Andrew Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Jo, taky mi to přišlo, Brno jede! Palec nahoru za email v Češtině (přišlo to oficiálně z JLC)
enGiN Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Mám v plánu se tam jet podívat, ale dá se to i bez předchozí rezervace?
Leclerc Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Dá. Jen když chceš soukromou prohlídku s výkladem, tak je třeba se domluvit.
enGiN Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Jo ták Díky, tak to se tam asi pojedu podívat
martin.951 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Dnes jsem se v Oriose stavoval kouknout a IWC nebo Jaeger-LeCoultre opravdu krása i s výkladem.
honzyk Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Dovolím si oživit vlákno, jelikož Oriosa opět pořádá výstavu IWC, jestli se nepletu končí 28. 11. Byla by vůle ji třeba spojit s nějakám brněnským mikro srazem ?
Zdeneli Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Taky bych zašel, nechystá se nějaká menší skupinka? Ať tam nelezu pořád sám.
azeppelin Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Já o tom nic neslyšel ani na prodejně jsem nic napsaného neviděl... nemáte k tomu nějakou pozvánku?
honzyk Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 pozvánku ne, ale visí jim tam poutač
azeppelin Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Aha, díky moc... jsem asi slepoň
Zdeneli Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Jdu tam, dám si přes poledne pauzu a pokochám se.
azeppelin Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Supr "výstava" standard modely, ani jeden který jsem chtěl vidět na živo, pár zajímavých kusů ke kterým jsem se nedostal přes prodavače co nás vehementně ignoroval a ani nepozdravil. O to víc se nám věnoval šašek u dveří (kterého do toho krcálku 4X4 metry narvali) jakože ochranka co na mě čuměl jak kdybych jim tam přišel krást housky. Jedna z nejrychlejších návštěv obchodu za poslední dobu. Opravdu rád si připadám jako debil.
_Boss_ Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Mel sem podobnou zkusenost pred pul rokem, asi nemame ten spravny xicht..
Zdeneli Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Tak já na pohodu, byl tam jeden klient na čučku, tak jsem po chvilce na něj hodil zaklínadlo CHRONOMAG a to jste měli vidět ten účinek, chudáka to asi natolik vystrašilo, že se otočil a zmizel, no a mě zůstala celá prodejna pro sebe, tak sem tam s paní prodavačkou prolezl pár pěknech kousků a musím konstatovat, že sem opět nerozhodnej, tak mi ta návštěva byla asi k prdu.
Denjl Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 stejná zkušenost...... je mi sice 25, ale kvalitní hodinky mám a o IWC velmi vážně uvažuji...... ale ochota obsluhy mě celkem odrazuje.... připadat si jak plevel? děkuji nechci...
financ Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 stejná zkušenost...... je mi sice 25, ale kvalitní hodinky mám a o IWC velmi vážně uvažuji...... ale ochota obsluhy mě celkem odrazuje.... připadat si jak plevel? děkuji nechci... co nám chceš prodat?
gas Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 nesmis se tvarir jako masovy vrah ja vzdy dostanu kafe, vodu, panacka, snesou mne i modely z trezoru a jsem spokojeny
m.n. Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Mně je taky 25, taky mám kvalitní hodinky a mám stejnou zkušenost jako gas...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se