hciq Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) To vím naprosto přesně, byly to tydle a nevydržely ten nášup. Zničení těch hodinek mě hodně dlouho sralo. Byla to tenkrát naprostá novinka.... design vod Maxe Billa pro Braun. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem hciq
skalis Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 hciq napsal: To vím naprosto přesně, byly to tydle a nevydržely ten nášup. Zničení těch hodinek mě hodně dlouho sralo. Byla to tenkrát naprostá novinka.... design vod Maxe Billa pro Braun. Martine, ty jsou pekny. Pripominaj mi moje oblibeny kreace od LIP, po kterych cas od casu pokukuju. Ja jsem byl jeste rok pred prvni tridou. To znamena, ze jsem mel nejspis Ruhly s mrkajicim lvem. To byly moje prvni hodinky, pamatuju si je dodnes. Ale revoluci si nepamatuju. Prvni spolecenskopoliticka udalost, ktera mi utkvela v pameti, byly prvni svobodne volby, coz nebylo o tolik pozdeji.
nAscA Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Bud digosky nebo Prim Sport II
hciq Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 skalis napsal: Martine, ty jsou pekny. Pripominaj mi moje oblibeny kreace od LIP, po kterych cas od casu pokukuju. Tady máš celou soupravu K.L.I.K. když jsem hledal jejich fotky, narazil jsem na tuto stránku
dknespl Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Nic, měl jsem čas na mobilu. Nebo, že by ne ... ;-)
zuikomatt Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Tada napsal: Chrastítko Tusim sa to volalo MYOKO - nenormalny (s)hit to bol!
cody Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 4 "Bic bozi": chrastiko - Humberta. Pac jsem jine nemel. Teda krome vselijak ziskanych (vyhandlovanych) baterkacu.
KGrob Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Poljot budíček. Mám dodnes (občas)
vraby Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Baker napsal: Presne toto. Mam je dodnes, dostal jsem je od taty, nosil v te dobe autavie. Tak tyhle jsem měl taky,ale s takovým oranžovozlatým ciferníkem.Dostal jsem je k 18ti nám.
Horhe Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 já jsem měl nějaký primky a po revoluci, při první cestě do německa jsem si koupil digitálky s nějakou ninja želvou
New X-Bob Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ana-digi jako Traveller, jen od zn. Q&Q v černé barvě s červenou linkou kolem ciferníku. Stály v Klenotech asi 1.850,- Kčs! Nebo snad i víc... Dostal jsem je 2 dny předtím k narozeninám.
Murphy97 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 New X-Bob napsal: Ana-digi jako Traveller, jen od zn. Q&Q v černé barvě s červenou linkou kolem ciferníku. Stály v Klenotech asi 1.850,- Kčs! Nebo sna d i víc... Dostal jsem je 2 dny předtím k narozeninám. tak dodatečně vše nejlepší, Bobe!
Pavel K. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Tak já měl na ruce tyto Seika Schovávám si je jen s nostalgie, protože už nejdou
HonzaX Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 V NDR koupené Meister Anker . Hranaté . Bohužel , už jsou kaput .
Boudy Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ja mel Primky po brachovi, uz hooodne jety, ale v te dobe jsem byl jeden z mala ve tride (bylo mi 9) ...
Kalifx Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Přesně ty co postoval Traveller měl můj brácha, já měl ten den čerstvě 16 let a bezpečně jsem měl krásné mechanické soudkovité Poljoty na kovu s modrým ciferníkem (stály 450 Kčs - bylo ty natištěný na záručáku), které jsem asi ve čtrnácti nebo v patnácti dostal k vánocům od rodičů.
B.F.G. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Digošky s kalkulačkou, něco jako toto: Hrozně jsem se v podobných věcech tehdy vrtal, měl jsem jich aspoň 10.
JHonza Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Nejspíš tyhle (na jiném tahu), v té době jsem je běžně nosil. Taky jsem měl digitálky se 7 melodiemi od Čongů z ČKD (čím víc melodií, tím víc digitálky , ale do těch se tenkrát hůř sháněly baterky. Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem Widloun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se