Jump to content

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
co jste měli na ruce 17.11.1989 ? já Ruhla

Já nějaké kvarcové hóďky produkce CCCP..byly přesné a opravdu hezké..černé, plastové, ručičkové a gumový řemen. Pamatuji, jak jsem kolegovi něco držel při svařování a koukám na ně co se to děje a ručičky běžely jako blázen :). Jistá podoba ve tvaru pouzdra:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

tak to vím naprosto přesně - takový hranatý digitálky s ručičkama na displeji a ještě jsem měl fejky rolexu na baterku za neuvěřitelných 8 stokorun :D

Posted

Prim Sport II pořád je mám, už jsou strašně otřískané ale pořád funkční. Jen ten kovový náramek od starých digitálek už dosloužil. Byl jsem tenkrát na vojně a některé vzpomínky nejsou vůbec příjemné. Zejména ty které se mi asi zdály protože se prý nic takového nedělo. No ale to je jiná kapitola.

Posted

Ruské plastové digitálky Elektronika, které byly vyjímečné tím, že měly displej diagonálně a měly podsvícení displeje takovým užasným červeným čudlíkem :thumbsup_anim:

Posted

Tissot TwoTimer - koupený v Klenotech za cca 2,5 měsíční výplaty. Ještě je mám, ale ulomila se jim korunka a origo řemen je taky dávno v háji.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Bylo to na gymplu a asi sem měl dětský primky. Ještě sem měl digošky se sedmi meodiema z jugošky, ale ty primky odhaduju, protože na gymplu letělo takový to období, co každej vytáhnul starý dětský krámy od počmáranýho penálu přes brašnu na záda až po kolobrndu...