Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To vím naprosto přesně, byly to tydle a nevydržely ten nášup. Zničení těch hodinek mě hodně dlouho sralo. Byla to tenkrát naprostá novinka.... design vod Maxe Billa pro Braun.

post-817-1258403428.jpg

Upraveno uživatelem hciq
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  hciq napsal:
To vím naprosto přesně, byly to tydle a nevydržely ten nášup. Zničení těch hodinek mě hodně dlouho sralo. Byla to tenkrát naprostá novinka.... design vod Maxe Billa pro Braun.

Martine, ty jsou pekny. Pripominaj mi moje oblibeny kreace od LIP, po kterych cas od casu pokukuju.

Ja jsem byl jeste rok pred prvni tridou. To znamena, ze jsem mel nejspis Ruhly s mrkajicim lvem. To byly moje prvni hodinky, pamatuju si je dodnes. Ale revoluci si nepamatuju. Prvni spolecenskopoliticka udalost, ktera mi utkvela v pameti, byly prvni svobodne volby, coz nebylo o tolik pozdeji.

Odesláno
  skalis napsal:
Martine, ty jsou pekny. Pripominaj mi moje oblibeny kreace od LIP, po kterych cas od casu pokukuju.

Tady máš celou soupravu K.L.I.K. když jsem hledal jejich fotky, narazil jsem na tuto stránku

Odesláno

4 "Bic bozi": chrastiko - :lol2:

Humberta. Pac jsem jine nemel.

Teda krome vselijak ziskanych (vyhandlovanych) baterkacu.

Odesláno
  Baker napsal:
Presne toto. Mam je dodnes, dostal jsem je od taty, nosil v te dobe autavie.

post-697-1258398929.jpg

Tak tyhle jsem měl taky,ale s takovým oranžovozlatým ciferníkem.Dostal jsem je k 18ti nám.

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Ana-digi jako Traveller, jen od zn. Q&Q v černé barvě s červenou linkou kolem ciferníku. Stály v Klenotech asi 1.850,- Kčs! Nebo sna :cheers: d i víc... Dostal jsem je 2 dny předtím k narozeninám.

tak dodatečně vše nejlepší, Bobe! :cheers:

Odesláno

Ja mel Primky po brachovi, uz hooodne jety, ale v te dobe jsem byl jeden z mala ve tride (bylo mi 9) ...

Odesláno

Přesně ty co postoval Traveller měl můj brácha, já měl ten den čerstvě 16 let a bezpečně jsem měl krásné mechanické soudkovité Poljoty na kovu s modrým ciferníkem (stály 450 Kčs - bylo ty natištěný na záručáku), které jsem asi ve čtrnácti nebo v patnácti dostal k vánocům od rodičů.

Odesláno (upraveno)

Nejspíš tyhle (na jiném tahu), v té době jsem je běžně nosil.

Taky jsem měl digitálky se 7 melodiemi od Čongů z ČKD (čím víc melodií, tím víc digitálky :thumbsup_anim: , ale do těch se tenkrát hůř sháněly baterky.

post-7426-1258485906.jpg

Upraveno uživatelem Widloun

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...