezme s sebouHonza.Mantarevue gt Náhradníci:straspol xjr1 Upraveno 19. září 2012 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 mna odtial vymazte, ved som sa odhlasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Jeden den to nectu a uz jdu s primkama po funuse.Tak me tam prosim taky dopiste jako nahradnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Určitě nejaké zapadlé v rohu najdeš Leda Traktory :-(. Ale něco mám na cestě, ty by šly :-)Myslíš že bych stihl malou renovačku? A rovnou si ji vyzvednout, nasadit ručičky, dotáhnout dýnko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se