Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si oživit vlákno, jelikož Oriosa opět pořádá výstavu IWC, jestli se nepletu končí 28. 11. Byla by vůle ji třeba spojit s nějakám brněnským mikro srazem ?

Odesláno

Supr "výstava" standard modely, ani jeden který jsem chtěl vidět na živo, pár zajímavých kusů ke kterým jsem se nedostal přes prodavače co nás vehementně ignoroval a ani nepozdravil. O to víc se nám věnoval šašek u dveří (kterého do toho krcálku 4X4 metry narvali) jakože ochranka co na mě čuměl jak kdybych jim tam přišel krást housky. Jedna z nejrychlejších návštěv obchodu za poslední dobu. Opravdu rád si připadám jako debil.

Odesláno

Tak já na pohodu, byl tam jeden klient na čučku, tak jsem po chvilce na něj hodil zaklínadlo CHRONOMAG a to jste měli vidět ten účinek, chudáka to asi natolik vystrašilo, že se otočil a zmizel, no a mě zůstala celá prodejna pro sebe, tak sem tam s paní prodavačkou prolezl pár pěknech kousků a musím konstatovat, že sem opět nerozhodnej, tak mi ta návštěva byla asi k prdu.

• po měsících...
Odesláno

stejná zkušenost...... je mi sice 25, ale kvalitní hodinky mám a o IWC velmi vážně uvažuji...... ale ochota obsluhy mě celkem odrazuje.... připadat si jak plevel? děkuji nechci...

Odesláno

stejná zkušenost...... je mi sice 25, ale kvalitní hodinky mám a o IWC velmi vážně uvažuji...... ale ochota obsluhy mě celkem odrazuje.... připadat si jak plevel? děkuji nechci...

co nám chceš prodat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...